luksus kjøkken design hvitt innebygd kjøkkenskap spisebord

20 luksuriøse kjøkkendesigner som er verdt barnslig glede

Enhver eiendomsmegler kan vitne om viktigheten av kjøkkenet. Dette kan ødelegge virksomheten eller bidra mye til suksessen.

De følgende 20 kjøkkenene er virkelig min kopp te! Disse har unike elementer, og derfor er det verdt å redesigne dem.

Så for alle dere som vil pusle ting selv, nyte oppussing og ønsker å leve vakrere: Jeg har samlet 20 av de vakreste og fineste kjøkkenene rundt om i verden for deg gjennom illustrasjoner.

Krøllete kjøkken

Elegante hvite vegger, gulv og skap er bare begynnelsen. Den lange rekken med lagringsområder er fantastisk for lagringsviftene. Det er også det eneste tradisjonelle elementet på kjøkkenet.

I midten er det et abstrakt utseende bord, omgitt av futuristiske hvite stoler med puter. Trapperommet, adskilt av en glassbarriere, har en lignende form. Dette skaper en subtil form og fører til andre etasje.

Store innebygde lamper utfyller de unike runde vinduskarmer fantastisk. Disse gir de beste egenskapene til senket tak og vegger. Veggen var utstyrt med et farget lys, og dette forsterker den eklektiske effekten av dekorasjonen til høyre i bildet.

Kom på jobb for proffene kjøkken

luksus kjøkken design hvitt innebygd kjøkkenskap solide møbler

Arbeidsflatene i granittkjøkken, de overdimensjonerte rustfrie ståloverflatene og de glatte hvite hvitevarene i et kjøkken med åpen planløsning er rett og slett enhver kokkes drøm som går i oppfyllelse..

Alle dine venner og slektninger vil finne et sted her i helgen. Du kan også herlig dokumentere din kulinariske kunst her, for til og med et team av kameramer vil passe inn her. Alt forblir intakt fordi kjøkkenet har et massivt eikegulv.

I bakgrunnen kan du se et rundt, svart granittbord og rundt det er stoler i beige. De er det beste stedet å lene seg ned og lytte til fin musikk. Hvilken bedre måte kan du tenke deg etter å ha servert måltidet rundt 7 på kvelden? Nå er det bare å ta flasken ut av den utsmykkede vinkjøleren.

Kjøkkenet “fjortende rom”

luksus kjøkken design hvite innebygde kjøkkenskap hengende lamper

La oss se på et 13 -roms hus. Den har 13 soverom og alle disse er malt i nøytrale toner. Kjøkkenet danner en sterk kontrast til disse. Det er livets sentrum fordi alle daglige måltider serveres her, og folk samles også her for underholdning.

Det er funnet en ny funksjon for mange av de historiske elementene på kjøkkenet. I stedet for å fjerne dem, har du bestemt deg for å bruke dem til å installere nye enheter og tilbehør. Peisene og “pizzaovnen” har blitt omgjort til et matlagingsområde og bod.

En moderne benk og arbeidsplass er installert. Men disse ble laget av behandlet tre og passer derfor fantastisk sammen med de andre naturelementene som kjøkkenøya og vasken.

Dette rommet er så fantastisk! Jeg kan bare begynne å danse så snart pastaen er tilberedt. Jeg ser for meg barna alle fantastisk i musikalske stoler rundt den røde sitteplassen.

Kjøkken for underholdningsfans

luksus kjøkken design hvitt innebygd kjøkkenskap glamorøst

De myke overflatene, skapene med rette linjer, kjøkkenutstyrene og den svart -hvite kromstangen danner et perfekt senter for festen om kvelden.

Vanligvis er det vanskelig å organisere en fest blant de forskjellige kjøkkenutstyrene. Men i dette tilfellet er matlagingsområdet koblet til stuen. En sømløs overgang til kjøkkenet er opprettet her. De ser ut til å ha blitt laget av samme konsistens: dette absorberes i stua og sprer seg ut på de skinnende hvite flisene. Disse i sin tur utvider rommet ved å reflektere månens lys.

Er ikke dette kjøkkenet flott for et cocktailparty, ikke sant??

luksus kjøkken design hvite innebygde grå kjøkkenskap hengende lamper

Leter du etter den perfekte finishen på et kjøkken som er inspirert av et hus? Du kan finne forskjellige løsninger under kjøkkenskapene med lysegrå eller mintfargede gulv og polerte krom -kopphåndtak. Her kan du velge mellom forskjellige størrelser på skuffer og skap.

Den lange rektangulære øya er absolutt en bonus. Dette gjør også det åpne kjøkkenkonseptet mulig. En serie med kontrastlys lyser opp midten av rommet. Samtidig belyses stengene på den fine arbeidsflaten av spotlights.

Showroom -kjøkkenet

luksus kjøkken design hvit innebygd grå monokromatisk interiør

Dette er et fornyet område mellom de synlige rustikke bjelkene i andre etasje. Noen få skritt opp, og du er i et enkelt, men veldig praktisk kjøkken. En serie kjøkkenskap ble plassert over gulvet, som var dekket med rektangulære fliser med svart mørtel. Systemet som brukes her kalles “vegg til vegg”. Det er et hvitt skuffesystem med flere estetiske og praktiske funksjoner. Dette skjuler oppvaskmaskinen og rammer ovnen i rustfritt stål.

Romslige glassskap som kan brettes ut i den øvre delen, støtter veggene og danner rammen for industriell dampavtrekkshette og ventilasjonssystem.

Du kan ganske enkelt kalle dette kjøkkenet for et hull i veggen. Det gir en unik tilgang til moderne opphold og matlaging i et gammelt steinhus.

Noen ultramoderne kjøkken som tilbyr ekstravaganse og komfort

luksus kjøkken designer moderne kompakte møbler barstoler

Lys gul kjøkkeninnredning – mønster

luksus kjøkken designer moderne kompakte møbler barstoler

Et typisk urbane kjøkken – moderne, funksjonelle møbler

luksus kjøkken design moderne kompakt møbler moderne

Kjøkkendesign i høyteknologisk stil

luksus kjøkken design moderne kompakt møbler røde aksenter hi-tech