moderne kjøkkenområde benkeplate interiørdesign blå vegger

20 skandinaviske kjøkkendesign – attraktive møbler

Skandinaviske kjøkken er kjent for sin åpne stemning og moderne stil. For ikke å nevne at de konsekvent uttrykker slike elementer som hvite vegger, tredetaljer og fargerike aksenter i form av tekstiler og andre fargede dekorasjoner.

I dag introduserer vi deg for 20 av de beste skandinaviske kjøkkenene – fra muntre hvite rom til det landlige interiøret som fremkaller den varme følelsen av sikkerhet, som om du var i en hytte.

Et annet utvalg av skandinaviske kjøkken inkluderer metallaksenter, rene linjer og skulpturelle detaljer med spesielle gjenstander som: B. pendellamper a. Les videre for å oppdage flere ideer for et moderne kjøkkendesign, og bla gjennom galleriet vårt for de siste bildene. Du vil sannsynligvis få drivkraften til å innlemme noen elementer i skandinavisk stil i ditt eget kjøkken …

Livlig interiør

De skandinaviske kjøkkenene er ofte utstyrt med hvite vegger, som gir et fantastisk lerret for fargede aksenter og andre moderne dekorasjonselementer, for eksempel: B. levere metallkomponenter. Nedenfor ser vi begge – en fargerik og en metallisk glans – i et luftig kjøkken som feirer moderne design. [Kilde: IKEA]

Kompakt skandinavisk kjøkken – hvitt kjøkkenspeil

kjøkken design hvit kjøkkenspeil bakvegg

Noen ganger er en hvit bakgrunn alt som trengs for å virkelig få frem en boks eller to maling. Stolen i det neste bildet, som lyser opp i en lys oransje farge, fengsler øyet, selv om den bare representerer et enkelt aspekt i det mangefasetterte rommet.

Spiseplass og kjøkkenbenk i ett rom – lyse aksenter

skandinavisk kjøkken designer oransje spisestoler med bordplater

Legg merke til den strategiske fargebruk på det hvite kjøkkenet som er vist nedenfor, inkludert prikkene som pryder de hvite drikkekoppene på hyllen over vasken. Andre lysende nyanser legges til fra de omkringliggende objektene, så vel som fra de to mønstrede elementene – et håndkle og et brett.

Mange kjøkkenhyller holder oppvasken

skandinavisk kjøkken designer kjøkkenhyller skåler

Skulpturelementer er spesielt interessante når de har blitt integrert i et kjøkken malt i hvitt. I det neste rommet danner en sfærisk hengende lampe og et bokhylleskap med segmenterte rom to kunstneriske fokuspunkter, først og fremst fordi lampen henger ned ovenfra og skapet er lyse oransje i fargen!

Moderne, dramatisk mat

skandinavisk kjøkken designer luksus interiør spisestue

Et friskt interiør trenger ikke nødvendigvis å være blendende hvitt. Lyseblå vil godt oppfylle dette kravet! Veggene på kjøkkenet som er avbildet nedenfor er himmelfarge og lyser opp av sollyset som strømmer inn gjennom romslige vinduer.

Rustikk, skandinavisk kjøkkendesign – lyseblå vegger lyser opp rommet

skandinavisk kjøkken designer kjøkkenhyller rustikk blå vegg

Når vi snakker om store vinduer, er det lyse og luftige kjøkkenet som er avbildet nedenfor ganske enkelt fantastisk på grunn av bruk av rene linjer og åpne områder. En ultramoderne skandinavisk design i sin fineste form!

Tydelige og rene linjer på kjøkkenområdet

skandinavisk kjøkken designer lyst og luftig interiør

I andre stimulerende rom spiller tre- og metaldetaljer en sterkt dominerende rolle. Men i stedet for å virke nakne og magre, skaper de en koselig, industritonet atmosfære, spesielt på dette kjøkkenet, takket være den geniale bruken av plass på veggene for oppbevaring av kjøkkenutstyr.

Metallisk utseende på kjøkkenområdet

Skandinavisk kjøkken designer tre, metallisk, skinnende

Herlige mønstre

Mens mange skandinaviske kjøkken har et særpreget moderne utseende, brukes et like stort antall forskjellige motiver og mønstre for å gi en personlig smak og for å skape varme. Kjøkkenet, som du kan se nedenfor, som tilhører en leilighet bygget i 1908, har blomstermønstrede kanter. Slike aksenter hedrer huseierens skandinaviske arv.

