Kjøkkenet ditt kan med tiden også "miste ansiktet". Ikke la det skje! Det er ikke helt nødvendig å gjøre en grundig renovering. Men tvert imot. Du kan oppnå dette mye raskere og billigere ved å bytte eller fornye kjøkkenfronter og håndtak. Selvfølgelig tilbyr produsentene av kjøkkenene selv ofte forskjellige komponenter som kan kjøpes etterpå. Imidlertid ville det være mer optimalt hvis du søker til et selskap som spesialiserer seg på dette området, for eksempel Prima Systems GmbH. Du er ikke bare i gode hender når det gjelder profesjonell kunnskap og topp kvalitet, men du kan også stole på et rimelig pris-ytelsesforhold og rask levering.

Bytting av kjøkkenfronter som renoverer trefiner

Og generelt, hvis du velger skreddersydde kjøkkenfronter, får du en rekke fordeler. Du kan gi fantasien din frie tøyler og velge design, farge og materiale på frontene. Uansett er det allerede mange varianter tilgjengelig, hvor du kan velge den riktige. De fleste leverandører har også en online konfigurator på nettstedene sine. Dette lar deg få en nesten 100 prosent reell ide om hvordan kjøkkenfronter du ønsker vil innskrive seg på hele kjøkkenet. Så selvfølgelig føler du deg mye tryggere når du bestiller online, og du trenger ikke bekymre deg så mye om alt virkelig passer eller ikke. De skreddersydde kjøkkenfronter er vanligvis veldig enkle å montere. Du vil alltid motta de nødvendige monteringsinstruksjonene fra en korrekt og erfaren produsent, og du kan også kontakte ham direkte i tilfelle problemer.

Bytte kjøkkenfronter kjøkkenoppussing underskap tregrå sølvhåndtak

Bytting av kjøkkenfronter som renoverer kjøkkenet billig

Ved å bare bytte ut kjøkkenfronter og håndtak, kan du virkelig endre ansiktet på det eldre kjøkkenet ditt. For eksempel kan et kjøkken i landlig stil fremstå som helt nytt. De gamle, forvitrede frontene kan erstattes billig og praktisk med nye, moderne fronter i høyglans eller matt. Og håndtakene unngås enten helt eller erstattes med diskrete aluminiumshåndtak. Eller kanskje du endelig vil bringe litt frisk farge inn på kjøkkenet ditt? Ikke noe problem heller! Alt kan gjøres med Skreddersydde kjøkkenfronter lett å regulere.

Og ja, selvfølgelig gjelder det samme for stua eller badet ditt. Du kan også bytte ut alle fronter på skap og skuffer med nye og dermed introdusere mer komfort og friskhet i de fire veggene.

Redaksjonen håper du liker å tenke og konfigurere!

bytte kjøkkenfronter fornye hvite kjøkkenskap aluminium håndtak moderne kjøkken

Skifte kjøkkenfronter moderne kjøkken kjøkkenskap eple grønn hvit

Bytt kjøkkenfronter Velg trefarger

Skifte kjøkkenfronter kjøkkenkjøkkenoppussing hvite kjøkkenskap

Bildekilde: primashop.de