Lagringsplassideer – dette er sannsynligvis et tema som aldri vil miste sin relevans. Samtidig er det så omfattende at du alltid bør sette en aksent når du diskuterer det. Vi foretrekker å bestemme disse i henhold til et bestemt formål. I denne artikkelen vil vi skrive om hvordan kreativ lagringsplass kan forbedre ideer for en forbedret arbeidsflyt på kjøkkenet og andre travle områder. Ved å bruke spesifikke eksempler visualiserer vi også hovedkriteriene for dette.

Skjule fille i vasken – en genial ide for lagringsplass!

fester kluten til siden av lagringsplassen

Lagringsplassideer for svampen og tørketøyet

Er du kjent med denne situasjonen: Du rengjorde alt perfekt, så skjulte du det for synet og fremdeles er oppvaskklutet synlig. Det kan ikke bare gjemmes et sted når det fortsatt er vått. Fordi den måtte tørke godt før den kunne brukes igjen.

Samtidig ødelegger det det perfekte utseendet på den ryddige vasken og området rundt den. Hva i all verden kan du gjøre? Hvis du integrerer en liten stang eller en lignende ide for liten lagringsenhet i vasken, er den skjult og ikke tilgjengelig.

Små hyller bringer de viktige tingene nærmere oss

spist og andre dufter lagringsplass

Små fleksible enheter

I tillegg til ideene om større lagringsplass, spiller de mindre en avgjørende rolle på det ryddige kjøkkenet. Det ville være perfekt hvis du hadde noen matbeholdere der, krydder eller holde andre ofte brukte varer innen rekkevidde. Du kan deretter holde dette i nærheten av området du bruker, og gjøre arbeidsflyten mye enklere. Vi har et slikt eksempel på bildet ovenfor, hvor noen typer oljer og krydder er plassert innen rekkevidde. Hvis slike lagringsenheter er fleksible, spiller det en ytterligere positiv rolle.

Lagringsideer må være på rett sted

Trebord med glassoppbevaringsplass

Heng lagringsenheten på riktig sted!

Lagringsplassen bør tilpasses dine egne preferanser og vaner. Det kan ikke være omvendt! For mange mennesker er det lettest når de har tingene de bruker mest foran øynene. Dette gjelder spesielt i tilfeller med retter og krydder. De sees best når de er på øye- eller skulderhøyde. Så det ville være ideelt hvis du setter lagringsenheter på veggen på dette nivået. Med kreative DIY -ideer kan du gjøre dette uten hjelp utenfra. Ta en titt på bildet ovenfor med treskjeene og andre servise: Alt ville være perfekt for å håndtere det, ikke sant?

Plasser ideene for lagringsplass for krydder der du kan få dem raskt

hyller fester oppbevaringsplass

Bruk selv det minste området

I skapet under vasken, på siden av kjøleskapet eller på en vegghylle som ikke er perfekt tilpasset rommets dimensjoner, er det veldig ofte plass igjen. Der kunne du lagre ting komfortabelt og veldig kreativt. Rengjøringsmidler og filler som kreves for dem er vanligvis på et perfekt sted under vasken og vasken. Frittstående rør og andre strukturer kan til og med brukes til oppheng. Ved siden av skapet kan du plassere en liten kjøkkenvogn der du kan holde flere ting klare.

Få mest mulig ut av plassen under vasken og servanten

ideer for rydding av lagringsplass

Optimaliser allerede tilgjengelig lagringsplass

De mindre ideene for lagringsplass for å forbedre arbeidsflyten forbedrer vanligvis de fasilitetene som allerede er tilgjengelige. På denne måten sikrer du viktig komfort i hverdagen. For å finne de beste ideene for overbelastning, kan det være lurt å observere din egen og familiemedlemmers oppførsel en stund. Hva synes du er spesielt irriterende når du lager mat eller rengjør? Hvilke ting er upraktisk eller for langt unna? Hvordan kan du plukke opp dette raskt og få det rent? Finn et svar på disse spørsmålene og finn opp eller velg dine egne ideelle lagringsplassideer!

Ekstra rom som ideer til oppbevaringsplass for kjøleskapet

kjøleskap organisere lagringsplass

Virkelig vellykkede lagringsplassideer lar intet hjørne stå ubrukt

sette av lagringsplass

Tenk kreativt og tilpass deg dine egne behov

flere krydder lagringsplass

Så du kan lage frokost veldig raskt

Lagring av lagringsplass for rå mat

skuffer med skjeer lagringsplass

oppbevaringsark med oppskrifter

lagringsplass for kniver på veggen

Selv ferdige lagringsplassløsninger kan utvides og optimaliseres når som helst

lagringsenheter og andre produkter

lagringsplass grønn hvit søppelbøtte

lagringsplass idé å legge på

Lagringsplassideene kan også være et høydepunkt på kjøkkenet 

Sett inn lagringsplasskniven

lagringsplass for vaskeklut

Samle lagringsplassprodukter

Med et enkelt grep blir servantskapet det ideelle lagringsområdet

lagringsplass rengjøringsprodukter ideer

lagringsplass ting på veggen

lagringsplass for mange rengjøringsmidler

Stol på ergonomiske beholdere når du designer lagringsplass

lagringsplass ekstra hylle

gryter for å henge lagringsplass

Ytterligere to gode optimaliseringsideer

forskjellige sauser og hermetisk lagringsplass

hvite kjøkkengulv