Kjøkken bakvegg ideer kjøkkeninnredning belysning tremøbler

Kjøkken splashback ideer 

Spesiell sprutbeskyttelse er nødvendig uansett hvor fett, vannsprut og sausrester fester seg til veggen på kjøkkenet. Moderne kjøkkenspeil er ikke bare motstandsdyktige, de setter også et visuelt høydepunkt på kjøkkenet. Ofte tenker man bare på et klassisk, hvitt flisespeil.

Imidlertid er det mange andre måter å pynte kjøkkenets bakvegg på. Funksjonalitet, holdbarhet og et attraktivt utseende utfyller hverandre.

Kjøkken bakvegg tre kjøkkeninnredning ideer

1. Kjøkkenets bakvegg av glass

Et kjøkken av høy kvalitet og moderne utseende tilbyr en bakvegg av glass. Enten melkeaktig eller gjennomsiktig – glass ser veldig enkelt og elegant ut på samme tid. Glass er lett å rengjøre, lett å ta vare på og passer inn i mange moderne kjøkken.

Som et ekstra høydepunkt er det trykt glass eller fototapet bak glass. Begge variantene tiltrekker seg raskt oppmerksomhet, og det er utallige motivvarianter – inkludert Lana KK du er sikker på å finne det du leter etter. Imidlertid bør det bemerkes at med en glassplate er det ikke mulig å etterfølgende fordypninger, for eksempel for stikkontakter, siden den herdede glassplaten ikke lenger kan kuttes. Det ville gå i stykker.

2. Kjøkkenets bakvegg av tre

En treplate som Bakveggen på kjøkkenet Å bruke det høres selvfølgelig litt rart ut først, men med riktig overflatebehandling er tre også egnet som Kjøkken speil.Et 6,5 mm tykt bjørkemultiplex kan tjene som et eksempel. Den lakkerte platen reises på veggen og festes med trelister som skrus under skapene og på benkeplaten. På denne måten trenger du ikke engang å bore i bakveggen eller det gamle flislagte speilet. Viktig: med denne løsningen er overflatebehandlingen avgjørende.

Kjøkken splashback ideer fliser speil skuffer tre

3. Kjøkkenspeil med fototapet

Motivene til fototapetet, som ligger bak en plexiglassplate, er oppmuntrende friske. Også her er det ingen grenser for motivene. Uansett hva du liker kan (nesten) alltid tjene som motiv for kjøkkenspeilet.

Bakgrunn med store motiver er selvfølgelig et blikkfang. På den annen side, men snakk for Kjøkken speil nødvendig format, i tillegg til mangel på motstand for papir og ikke-vevde bakgrunnsbilder. For det første problemet kuttes motivet i strimler, leveres i flere deler og limes deretter sammen igjen. Problemet med holdbarhet og rengjøring løses ofte med en gjennomsiktig, satinert plexiglasplate som er montert foran den tapetserte veggen. Fordel: Den festes med U- og L -profiler av aluminium, som ikke er skrudd fast på veggen, men på benkeplaten og veggskapene.

Kjøkken bakvegg glass ideer matchende motiver

4. Kjøkkenets bakvegg av marmor / mosaikk

Med en Bakveggen på kjøkkenet er laget av marmor eller mosaikkfliser gi kjøkkenet et helt nytt utseende, som gir flere fordeler. På den ene siden kan marmorfliser i marmor legges raskt og enkelt fordi de limes til et nett og bearbeides som mosaikkfliser. På den annen side gir de overflaten et vakkert utseende med en subtil struktur, men er fortsatt slitesterke og robuste – et viktig kriterium for et flisespeil. I tillegg er marmorpinner eller mosaikkfliser tilgjengelig i velfylte maskinvarebutikker og er relativt rimelige til i underkant av fire euro hver.

5. Kjøkkenets bakvegg i rustfritt stål

Rustfritt stål er veldig hygienisk og varmebestandig, men det må tas godt vare på. Fingeravtrykk og vanndråper setter tydelig sporene etter seg. Nisjekledning i rustfritt stål er bare noen få millimeter tykk. Det er derfor knapt noen arbeidsplass går tapt når du kler nisjen.

Kjøkken splashback glass ideer moderne kjøkkendesign

Beslutningshjelpemiddel for optimal kjøkkenskvett

Enten det er moderne med et rustfritt stål -utseende, gjennomsiktig glass eller et harmonisk design på benkeplaten, er det bare en smakssak – alt du liker er tillatt. Glass har betydelige fordeler: det er lett å ta vare på og kan installeres raskt. Det billigere alternativet til en glassvegg er plastpaneler. Selvklebende film og vaskbart (foto) tapet – disse to variantene har en klar fordel – de koster betydelig mindre. Men hvis du bestemmer deg for å bruke dem, bør du forvente mer innsats – de må vanligvis fornyes hvert annet til tredje år.

Mosaikkfliser er ganske enkle å bruke og påføre. Du kan gjøre kjøkkenet ditt til et ekte blikkfang. For å utstyre designkjøkkenet med de riktige kjøkkenhjelpene, hjelper en titt på rabattino.de. Slik kommer du deg til det edle kjøkkenet uten å bruke en formue.Med en bakvegg i rustfritt stål velger du en tidløs, moderne fargeaksent og beskytter veggene effektivt mot hverdagens påkjenninger. Rustfritt stål er billig, varmebestandig og rustfritt.

Bilde rettigheter:

© www.lanakk.com