edel benkeplate laget av corian, elegant og elegant

Edel benkeplate laget av Corian – hvordan du lader smarttelefonen din på en genial måte

I dag kommer vi over mange trådløse måter å lade smarttelefonen eller nettbrettet på. Spekteret spenner fra grønne teknologier til fasjonable enheter som koster en formue, alle med samme mål – å forlenge batterilevetiden til våre verdifulle hi -tech -ledsagere så mye som mulig.

Men vær ærlig, har du allerede en elegant, minimalistisk løsning for å lade smarttelefonen din? Slik at du ikke engang legger merke til det?

Nei? Så ta en titt. Den geniale løsningen fra DuPont i samarbeid med PMA er en edel benkeplate laget av Corian og lar deg enkelt lade nettbrett og smarttelefoner uten kabler eller plugger.

Benkeplaten er så stilig og elegant at den passer til enhver smak og interiørstil

edel benkeplate laget av koriansk minimalistisk design

Den store innovasjonen har allerede blitt brukt med stor suksess i mange offentlige og forretningsbygninger i New York. De store som Starbucks, Regis Hair Salons, Delta Airlines, Madison Square Garden og Barclays Centers i Brooklyn bruker dem allerede.

hvordan gjøres det? Bare la mobilen eller nettbrettet stå på DuPont -benkeplaten, og batteriet lades trådløst – akkurat sånn. Denne unike teknologien ble også sett på som en effektiv og praktisk løsning for husholdninger.

Hva om du også hadde et så genialt trådløst system hjemme?

edel benkeplate laget av corian i alle mulige farger