kjøkken øy design ideer svart og hvitt utstyr metall henger lamper

Design ideer for kjøkkenøyer – typer og personligheter bak funksjonen

Designerne utviklet og oppnådde ideen om kjøkkenøya av gode grunner. De ønsket å etablere kjøkkenet som et multifunksjonelt sted. Dette er ikke lenger bare et område for matlaging og servering.

Den består tradisjonelt av et hjørne med smale arbeidsflater langs veggene i rommet.

Nå er det ikke lenger tilfelle. I dag sprer kjøkkendesign seg i alle retninger fra et sentralt punkt. Kjøkkenøya er en arbeidsflate i midten, og den fortjener respekt og beundring. Fordi designerne deres er de beste kunstnerne innen skulptur. Matlaging er en seriøs jobb, og fremfor alt er det en kunst.

Fremfor alt må kjøkkenøya være funksjonell og romslig. Men som med alle typer møbler må du ta hensyn til folks fantasi og personlige smak.

Det gjenspeiler eierens individualitet, og dette gjør designet unikt og individuelt.

Vår raskt moderne verden krever kombinasjonen av å spise med andre aktiviteter. Slik er kunst, litteratur, mote og underholdning. Du kan lage mat med stolthet på kjøkkenøya og bringe venner sammen. Det er forskjellige kjøkkenøyoppsett, og alle disse fortjener vår oppmerksomhet. Vi prøver å representere de viktigste typene og tilordne dem til visse typer kjøp.

Bokormens kjøkken

Sjekk blandingen av eklektisisme i disse møblene. Fin marmoroverflate med tilbehør på klassisk mørkt trebord. Dette fungerer som et skrivebord og har også bokhyller. Et slikt kjøkken er ideelt for lesere og absolutt også for forfattere! Komfortable barkrakker med ryggstøtte og litt tung industriell belysning gir optimalt lys for leseglede under en eklektisk frokost.

Mote fan

Luksus med flott glassbelysning og slanke former

kjøkkenøyne designideer ultra ekstravagante og luksuriøse

Nedenfor er en dekadent, ekstravagant kjøkkenpakke fra Brommel designstudio. Den inneholder en kjøkkenkrok med konturer. Den puristiske elegansen til moderne materialer ble kombinert med flytende og feminine barokke linjer. Slik oppnår du en eksklusiv, enkel modell. Til og med hjelpemidlene i hverdagen kan innkvarteres her. De kan stuves under glideflaten. Effekten av de hvite og skinnende, skinnende møblene under krystalllysekronene svekkes ikke av overflødige gjenstander. Forfinet eller overdrevet? Hva synes du om det? (via TrendHunter)

Den listige barbaren

Enkel eleganse og rasjonalitet

kjøkkenøyne designideer rasjonelt og funksjonelt enkelt utstyr

Liker du også de grove overflatene, eller er jeg den eneste som er gal på dem? Men du må sikkert dele min mening om møblene i neste bilde: Kombinasjonen av originale strukturer i det neste modernistiske kjøkkenet skaper et mesterverk! Hva synes du om kombinasjonen – mørkt treverk med de grove overflatene og lettstelt rustikke materialer på benkeplaten?

Dette er rett og slett en vinnende løsning for kjøkkenet! Det blir et kult og mannlig sted. Hver mann vil føle seg komfortabel i en slik atmosfære. Han vil gjerne lage mat og spise her også, selvfølgelig! Som et supplement vil jeg anbefale fulle pelsmønstre. Det eneste som mangler er mjød og spill … Hva synes du om en gourmetvariant av godt stekt kjøtt? Dette kjøkkenet fortjener rett og slett det beste! (via Friendskorner)

Den vakre drømmeren

Massiv søyle og neongrønn, blank overflate

kjøkkenøyne designideer skinnende neongrønn overflate

Er du en fan av former og farger, og du vil oppleve dem uavhengig av funksjonskravene? Lag så noe uventet! Nedenfor er en skreddersydd kjøkkenøy. Det er alt annet enn rektangulært. Det ser ut til at hun tolker sine egne former på forskjellige måter. Ved å oppnå det oppnår det harmoni gjennom fargekombinasjonen og de spenningsfrie formene.

