Inspirasjon og tips til kjøkkenet ditt i landlig stil

Moderne livsstil og landstedselementer utelukker ikke hverandre. Ikke i det hele tatt på kjøkkenet. Her kommer de til og med sammen ganske naturlig. Fordi kjøkkenet alltid har vært og forblir stedet der familie og venner samles og tilbringer glade stunder sammen. Samtidig kan vi ikke klare oss uten innovasjonene innen teknologi og møbler i dette rommet.

Kombinasjonen av moderne interiørdesign og landstedselementer fremstår som ganske naturlig på kjøkkenet. Det er noen få regler som gjør dette konseptet spesielt enkelt å implementere.

Hold deg moderne med planløsningen

interiør i landlig stil

Landlig kjøkken – la kjøkkenet og spisestue eller stue smelte sammen til ett

rustikt kjøkken i brunt

Vi bør definitivt holde oss moderne når vi designer planløsningen. Den åpne planen lar deg utføre forskjellige aktiviteter parallelt. Du kan lage mat samtidig og fortsatt kommunisere med gjestene dine, holde øye med barna og så videre.

Eller du kan skille sonene med landstedselementer

markere kjøkkenøya med trestoler

Landstedselementene er fantastisk egnet for å visuelt skille forskjellige soner fra hverandre. Kjøkkenet og stue eller spisestue kan visuelt skilles fra hverandre med slike elementer. Du kan også markere kjøkkenøya, som også kan fungere som spisestue, med et par barstoler av tre eller lignende materiale.

Bland stilene når du designer lagringsplass

et moderne romslig hus

Kjøkken i landlig stil – Det rustikke kjøkkenet kan se utrolig moderne ut hvis du kombinerer designstiler riktig

moderne kjøkken i landlig stil

moderne kjøkken

Et møblert kjøkken kan fylle seg ganske fragmentarisk. Unngå dette gjennom den blandede stilistiske utførelsen av visse møbleringsaspekter. Interiørdesignere anbefaler parallell bruk av landsted og moderne materialer når de designer lagringsplass. Med disse kan du også kombinere begge stilene ved å kombinere moderne og tradisjonelle former.

De typiske landstedselementene må festes spesielt der vi har store moderne elektriske og kjøkkenmaskiner. Det ville for eksempel være fornuftig å montere skap laget av retromaterialer eller i klassisk landstedstil over et stort moderne kjøleskap.

Kjøkken i landlig stil – fargeskjemaet

ideer til kjøkken på landet

Kombinasjonen av brunt og hvitt regnes som en klassiker

landlig stil

Treelementer må uansett inkluderes

kjøkken i landlig stil

Klassisk, men også moderne på samme tid

lanhaus-stil-kjøkken-moderne-design

Fargeskjemaet er avgjørende for det flotte utseendet til en slik eklektisk blanding. Du trenger noe som vil holde deg oppdatert i mange år fremover. Fargepaletten må passe godt til de to stilene og sveise dem sammen samtidig; et godt eksempel er sammenkoblingen av hvitt og brunt. For kjøkkenutstyr og tilbehør kan du introdusere metalliske effekter gjennom materialer og farger. Lag vakker romdynamikk ved å bruke skinnende overflater i noen områder og grove overflater i andre.

DIY og museumsarbeid

DIY kjøkken

DIY lys for ditt rustikke kjøkken

diy

Tilstedeværelsen av gjenstander med museumsverdi er typisk for landstedet. Disse og DIY -elementene er en viktig del av dekorasjonskonseptet ditt. Gode ​​ideer vil være antikke bordlamper, dekorasjonsideer med drivved, DIY -lamper.

Imitasjon eller visuell utheving av elementer i bygningskonstruksjonen – frittstående rør, søyler, bjelker eller murvegger tilhører også denne kategorien.

Aksenter i naturlige nyanser

moderne elementer i lahdhaus -stil blander elementer

På et kjøkken med landsted og moderne elementer er aksentene et vanskelig poeng i romdesignet. De må ikke være tydelig tilordnet den ene eller den andre stilen. Her kommer noen moderne farger til unnsetning. Lag noen få stoler og kast puter i nyanser som er aktuelle, men også veldig naturlige. Dette gjelder mange nyanser av blått og grønt, for eksempel mynte eller lyseblått.

Overbevis med funksjonalitet og en innbydende atmosfære

romslig landskjøkken

Kjøkken i landlig stil – en varm familiær atmosfære

tre stoler i et landlig kjøkken

På et moderne kjøkken med elementer i landlig stil råder samtidig funksjonalitet og en varm familiær atmosfære. Under den daglige bruken av kjøkkenet vil du sannsynligvis legge merke til flere småting som understreker begge deler enda mer. Gjør det slik at konseptet ditt ser enda mer overbevisende og vakkert ut.

Kjøkken i landlig stil – bruk mer naturlige materialer for en koselig atmosfære

stilig kjøkken

Hvis du velger hvitt, kan du legge til mange forskjellige fargerike elementer senere

hvit og brun er de dominerende fargene

Veldig enkelt, men stilig

hvitt landlig kjøkken

Brun og hvit er en klassisk kombinasjon

markere kuecehninsel med stoler

kjøkken i moderne stil

landsteddesign for kjøkkenet

kjøkken i landlig stil innovativt