ditt lille drømmekjøkken hengende lampe tre

Ditt lille drømmekjøkken – innredningsløsninger og ideer

Kjøkken i alle størrelser skal være stilige og multifunksjonelle. Se hvordan de kjøkkenene som er små etter planen, kan se store, moderne og til og med luksuriøse ut og virke søte.

Moderne medley pluss øy – lite drømmekjøkken

 kjøkkenkrok hvit bukett med røde stoler

Kjøkkenet er ofte sentrum for kjas og mas i familielivet. En smal øy som ligner mer på et møbel kan plasseres midt på det lille kjøkkenet. Dette er en god idé, øya vil definitivt få mest mulig ut av det begrensede området og hjelpe deg med å føle deg komfortabel og koselig der. Øya kombinerer moderne kjøkkenutstyr med utilitaristiske fasiliteter, slik at du får et rom som er godt egnet for matlaging og også for underholdning.

Vasken – moderne medley din-lille-drøm-kjøkken-kjøkken-speil-fliser-tre

De glatte benkeplatene på begge sider av vasken gjenspeiler de klassiske kjøkkenskapene og gir god plass til tilberedning av måltider. Dette gir hele kjøkkenet et moderne, moderne utseende.

 Kjøkkenutstyr på det lille kjøkkenet

ditt lille drømmekjøkken moderne kjøkkenskap

 Vertikale kjøkkenutstyr og skap fanger øyeblikkelig utsikten som glir opp til kjøkkenhimlingen. Den horisontalt plasserte skuffen leder øyet rundt det lukkede rommet. Ytterdørene på kjøkkenskapene er melkehvite her, noe som får hele atmosfæren til å virke åpen og luftig.

    Koketoppen – interessant kjøkkenspeil ditt lille drømmekjøkken med flislagt kokeplate

Overfor vasken er koketoppen, effektivt og stilfullt fremhevet, bak den med de samme spanske mosaikkflisene (det var et krav fra huseierne, som de insisterte på under renoveringen). De bittesmå mosaikksteinene minner om fargene i spansk arkitektur, de er veldig populære i dag som et dekorativt element på kjøkkenet og brukes ofte.

  Vakker, funksjonell belysning

din lille drømmekjøkken hengelampe moderne

 Et sentralt plassert lys fremhever kjøkkenøya og gir deg følelsen av å være i en stor spisestue mens du spiser uformelt.

  Overflate – en skål med frukt full av mandariner

den lille drømmen din kjøkkenfruktskål

Det er en nøye balanse mellom kontrasterende overflater og overflatene som får det lille kjøkkenet til å se større ut. Dette kan oppnås med små, fine detaljer, for eksempel: klare linjer i skapene, mahognylys, hvitevarer i rustfritt stål og dørhåndtak. Det eksisterende gulvet ble etterlatt slik det var for å understreke kjøkkenets unike spanske designutseende.

  Midtbane: sentralt plassert ditt lille drømmekjøkken plassert i midten

Det moderne møter det rustikke her på dette kjøkkenet, hvor naturlige elementer som stein og tre smelter sammen med rene overflater og rene, moderne linjer. En stor øy i midten, en innebygd benk og et bord på terrassen i nærheten tilbyr mange sitteplasser.

Blueprint – steinvegger legger til rustikk stil

din lille drøm kjøkken kjøkken vegger planløsning

Overflater og teksturer

ditt lille drømmekjøkken flislagt

Kjøkken speil – slående og attraktivt    ditt lille drømmekjøkken er unikt

Vask – marmor

ditt lille drømmekjøkkenområde

Oppbevaring – kjøkkenskap, skuffer

ditt lille drømmekjøkken flislagte speilskap skuffer

Komfortabel benk og mange kasteputer – kompakt sittegruppe

ditt lille drømmekjøkken, komfortabel spisestue

Lys og beboelig: utvidelse  

ditt lille drømmekjøkken lyst og livlig spisestue

 Fornyelsen av rommet var ikke så kostbar og dyr. Kjøkkenet har nå et romslig senter med øy og pantryvegg fra gulv til tak. Vi trenger ikke å glemme det – nå er det stil og multifunksjonalitet, det som manglet tidligere er der i dag!

              Komfortabelt, kompakt sittegruppe – ekstravagante lenestoler i skinn kjøkkenområde hvitt bukett skinn polstret lenestol sittegruppe kjøkkenområde hvit spisestue vårstemning kjøkkenområde hvitt kokeplass kjøkkenskap kjøkkenområde hvitt kokeplass kjøkkenskap skinnende Hvit oppbevaringsbord på kjøkkenet hvitt kjøkkenområde skinner stilig kjøkkenområde hvit overflate tekstur belysning kjøkkenområde hvite skap detaljer hjørne kjøkkenkrok hvite skap detaljer lys levende kjøkkenområde hvite skap kokeplate sitroneddik kjøkkenområde hvite skap kjøkkenutstyr kjøkkenområde hvite skap kjøkken øyeskuffer kjøkkenområde hvite skap fruktskål hengende lampe metall kjøkkenkrok hvit vask hjørne stil