gammeldags kjøkken speil

Vintage kjøkkenideer – praktiske ideer for gammeldagse kjøkken

 Se hvordan vintage kjøkkenelementer kan skape en varm og innbydende atmosfære på ethvert kjøkken! Følg vårt fargerike bildegalleri, så ser du det selv!

 Vintage -stilen er tydelig i dette renoverte kjøkkenet takket være materialene som brukes.

En ny murvegg bak kjøkkenovnen minner om kolonitiden, selv om koketoppen kombinerer gass og elektrisk ovn. Et dekorativt kaminhylle i tre skjuler avtrekkshetten og beslag, bronselys og et skap av polert kleberstein fullfører utseendet.

Gammeldags kjøkken med utsikt over komfyren gammeldags kjøkkenskap hvite møbler

Dette kjøkkenet skylder det flotte vintage -utseendet til de vakre hvite kjøkkenskapene. En vegg full av glassskap er sentralt plassert her, fanger øyet umiddelbart og minner om overdimensjonerte klassiske lagringsenheter fra fortiden. Man kan fritt se de vakre glass- og servise -samlingene gjennom glassdørene.

   Kjøkken med klassiske detaljer gammeldags kjøkken klassiske motiver elementer

Små detaljer gjør dette kjøkkenet koselig. Se hvordan ildstedet ser ut her og får oss til å føle at vi var i et feriehus. Tradisjonelle enkle skap og en vintage vask bidrar til den funksjonelle enkelheten her. Mursteinsgulvet avrunder utseendet.

Elektrisk kjøkken i klassisk stil gammeldags kjøkken eklektisk stil

Eksperimenter med forskjellige teksturelle vintageelementer for å uttrykke din egen stil på kjøkkenet. Dette friske og luftige kjøkkenet starter med vintage -innslagene helt øverst, i taket, med en hvit grill. De hengende lysene forsterker følelsen av luksus fra gamle dager og et primitivt kinesisk alterbord fungerer som en kjøkkenøy. Den rustikke treoverflaten står i kontrast til de glatte hvitevarer i rustfritt stål. Barstolene er dekket med presset krokodilleskinn, som er et annet element i vintage kjøkkeninnredningsstil.

   Kjøkkenøy med klassisk design

skarpt gammeldags kjøkken design hvite skap glass krydder

Pyntet med grågrønn kleberstein, er denne kjøkkenøya både nydelig og praktisk. Den har god plass til å tilberede ulike måltider og har en liten vask.

  Gammeldags stil – kjøkken og spisestue gammeldags kjøkken spiseplass

Tenk deg dette gammeldagse kjøkkenet som serverer deilig hjemmelaget mat! Det er alltid en hyggelig opplevelse!

Klassiske funksjoner inkluderer de innglassede kjøkkenskapene. Huset dateres tilbake til 1920 -tallet og har andre elegante elementer fra den tiden, for eksempel travertinfliser, benkeplater og fargerike fliser på kjøkkenområdet.

    Kokkens kjøkken i klassisk stil kjøkken kjøkken gammeldags stil kjøkken design

Dette vakre kjøkkenet i gammeldags stil tilbyr nok arbeidsflater og god lagringsplass. Glassede øvre kjøkkenskap diskret viser sett laget av fint kinesisk porselen og andre servise -samlinger, en marmorplate på kjøkkenøya utfyller det sofistikerte utseendet på rommet, hvor du mest sannsynlig vil jobbe mye.

Kjøkkenøy i landlig stil

herregård spisebord kjøkken øy gammeldags

Hvordan legger du til vintage stil på et kjøkken? Ved å legge til en øy som blander gammelt og nytt.

  Malte kjøkkenskap

farget kjøkken benkeplater gammeldags

De nedre kjøkkenskapene er malt og lakkert mot fingeravtrykk. Her bruker de polert granitt i stedet for marmor – som er et typisk vintageelement. Tregulvet skinner og gir mye varme til kjøkkenet og tilstøtende spisestue.

 Gammelt og nytt kjøkken

gammelt nytt kjøkkendesign gammeldags hvit fruktskål grønt eple

 Dette kjøkkenet skylder sitt gode utseende til en blanding av elementer i vintage stil og nye industrielle apparater. Øya her, for eksempel, er veldig gammel, pleide å brukes i et bakeri, men har nå blitt rengjort og pusset og er i bruk igjen. Her finner du en interessant blanding av gammelt og nytt som utfyller hverandre.

  Hvitt gammeldags kjøkken

gammeldags kjøkken øy ide grønn grå

 Vintage-stilen på kjøkkenskapene på dette kjøkkenet får meg til å føle at jeg er i forrige århundre, men den nye komfyren og moderne kjøkkenutstyr er et tydelig tegn på høyteknologisk funksjonalitet.

Kjøkkenfliser i bakgrunnen

gammeldags kjøkkenfliser kjøkken speil skinnende hvitt

Hvordan lager du et vintage design med nye materialer? Her skaper den skinnende, ujevne teksturen til de keramiske flisene denne følelsen av overraskende dybde i det ellers jevnt ordnede kjøkkenet. Et lite vindu står over den moderne kokeplaten, som oversvømmer hele kjøkkenet med naturlig lys.

 Vintage kjøkkenrenovering gammeldags kjøkken renovering redesign

Huset er veldig gammelt, fra 1860 -årene, men ser ganske klassisk og innbydende ut i dag etter en grundig renovering. De hvite overskapene matcher perfekt det gammeldagse glasset, mens de nedre skapene inneholder nye, moderne kjøkkenutstyr. Midt på kjøkkenet er en massiv, mørk kjøkkenøy som tilbyr nok sitteplasser og lagringsplass. Klassisk løvtre ble brukt til gulv, med et mursteininnsats rundt øya.

 gammeldags kjøkkenelementer moderne utseende         Klassiske dekorasjonselementer

gammeldags kjøkken inspirert detaljer idéDe vintageinspirerte detaljene på dette kjøkkenet gir mye varme til rommet. Et praktisk bord på hjul gir ekstra lagringsplass.

Klassiske elementer, moderne utseende

moderne elementer gammeldags kjøkkenidédesign kombinert

Kjøkkenoppussing krever noen ganger kompromisser, men disse huseierne har alt de vil. Du trenger ikke legge til noe. Renoveringen er i tråd med vintage -stilen. Sjekk detaljene: Franske dørhåndtak på skapene, et grytehylle fra taket, en vask på våningshuset og benkeplater i kalkstein! Enkelt, men praktisk!

 Et bilde av den tiden – kjøkkendesign i retrostil

gammeldags retrostil i kjøkkendesign