Kombinasjonen mellom tradisjon og modernitet kan sees på dette kjøkkenområdet

skandinavisk kjøkken design tre bordplate tradisjonelle moderne

Stoffer er et veldig enkelt tips om hvordan du legger til litt farge i rommet. På det neste bildet ser vi et utvalg av håndklær og servietter, hvorav noen er mønstret eller farget i rike farger.

Typiske tradisjonelle skandinaviske stoffer

skandinavisk kjøkken designer tømmerplater i tre

En utmerket måte å legge til farge, tekstur og mønster på kjøkkendesignet ditt, er å bestille et skandinavisk teppe som de svenske teppene fra Scandinavian Made vist nedenfor. De vevde motivene tilfører kjøkkenet attraktivitet og stil ved å bringe inn fargen på det håndlagde, som står fantastisk i kontrast med de klare detaljene i de moderne detaljene.

Skandinavisk teppe – interessante mønstre

skandinavisk kjøkken designer tre svensk teppe

Striper er et veldig populært mønster i skandinaviske kjøkken. Det neste bildet viser et fargerikt stripet teppe som passer veldig godt til “stripene” på den rosa varmeren og skaper en livlig effekt i dette samspillet.

Hvitt kjøkkeninnredning – trebord fungerer som spisestue

Skandinavisk kjøkken designer kompakt plass hvitt lys

På kjøkkenet vist nedenfor er stripene klassisk tegnet i marineblått og hvitt! Vegger med furer, vevde kurver og stranddesign forsterkes av en nautisk stripete løper.

Omfattende kjøkken har benkeplater og spisestue

skandinavisk kjøkken designer tre store rom tregulv

I det neste presenterte rommet går stripene over til veggene, og deres elegante tofargede tegning blir det dominerende mønsteret for hele kjøkkenet, som er innredet i skandinavisk stil! Legg merke til hvordan hvitmalte skap, en retroklokke og hengende lamper i treklokker bidrar til sofistikering av dette klassiske utseendet.

Fete svart -hvite stripete vegger

skandinavisk kjøkken designer stripete vegger

Nok en gang presenteres et kjøkken malt i lyseblått, hvor denne nyansen på en smakfull måte blir supplert av en rød-hvit-stripet løper som hviler på gulvet av naturlig tre.

skandinavisk kjøkken design tre sjøblå veggdesign

Den varme effekten av tre -aksenter og kledning

Vi ville ikke kunne fortelle deg alt om skandinaviske kjøkken, men vi kan bare ikke utelate noen trefunksjoner. Varme tre aksenter kan faktisk remodel plass for å se ut som et ekte våningshus og også legge til uttrykk for de moderne designelementene, som vist i det elegante rommet nedenfor.

skandinavisk kjøkken designer vindushimling i trebord

Metall og tre kombineres på kjøkkenet vist nedenfor for å skape en unik atmosfære, som avrundes av øya bar med innebygde rom for vinlagring. Kjøkkenutstyr i rustfritt stål gir prikken over i’en!

skandinavisk kjøkken designer moderne interiør

De limegrønne setene vist nedenfor er ikke de eneste stjernene på kjøkkenet som vises! Eik aksentene gitt av materialene som brukes til å få skapene til å skille seg virkelig ut på bakgrunn av de hvite veggene og skuffene.

skandinavisk kjøkken designer tregrønne barkrakker

Noen ganger har treinteriør noe av sjarmen til en landshytte, spesielt når de er ledsaget av en peis og en pledd! I rommet nedenfor, som er innredet i skandinavisk stil, oppnås sjarmen til en skihytte enkelt ved hjelp av vegger med trepanel og tregulv. Og også et rådyrhode …

skandinavisk kjøkken designer trependellamper teppe

Trekonstruksjonen på neste bilde med benk, innebygd servant og skuffer er et solid møbel som har et pyntet kornmønster og muligheten til å skape en scene for livlige aksenter, for eksempel boller med produkter.

skandinavisk kjøkken design tre benkeskap

Nå avslutter vi med et skandinavisk kjøkken, som er preget av et rikt tredeksel, samt taklampe og svarte aksenter. Hvite vegger får plassen til å føles mer fengslende enn streng.

Skandinavisk kjøkken designer massiv møbler i tre, store rom

Nå som du har lært om et stykke skandinavisk stil, kan du dele dine favorittdesignideer med oss. Foretrekker du kjøkken helt malt i hvitt med bare individuelle fargevalg, eller er du fascinert av interiøret i tre? Nyt mønstrede tekstiler som f.eks B. vevde tepper? Eller kanskje du blir tatt av de friske, tydelig konturerte rommene med et minimum av aksenter. Del tankene dine ved å legge igjen en kommentar nedenfor …