Det som begynte for mange år siden som den praktiske utformingen av en arbeidsplass har nå blitt en ny trend innen interiør. Av  Industriell stil har allerede etablert seg i interiøret i våre fire vegger og utstråler sin særegne loftsjarm overalt. Denne innredningsstilen er preget av bruk av skinnende metall, grove overflater og åpne rør. Imidlertid uttrykker det veldig godt følelsen av praktisk og rimelig som har motivert huseiere til å vedta en industriell design. Men det er neppe et bedre sted i leiligheten der den industrielle stilen kommer til sin rett enn kjøkkenet! Det industrielle utseendet er virkelig hjemme der! Hvis du vil gi kjøkkenet ditt et tidløst utseende, kan du velge denne innredningsstilen med en gang. Vi ønsker å gi deg ytterligere informasjon, slik at du lettere kan ta avgjørelsen. I denne artikkelen ønsker vi å fokusere på kjøkkenbenken i betong.

 Benkeplaten i betong er perfekt for ethvert kjøkken i industriell stil

Benkeplate i betong, kjøkken i industriell stil

Dette passer perfekt inn i et kjøkken som skal se “industrielt” ut. Men hva er fordelene med en benkeplate i betong, og hva kan hindre deg i å velge en? Så i dag snakker vi om fordeler og ulemper med kjøkkenbenken i industriell stil. Hvis vi har vakt din interesse, er det bare å lese videre!

Gi kjøkkenet ditt det spesielle industrielle utseendet!

moderne kjøkken betong kjøkken benkeplate industriell

Hvorfor er kjøkkenbenken av største betydning i utformingen av et kjøkken?

Benkeplaten på kjøkkenet er stedet der du tilbereder måltider for deg selv og din familie hver dag. Det må være multifunksjonelt og skrive seg 100 prosent inn i kjøkkenets overordnede designkonsept. Benkeplaten på kjøkkenet må dekke mange av behovene til huseiere. Det viser seg å være den viktigste delen av hvert kjøkkenanlegg. Folk jobber med det hver dag, benkeplaten kan bli våt og ofte til og med flekk. La oss ikke glemme det at varme kasseroller legges på den hver dag og du jobber med skarpe kjøkkenkniver. Vann eller noen dråper olje kan også sprute på kjøkkenbenken. Logisk sett må den være robust og varmebestandig, absolutt motstandsdyktig mot fuktighet og flekker. Spørsmålet om rengjøring av dem bør derfor ikke undervurderes. Dette er alle praktiske funksjoner og utfordringer som alle kjøkkenbenkene må møte.

 Benkeplaten på kjøkkenet må være robust og varmebestandig

Benkeplate i betong, robust, varmebestandig

 Men det er også et rent estetisk aspekt som du ikke bør glemme når du velger benkeplate. I de fleste tilfeller bestemmer dette kjøkkenets generelle utseende og er et ubestridt blikkfang i atmosfæren. Derfor, før du bestemmer deg for en betong kjøkkenbenk, må du kjenne godt til fordeler og ulemper. Vi vil diskutere dem i detalj nedenfor.

 Benkeplaten i betong er et klart blikkfang i alle omgivelser

Benkeplate i betong, virkelig blikkfang

Hva er fordelene med benkeplaten i betong??

Betong er et veldig robust materiale. Hvis du velger nøyaktig en benkeplate av betong, har du allerede bestemt kjøkkenets industrielle stil. Du får grove overflater og det unike industrielle utseendet med en gang. I tillegg må det understrekes her at hver benkeplate i betongkjøkken er veldig stabil, den tåler alle belastninger. Det er knapt noen flekker eller riper på den. Dette er utvilsomt ripebestandig og varmebestandig. Hvis du fortsetter å bearbeide eller forsegle betongen, vil benkeplaten på kjøkkenet ditt også være vanntett og lett å vedlikeholde. Vi vet alle av egen erfaring hvor viktig hygiene er på kjøkkenet. Med en benkeplate i betong bidrar du mye.

