åpent kjøkken skinnstol kjøkken benkeplate veggteppe pastell

  Åpent kjøkken – med vegg – tegninger for åpne kjøkken

Oppdag fordelene med et åpent kjøkken til de andre rommene i leiligheten eller huset ditt! Ta en titt på bildegalleriet vårt, her finner du definitivt interessante tips som kan hjelpe deg med renovering eller redesign av kjøkkenet ditt!

En vegg med gulv-til-tak-kjøkkenutstyr og skap-det er perfekt for en åpen planløsning. En lang øy midt på kjøkkenet huser vasken og tilbyr ekstra lagringsplass. Det gjør det mulig for venner og familie å holde seg i nærheten mens du fortsatt jobber på kjøkkenet. En stor bue forbinder det åpne kjøkkenet med spisestuen. Det er ingen vegger som skiller de to rommene fra hverandre. Naturlig lys fra spisestuen trenger fritt inn i kjøkkenet og får det til å virke enda mer åpent og lysere.

   2 -øyskjøkken – planløsninger for åpne kjøkken

åpne kjøkken to kjøkkenøyer hvite stoler som henger lamper tregulv

Dette kjøkkenet har alt – to kjøleskap, to vasker og to øyer. Alle disse funksjonene kan krampe sammen og etterlate oss et dårlig planlagt rom. Men det er ikke tilfelle her. Dette kjøkkenet har en vennlig, åpen atmosfære. Hvite skap og muntre farger på veggene, du er også muntert enig! Det hvelvede taket gir volum og det naturlige lyset gir enda mer til ditt gode humør!

Kjøkkenbjelker

åpne kjøkken tre lyse benkeplate kjøkkenblokk

En åpen utforming av kjøkkenet betyr ikke nødvendigvis at rommene ikke trenger å være separate. Takbjelker skiller diskret spisestue / stue fra kjøkkenet i denne åpne planløsningen. Den samme treinnredningen binder også rommene sammen.

Ekstra spisestuer i klassisk stil

åpent kjøkken hvitt spisestue plass klassisk design blomster gul

Med kjøkken og spisestue tilkoblet, kan mat og drikke serveres enkelt, uavhengig av antall gjester. For større arrangementer kan du flytte bordene slik at du får mer plass til at gjestene dine kan snakke og snakke, og kjøkkenøya fungerer deretter som en buffé til forrettene dine.

Moderne kjøkkenstil

Åpen kjøkkenløsning spisestue i moderne stil

Kjøkkenskapene strekker seg til taket i dette elegante, moderne kjøkkenet. Den åpne ordningen garanteres her av den ekstra lagringsplassen i de høye skapene og den sentralt plasserte kjøkkenøya. Denne planløsningen renner naturlig og gradvis inn i spisestuen. Dette er et flott oppsett fordi gjestene enkelt kan samles rundt øya eller bordet uten å forlate kjøkkenet.

Åpent kjøkken med kunstneriske innslag

åpent kjøkken ornamenter detaljer hvit klassisk innebygd peis

Hvis kjøkkenet er åpent for andre områder av huset, er det viktig å integrere innredningsstilene med hverandre. Den rike utsmykningen i fransk stil er typisk for dette huset – fra kjøkkenøya med peisen til festsalen.

    Kjøkken i hjørnet

åpne kjøkken runde spisebord møbler spiseplass idé hvit

Du trenger ikke ha lang plass for et åpent design. Dette kjøkkenet kobles til en spisestue, som er ytterligere omsluttet av et familierom. Teppene setter de viktigste aksentene i interiøret i rommene.

Områder med mye besøk

åpne kjøkken som er sterkt besøkte trepilarer i området

Dette kjøkkenet ligger midt i hovedtrafikken i huset. For å holde forbipasserende unna, delte eierne kjøkkenet i to kjøkkenøyer. Dette skapte arbeidssoner på hver side av kjøkkenet. Kjøkkenøyene er i kolonistil og tilbyr nok plass der venner og familie kan sitte sammen, utenfor kjøkkenet, men fortsatt prate med kokken.

Lite åpent kjøkken

åpent kjøkken kjøkken speil blå kompakt ståstol tre

Dette lille kjøkkenet ligger i et gammelt hus. For å åpne den opp til naborommet, skapte eieren et gjennomkjøringssted i en vegg. Kjøkkenøya fungerer som et sted for komfortable sitteplasser – et flott alternativ til å sitte rundt øya når plassen er begrenset.

Åpent kjøkken i landlig stil

åpne kjøkken landlig snøhvit lysekrone koselig praktisk

Denne lille plassen fyller tre funksjoner samtidig – den fungerer som kjøkken, spisestue og stue samtidig. De hvite skapene bidrar mye til at man heller vil føle seg som i en stue enn i et arbeidsområde. Den ene veggen er definert av vinduer og en dør, noe som betyr at mye naturlig lys trenger inn i rommet og skaper en behagelig følelse inni.

 Benkeplate i mørkt tre og snøhvit, rundt spisebord ved siden avspisestue kjøkken kombinert åpent hvitt bord rundt

Lyst og koselig kjøkkendesign

ekstravagant kjøkkenbenk skinnende tregulv

Uformelt kjøkkeninnredning – gule tremøbler i kjøkkenet

gule kjøkkenmøbler skap hyller mørk overflate gammeldags

Hvitt kjøkken med lyseblå vegger

helhetlig utseende hvit pastellfarger blå vegg kjøkken åpent           Kjøkkenhyller, høye stoler i skinn og skinnende trestrukturer

åpen lagringsplass kjøkken idé stående stol hengende lampe

Lite, kompakt kjøkken i hvitt med spiseplass

renovering kjøkken design åpen idé vindu bord tre

Svart kjøkkenøye – moderne utstyr

svart kjøkken benkeplate høye stoler moderne mørkebrunt gulv

Moderne design i kombinasjon med lyse røde elementer

sollys naturlig lyse røde elementer mørkt bordgulv

Interiør i kjøkkenstil

økende areal åpen enkel elegant kjøkkenbordslampe