doble kjøkkenøyedesigner for lydige formål

   Lydige formål – Double Kitchen Island Designs

Noen ganger er det mer fornuftig å ha to øyer på kjøkkenet, spesielt i et utvidet rom. Med en enkel layout og konfigurasjon kan to øyer forbedre trafikkflyten og arbeidsfunksjonene på kjøkkenet ditt betydelig.

Se for deg selv!

Sjekk ut dette kjøkkenet! To øyer er bedre enn en her. Den ene er utstyrt med en enkelt vask for rask rengjøring. Den andre fungerer som bistro og er langt fra kjernen på kjøkkenet. Plassen mellom de to øyene fungerer som en kobling mellom de enkelte områdene og fungerer som en gangvei til den andre siden av kjøkkenet.

Ulike utseende, samme funksjon

 dobbel kjøkkenøy design forskjellige farger samme funksjon

Dette kjøkkenet skylder sin unike innredningsstil til de to øyene med forskjellige design. Den sentrale øya med Calcatta -marmortopp skiller seg ut fra resten av kalksteinens benkeplater. Uansett hvor forskjellige de ser ut, utfyller de to øyene hverandre perfekt og tilbyr nok plass til matlaging og servering av retter og drikke.

 Vert som en proff her

dobbel kjøkken øy design kokk kokk

Unn deg selv her som en restauratør, hvert kjøkkenarbeid er morsomt her! Du har en stor arbeidsflate på to separate øyer, og på denne måten har du mye plass til matlaging. I mellomtiden gjør de to vasker rengjøring like enkelt som barns lek.

  God trafikkavvikling

dobbel kjøkkenøy design god trafikkflyt

Kjøkkenet ser ut til å være et møtested for familiemedlemmer og venner i hver familie, så trafikken må flyte jevnt dit, spesielt på et stort kjøkken der du har bestemt deg for to øyer. Det beste er å skape en enkel og ren atmosfære på kjøkkenet.

   Perfekt partner

double kitchen island designer perfekte partnere

Bland et tradisjonelt kjøkkendesign ved å installere to øyer. En av øyene tilbyr tilstrekkelig lagringsplass for matlaging, mens den andre er perfekt for å rydde opp i grener og huser en vask og et skap for rengjøring av utstyr. Begge benkeplater gir god plass til å spise eller chatte med kokken.

 Plassbesparende

doble kjøkkenøyedesigner for å spare plass

 Disse doble øyene får mest mulig ut av en trang plass på kjøkkenet. Den har en slakterblokk benkeplate og barvask, noe som gjør den til det perfekte stedet for matlaging. Den andre øya huser hverdagslige enheter og er smart og praktisk plassert i området. Gangveien mellom de to øyene muliggjør forbindelsen med den andre siden av kjøkkenet.

 Trafikkkontroll

dobbel kjøkken øy designer trafikkontroll

Dette solrike kjøkkenet er hjemsted for to øyer med benker i kirsebærbrun marmor. Den lengre øya kan tjene som buffé eller et ekstra stort arbeidsområde.

 Stillinger på kjøkkenet

dobbel kjøkken øy designer posisjonerPå et travelt kjøkken er det alltid en tydelig romdeling. Dobbeløyer kan fungere som romdelere i et romslig kjøkken. Her viser vi deg et kjøkken som spesialiserer seg på matlaging, og det andre kan beskrives som et spise- og oppsamlingsområde takket være benkeplaten i barhøyde.

 dobbel kjøkken øy designer ideer original dobbel kjøkken øy designer ideer original svart