Sett opp kjøkkenet om sommeren. Svart spisebord

16 tips for hvordan du kan innrede kjøkkenet om sommeren

I dag har vi 16 kreative og rimelige tips for deg om hvordan du kan bringe den fantastiske sommerfølelsen inn på kjøkkenet ditt.

Pynt med funn fra markedet

Innredningen av kjøkkenet om sommeren har hvite, skinnende skapskuffer

 Ha saftige tomater eller modne fersken i en stor bolle, en bukett solsikker i en mugge, og ha alltid ferske sitroner i glass.

Rull ut et teppe som er egnet for innendørs og utendørs rom. Få en boks med fersk maling uten å bekymre deg for flekker.

Ha palmetrær i en stor glassburk

Innredningen av kjøkkenet om sommeren er tradisjonelt hvitUventet og morsomt, de store palmebladene overgår hver bukett og er mye mer dramatiske.

Vis frem strandfunnene dine

Setter opp kjøkkenet i sommerhyllene veggflasker glass

Søk i bøttene med flotsam og vis de beste på hyllene på kjøkkenet. Blandet med stabler med kopper og glass, gir de rommet ditt en festlig atmosfære.

Sett opp en kjøkkenbar. Uansett, fester slutter alltid på kjøkkenet, gjøres med en bar.

Mal en tavle

Innred kjøkkenet om sommeren med et friskt, leken svart brett

En stor tavle på kjøkkenet er det perfekte stedet for handlelister, oppskrifter og inspirerende sitater.

… .. og bruk dem til sommerlisten din! Gled deg over en liste over ting du kan gjøre i sommer (ligge på stranden en hel dag, lage iskrem, delta på en utendørs konsert).

Høre på musikk

Sett opp kjøkkenet om sommeren fargerike blågrønne trehyllerEn liten bærbar iPod -dokkingstasjon hjelper deg med å gjøre selv de enkleste kveldene morsomme og sommerlige. Og bærbare høyttalere frisker opp kveldene utendørs.

Dyrk ferske medisinske urter

Sett opp kjøkkenet i sommer krydder urter veggen hageDu kan lage en så kreativ vegg som på bildet, eller du kan sette noen potter på vinduskarmen. De friske medisinske urter er et must for sommeren.

Pakk halvparten av rettene dine. Avlast hyllene og skapene og la bare oppvasken, glassene og kjøkkenutstyrene du bruker mesteparten av tiden.

Installer åpne hyller eller fjern skapdørene. Slik gir du kjøkkenet et vindfullt utseende. Du vil da bli overrasket over hvor stort rommet ser ut.

Sett opp kjøkkenet om sommeren, fliser, hyller, fat, tallerkener

Organiser en bakestasjon

Setter opp kjøkkenet i sommerhyllene kjøkken speil fliser kokeplateSamle alle ingrediensene og utstyret sammen. Mel og sukker i resealable glassbeholdere er fine og fri for irriterende mygg.

Organiser en utstilling av kokebøkene dine

Setter opp kjøkkenet om sommeren kokebøker anheng lys hyller Ordne bøkene med oppskriftene for sommeren og bytt utstillingen til høsten.

Renover frokosthjørnet med kule farger og lette pleier

Sett opp kjøkkenet om sommeren. Svart spisebordTrekk og puter i lyseblå farger er forfriskende. Hvis du bor i et varmt klima, bør du bruke stoffer som ikke falmer for det åpne rommet.

Gå for et naturlig utseende

Setter opp kjøkkenet i sommer tremøbler spiseplass benkeplate Hold ting enkelt og friskt med aksenter laget av naturlige materialer, tre og hvit keramikk. Prøv det med bistro stoler eller krakker i frokostrommet, sjøgressmatte eller sisalteppe, vevde kurver til kjøkkenhåndklær og en stor leirkanne til treskjeer.

Bytt kokekar

Sett opp kjøkkenet i sommerlandstilbenkpute kurvTrekk ismaskinen fremover og skjul kalkunbrettene for vinteren.

Fortell oss: hvordan liker du å bruke kjøkkenet ditt om sommeren? Har du noen flere tips for sommerstemningen??