Kjøkkenet brukes ikke bare til å lage mat og drikke, men også som et sosialt møtepunkt for familie, venner og lignende For å dra nytte av en innbydende atmosfære i tillegg til de funksjonelle egenskapene, bør kjøkkenet velges nøye. Hvis du vil dra fordel av høy kvalitet på lang sikt, må du gå for høy kvalitet Designer kjøkken invester i stedet for å spare i feil ende. Vi forklarer hvorfor det er verdt å kjøpe fra regionale kjøkkenstudioer.

Designerkjøkken trenger ikke å være dyrt

Designer kjøkken marmor benkeplate kjøkken øy barstol

Råd og service på høyt nivå

Å kjøpe nytt kjøkken er forbundet med mange utfordringer. Det er ikke bare plassering av utstyr, vasker og skap som må planlegges. Farger, materialer og skapsystemer må også velges.

Dårlig planlegging er ofte årsaken til upraktiske kjøkkenrom, som har en negativ innvirkning på hverdagen og gjør kjøkkenarbeid vanskeligere. For å kjøpe et kjøkken som oppfyller dine personlige krav optimalt, er det verdt å bruke et Ekspertråd. Det er akkurat her problemet vanligvis begynner hos billige leverandører. Konsulenttjenesten overlater mye å være ønsket, og informasjonen er utilstrekkelig hvis det er spørsmål. Profesjonell og erfaren Kjøkkenstudioer møbelkonsulenter har mye foran seg. Kompetente spesialister er tilgjengelig for å gi kunder råd og bistand, planlegge kjøkken individuelt og strebe etter å mestre enhver utfordring. I stedet for å skru prisskruen med standardiserte kjøkkenelementer, fokuserer kjøkkeneksperter på tilpassede løsninger, å utstyre selv ugunstige rom med et perfekt kjøkken. De gir kundene omfattende råd og tar seg tid til å implementere personlige kjøkkendrømmer. Når ønsket objekt er bestemt og planleggingen er fullført, tar kjøkkenstudioene vare på den feilfrie konstruksjonen.

Designerkjøkken, betongutseende, dobbel kjøkkenvask

Noen kvalitetsforhandlere, som den nedenfor mankara.de nåværende kjøkkenstudio fra Münster, suppler deres lokale filialer med et praktisk online -tilbud bestående av 3D planlegger og Kjøkkenkonfigurator. En gratis tjeneste som dyktig avrunder rådgivningen. Mens virtuelle kjøkkenplanleggere lar deg planlegge et kjøkken uavhengig på forhånd for å forkorte konsultasjonstiden på stedet, tillater konfiguratoren at fronter, håndtak, materialer og mye mer kan sees på et autentisk virtuelt kjøkken med bare noen få klikk. Dette gjør at kundene kan tenke nøye gjennom kjøkkenet de vil ha før de besøker kjøkkenstudioet

Det er et stort antall kjøkkenstudioer på landsbasis, slik at hver forbruker kan finne en passende forhandler i hjemlandet. Lokale kjøkkenstudioer inspirerer også i tillegg til fordelene som allerede er nevnt Kundens nærhet. Hvis du har spørsmål eller endrer forespørsler, er montører og konsulenter raskt på stedet og er tilgjengelige år etter kjøpet. Kjøpere drar fordel av en langsiktig partner og korte avstander. Dette reduserer igjen kostnadene for reise og transport.

Designer kjøkken tre kjøkken benkeplater

Attraktivt pris / ytelsesforhold

Kvalitetskjøkken fra regionale forhandlere er vanligvis dyrere å kjøpe enn billige alternativer fra møbeldisken, men på lang sikt er det pris-ytelsesforhold stort sett uslåelig. Fordi de høyere prisene har sine grunner. Materialer og konstruksjoner er mer holdbare, servicen mer omfattende og de elektriske enhetene mer holdbare. Kjente kjøkkenstudioer bruker robuste materialer som massivt tre, granitt eller rustfritt stål for å møte de høyeste kravene. Når det gjelder trekjøkken, er det veldig enkelt å avgjøre om det er et edelt eller billig kjøkken basert på navnene. Følgende liste fungerer som en veiledning:

  • Solid tre: Kjøkken i massivt tre finnes i høyprissegmentet og er utelukkende laget av massivt tre. De er slitesterke, estetiske og sunne.
  • Solid tre: Spesielt fronter er laget av tre. Billigere limt tre kan imidlertid brukes til bakpaneler, sidepaneler og karosseriet. Disse kjøkkenene finnes i mellomprissegmentet.
  • Ekte tre: Det som først høres bra ut, er faktisk nøkternt. Disse kjøkkenene er bygget av MDF eller sponplater. Finér laget av ekte tre lander på panelene. Elementene er koblet til hverandre med lim. Det er ikke uvanlig at helse- og miljøskadelige materialer brukes. Konklusjon: lavprissegment.

