Granittplater i ypperlige kjøkken, blomsterfriske fruktskuffer

5 design av benkeplater i granitt i flotte kjøkken

Å velge benkemateriale ved renovering eller ombygging av kjøkkenet er en viktig beslutning. Ofte føler kundene seg overveldet av det brede utvalget av farger og kanter. Og når du tror du er ferdig, må du velge skapene …

Jeg liker granitten veldig godt, og jeg bruker den mye takket være holdbarheten og jordiske farger som gir kjøkkenet en flott tekstur.

I årevis har jeg likt å jobbe med noen få favoritter – jeg vil bruke dette til å representere mine favorittkombinasjoner.

Bianco Romano

Granittplater i utmerkede kjøkken tradisjonelt hvite møbler

Bianco Romano med lakkerte skap. Jeg anbefaler denne granitten til kunder som liker klassiske hvite kjøkken. Det passer perfekt med rent hvitt, varmt hvitt eller beige skap. Håndtakene i nikkel eller olje er egnet for alle steinens farger. Bianco Romano har blant annet hvit, krem, grå og bordeaux.

Bianco Romano med skap laget av tre av høy kvalitet

Granittplater i utmerkede kjøkken, tradisjonell øybarstol med havform

Takket være den varme hvite, beige og grå paletten, passer denne granitten også så godt med skap laget av tre av høy kvalitet, for eksempel valnøtt og eik.

Seafoam Green

Granittplater i flotte kjøkkenhengelamper kjøkkenøy

Seafoam Green med lakkerte skap. Denne granitten er bare nydelig! Den grønne fargen er jordisk, med grå og brune undertoner. Noen av steinens karakterer ser nesten ut som geometriske mønstre. Denne granitten passer godt med lakkerte skap med matt nikkelhåndtak. Jeg foretrekker denne granitten polert.

Seafoam Green med skap laget av tre av høy kvalitet

Granittplater i flotte kjøkken påskelilje kokeplate spisestue

Dette er løsningen for rustikke hus eller hus med jordisk preg. Bruk tilbehør laget av bronse eller kobber for det perfekte hyttelooket.

 Costa Esmeralda 

Granittplater i utmerkede kjøkken hvite møbler

Costa Esmeralda med lakkerte skap. Dette er et godt alternativ for et hjem med en havpalett. Denne granitten er mellom grønt og blått og varierer selvfølgelig med de forskjellige merkene. Den grønnblå steinen er ideelt kombinert med sandhvite skap og nikkeltilbehør.

Costa Esmeralda med skap laget av tre av høy kvalitet

Granittplater i utmerkede kjøkken, tradisjonelt teppebelagte åpent kokte plater

Også en utmerket variant, med et maskulin og varmt utseende. Denne granitten passer spesielt godt i lyse kjøkken. Det naturlige lyset representerer den intrikate fargen på steinen.

Absolutt svart 

Granittplater i ypperlige kjøkken, blomsterfriske fruktskufferAbsolutt svart med lakkerte skap. Du får et tradisjonelt utseende med hvite skap og Absolute Black Granite som ser flott ut når det poleres eller finpusses. Det gjør en god kombinasjon med skap, malt i mange mulige farger og håndtak laget av nikkel, krom eller bronse.

Absolute Black med skap laget av tre av høy kvalitet

Granittplater i utmerkede kjøkken treutstyr varmt

Så du har et klassisk utseende igjen, som kan se enten rustikt eller moderne ut. Min favoritt er Absolutes Black med eik eller valnøtt. Riftskåret eik er også en god variant.

Tyfonen Bordeaux 

Benkeplater i granitt i flotte kjøkken, hvit frukt på øya

Typhoon Bordeaux med lakkerte skap. Denne granitten kommer i kremhvite, grå, brune og mursteinrøde farger. Det er det ideelle valget for lyse kjøkken med røde undertoner i gulvet. Den røde kan variere mye fra forskjellige produsenter – fra fin til sterk. Kombiner granitten med beige eller kremhvite skap for et varmt, lyst kjøkken.

Typhoon Bordeaux skap laget av tre av høy kvalitet

Granittplater i utmerkede kjøkken varme og innbydende

De mursteinrøde og brune fargene i denne granitten er vakkert kombinert med skap laget av valnøtt, eik, mahogni og kirsebærtre. Granitten passer til spanske hus med Saltillo -gulv.

Og hvilken granitt liker du best som benkeplate på kjøkkenet?