 Benkeplaten i betong er veldig stabil, ripebestandig og vanntett

Stabil kjøkkenbenk i betong, riper og vanntett

Et annet viktig plusspunkt må ikke glemmes. Benkeplaten i betong gir kjøkkenet ditt et individuelt preg og får det til å se unikt ut. Du kan fortsette å utvikle fantasien og kreativiteten din og enkelt oppnå et kjøkkendesign i industriell stil.

Det er best å finne ut om fordeler og ulemper med en benkeplate i betong på forhånd

Fordeler og ulemper Benkeplate i betong

Benkeplaten i betong har også visse ulemper

Men som de ofte sier, er det to sider av mynten. Derfor ønsker vi ikke å holde igjen ulempene med en benkeplate i betong fra deg. Oppriktig, disse ulempene skal ikke undervurderes, fordi de kan være avgjørende for ditt valg av kjøkkenbenk..

  • Betong er kjent for å være et solid, hardt materiale, men det er også porøst. Det betyr at du må slipe overflaten først og deretter polere den. På denne måten kan du lukke porene i betongen. Deretter må materialet behandles videre. En forsegling med olje eller naturlig voks er veldig passende i dette tilfellet. Men en gang er ikke en gang, som de sier på folkemunne. Denne behandlingen må gjentas mange ganger for å friske opp benkeplaten i betong. Du har fortsatt muligheten til en syntetisk tetning, dessverre vil det grove utseendet ikke lenger være dominerende, du får et mykere utseende.

 Syreholdige eller aggressive rengjøringsmidler anbefales ikke ved stell av kjøkkenbenk i betong.

Ikke bruk aggressive rengjøringsmidler på benkeplater i betong

  • Såkalt lettbetong brukes til benkeplater. Den er imidlertid også ganske tung. Det er derfor du trenger en veldig solid underkonstruksjon, fordi benkeplaten bare kan brukes på dette grunnlaget.
  • Hvis du tror at en kjøkkenbenk er lett å ta vare på, tar du feil! Her må du være veldig forsiktig når du rengjør, fordi sure eller aggressive pleieprodukter på ingen måte anbefales. Du kan trenge inn i betongporene og skade materialet. Noe som er helt uønsket i dette tilfellet!
  • Sammenlign også prisene på kjøkkenbenker laget av forskjellige materialer og velg den som passer best for din smak, stil og budsjett. Vurder også kjøkkenutseendet du vil ha før du velger.

 Benkeplaten i betong passer fantastisk inn i ethvert kjøkken i industriell stil

Kjøkken benkeplate i betong i industriell stil

Konklusjon: Alle kan bli bortskjemt med valg når det gjelder å redesigne kjøkkenet. Benkeplaten på kjøkkenet bestemmer ofte det generelle utseendet på rommet. Derfor, når du velger dem, må du være veldig forsiktig og godt informert. Hvis du er til den industrielle stilen som nylig har blitt så moderne, kan du selvfølgelig velge en kjøkkenbenk av betong og være på den sikre siden i årevis!

 Betong kan fantastisk kombineres med tre.

Kombiner kjøkkenbenkbetong med tre

 Ser det ikke “industrielt” ut her?

Kjøkken i industriell stil. Benkeplate i betong

 Med en kjøkkenbenk av betong viser du hvor mye kjøkkenet ditt bryr seg om hygiene

Kjøkken benkeplate betonghygiene på kjøkkenet

Benkeplate i betong

Har du en forkjærlighet for industriell stil på kjøkkenet??

Benkeplate i betong. Benkeplate i betong

interiør i kjøkkenbetong

Benkeplate i betong

Betong kjøkken benkeplate ideer

Dette kjøkkenet utstråler mye industriell sjarm

benkeplate i betong

benkeplate-betong-kjøkken-ideer

Benkeplate i betong