På billige kjøkken blir feil ofte merkbare etter noen måneder, for eksempel dårlig lukkede skuffer, skruer som løsner på uttrekk eller feil på benkeplaten. De tilsynelatende besparelsene som bør gå hånd i hånd med kjøpet, kan raskt vise seg å være en feil gjennom årene. Kvalitative kjøkken, derimot, holder det de lover og med godt utførelse er det feilfritt i flere tiår. En skikkelig investering i fremtiden.

Designerkjøkken Bakveggen i massivt tre

Elektriske apparater av høy kvalitet

Sannsynligvis er den største mangelen på billige kjøkken ikke i de dårlig behandlede materialene, men i dårligere elektriske apparater. De varer ofte bare til kort tid etter garantien eller garantien, og må deretter byttes ut med nye enheter. I tillegg har de billigere alternativene ofte dårligere energibalanser og har dermed en negativ effekt på strømregningen. på Designer kjøkken den nyeste teknologien brukes, som på den ene siden varer lenger og på den andre siden leverer førsteklasses energiverdier.

Billig alternativ: utstillingskjøkken og salg

Til vakkert Designer kjøkken Å få billigere, kan det være verdt det etterpå Utstillingskjøkken å spørre. Disse byttes jevnlig på grunn av nye programmer og tilbys kunder med betydelige rabatter. Hvis det er et passende tilbud, kan ønsket designerkjøkken muligens økes med opptil 50 prosent billigere få tak i. Imidlertid kan det være at visse tegn på bruk må aksepteres. Hvis disse holdes innenfor grenser, er besparelsespotensialet ekstremt interessant. Forutsetningen for de ønskede besparelsene er at utstillingen kan integreres i din egen leilighet så presist som mulig, slik den presenteres på stedet hos forhandleren. Omfattende renoveringsarbeid koster vanligvis ekstra!

Et annet alternativ til å spare er den kontinuerlige Salg i kjøkkenstudioer. Fordi sortimentet stadig utvides og eldre kjøkkenmodeller blir erstattet av nye. For å skape plass til nåværende varer, selges tidligere produkter til en lavere pris. Elegante kjøkken kan kjøpes med opptil 50 prosent.

Designer kjøkken moderne kjøkken design betong gulvfliser

Siste tips

Magasinet schoener-wohnen.de spurte flere eksperter om kjøp av kjøkken og de viktigste faktaene i ett egen guidebok ordnet. På spørsmål om hvordan det beste kjøkkenstudioet kan bli funnet, svarer for eksempel Mr. Thorsten Prée, administrerende direktør i Warendorfer Küchen GmbH: «Det første studioet som kommer opp er ikke det beste. Finn din pålitelige rådgiver, fordi det er en prosess å kjøpe et kjøkken, og det tar flere uker å sette sammen. Du må føle deg forstått. Hvis ikke, bytt studio. “

Lør. 1 har også behandlet temaet og gikk på kuppjakt. Redaksjonen kom over noen prisfeller. Under sat1.de kan se sendingen. Kjøkkenspesialist Manfred Saft gir verdifulle tips for prisforhandlinger og lignende.

Vi har oppsummert flere forslag og ideer til kjøkken i vår kategori med samme navn.

Konklusjon

Før du kjøper et kjøkken, bør du se deg rundt i flere lokale kjøkkenstudioer og dra nytte av en konsultasjon. Under konsultasjonen blir det raskt klart hvilket studio som kan overbevise med kompetanse, service og et optimalt pris-ytelsesforhold. Opprette en Ønskeliste anbefales å fremskynde konsultasjonen og nå målet raskere. På sikt er de kvalitative Designer kjøkken billigere fordi møbler og elektriske apparater har en mye lengre levetid. Dette betyr at du kan nyte kvalitetskjøkken lenger og ikke trenger å bekymre deg for unødvendige klager og mangler.

Kilde til bildene: Giovanni_cg – ekk814 – PIX1861 – PIX1861 – midascode / Pixabay.com (fra topp til bunn)