Har du strukturelle elementer på kjøkkenet som møbeltrekk eller bjelker? Ikke la dem stå tomme og rent funksjonelle. Du kan integrere disse i designet med bare litt fantasi og skape noe virkelig unikt ut av dem. Designer du en kjøkkenøy? Bygg inn noen blomstervaser og omgir dem med frodig grønt for en bedre følelse!

Den elegante minimalisten

Minimalistisk og vakkert med mange sitteplasser

kjøkkenøyne designideer minimalistiske med mange barkrakker

Åpne dekorasjoner med fokus på funksjonalitet kan noen ganger være den beste løsningen. Kokken må ha nok plass på kjøkkenet. I tillegg kan det være en ordensfreak. Nå viser vi en minimalistisk kjøkkenpakke for veldig pene mennesker. De vil sette alt på plass igjen så snart du ikke lenger trenger det. Når du slutter å bruke dette kjøkkenet, kan det se ut som et studio. Eierne er i ettertenksom forventning. Likevel fører disse elegante og komfortable stolene til en dialog. Dette gjelder også glasslysekronene. Du er en engangs kjøkkenfantasi. Dette bringer et snev av glamour inn i atmosfæren.

Den komfortable modernisten

Mange lys og solsikker skaper en romantisk middelhavsstemning

kjøkkenøyne design ideer middelhavsstil med lys og solsikker

De moderne møblene har gjort oss vant til en blanding av funksjonalitet og stil. Det er det kjøkkenet handler om! Den elegante hvite kombinert med det moderate treet er trolig den mest moderne kombinasjonen for overflatene. Du kan se en sterk innflytelse fra naturen og et triks på funksjonalitet. Det beste fra begge verdener oppnås i en komfortabel kjøkkenplanløsning. Trådstolene bringer litt designkultur i spill. Har du lagt merke til den utbredte bruken av pendelbelysning sammen med kjøkkenøyene? Deres eksakte overflatestruktur er gitt av den såkalte kjøkkenøya. I dette spesifikke tilfellet ble små og skinnende designerlamper festet i uregelmessige grupper med et veldig kunstnerisk preg.

Fantastisk blank glatthet i snøhvit fra Glenvale kjøkken

kjøkkenøyne designideer ultramoderne skinnende hvite

Spilleren

Legoklosser liker fargerik mosaikk

kjøkkenøya design ideer fargerik mozaik lego stil

Nå kommer vi til et bisarr kjøkkenemne, nemlig “spis og klikk”. Informasjon og apper har seiret i våre liv i form av smarttelefoner og faner i stiler og bevegelser. Det som taler mot bruken på kjøkkenøya?

Ikke bare datanørdene bruker de nyeste nettmediene eller får enkle og retro PC -spill. En flatskjerm beskriver seg perfekt i alle rom.

Den viste kjøkkenøya er munter, morsom og tilsvarer akkurat denne holdningen. Den kan også kombineres fantastisk med en kappestativ. Og hvis det er noe som en datafreak -lampe, er det sikkert Moooi’s cluster lampe.

Den kreative tradisjonalisten

Vintage stil – lavendel og frukt

kjøkkenøyne designideer tradisjonelle vintage møbler

Alt i dette rommet viser forkjærlighet for historie. Dette er lysekronene med stearinlys, den nedhengte lysinstallasjonen fra de gode gamle dagene med glødelamper. Selv de klassiske gassovner snakker ikke bare om funksjonalitet, men også om tradisjon.

Denne typen design er preget av en kjærlighet for detaljer og håndverk. Kjøkkenøyen i tre i vintage stil er absolutt en arvelig gjenstand eller et funn. Denne er holdt som et vitne til historien. Et annet koselig tilbehør ville være hyllen med kobberskåler og grønnsaker hengt opp til tørk.

Har du et blikk for antikken og også en smak for eksentriske elementer? Du kan lage noe like godt!

Kjenner du igjen typen din noe sted? I så fall kan du nå orientere deg mye bedre når du velger kjøkkendesign.

En flott atmosfære i varme farger

kjøkken øy design ideer antikke bar stoler filigran anheng lamper

Dempede nyanser av blått – sekskantet design

kjøkkenøyne designideer firkantet blå

Veldig klassisk og romslig i svart og hvitt

kjøkkenøyne designideer klassiske svart og hvite og runde barstoler i metall