Hvis du bygger ditt eget hus eller ønsker å endre møblene i leiligheten din, oppstår spørsmålet om hvilket kjøkken du skal velge. Kjøpet av et nytt utstyrt kjøkken bør vurderes nøye, det er tross alt ofte nesten like dyrt som en liten bil og vil være med deg i flere tiår framover.

Hva må vurderes når du installerer et nytt kjøkken?

Det ideelle utstyrte kjøkkenet avhenger først og fremst av plassen som er tilgjengelig i leiligheten eller huset, så du bør gjøre det Bestem de eksakte dimensjonene på kjøkkenet før du planlegger. I neste trinn kan du vurdere hvordan du vil designe kjøkkenet ditt i detalj. Svar på følgende spørsmål selv:

 • Hvor stort er kjøkkenområdet (lengde x bredde)
 • Hvor store skal arbeidsflatene være? (Dybde x bredde // høyde)
 • Hvilke elektriske apparater bør finne sin plass på kjøkkenet??
 • Hvilke tilkoblinger er nødvendig for vann (tappekran, oppvaskmaskin og muligens vaskemaskin)
 • Hvilke tilkoblinger er nødvendig for strømmen?
 • Tilkoblinger på benkeplaten for små kjøkkenutstyr
 • Tilkoblinger til de store kjøkkenapparater
 • Hvordan skal romoppsettet på skapene være??
 • Hvordan skal det nye kjøkkenet se ut??
 • innebygd kjøkken kjøkkeninnredning moderne interiørdesign

  Husk også at med Bruk av energieffektive apparater kan redusere driftskostnadene på kjøkkenet ditt og dermed forkorte tilbakebetalingstiden. Husk også at levering av et nytt utstyrt kjøkken tar flere uker og monteringen tar flere dager. Vær også oppmerksom på at du ikke kan lage mat på en lengre periode.

  Slik installerer du et nytt kjøkken

  Hvis du har installert det nye kjøkkenet ditt av en profesjonell, må du først skriftlig avtale leverings- og installasjonsdato for kjøkkenet. Avklar også hva som skjer med det gamle kjøkkenet. Hvis du må demontere og avhende det gamle kjøkkenet selv, bør du gjøre dette noen dager til uker før leveringsdatoen for det nye kjøkkenet. Om nødvendig, når det gamle kjøkkenet er demontert, vil du se om det er behov for ytterligere renovering (maling, flislegging). Hvis du monterer kjøkkenet selv, er du mer fleksibel, men du bør generelt planlegge litt mer tid enn gitt. Ta deg fri i minst en uke og konsentrer deg om å sette opp kjøkkenet riktig.

  innebygd kjøkken kjøkkenutstyr moderne kjøkkenmøbler innebygde lys

  Monterte kjøkken fra kjøkkeneksperten

  Koble til kjøkkenutstyr, installere vannrør på riktig måte og installere alle kjøkkenskap krever omfattende kunnskap om elektronikk og teknisk talent. Spesielt når det gjelder skreddersydde kjøkken, og hvert hjørne og hver nisje skal brukes fornuftig, må benkeplater og skuffer også tilpasses individuelt og kuttes i størrelse. Derfor er det ofte tilrådelig og mye mer avslappet å få installert et nytt kjøkken planlagt og utført av en profesjonell. de Kjøkkeneksperter fra elha-service.de i München Vi støtter deg gjerne i planleggingen og individuell implementering av ditt nye drømmekjøkken. Kom om nødvendig hjem til deg, ta målinger og planlegg kjøkkenet sammen med deg. Du kan deretter overlate installasjonen helt til hendene på erfarne eksperter.

     innebygd kjøkken kjøkkeninnredning shabby chic style

  innebygd kjøkken kjøkkenutstyr hvite kjøkkenmøbler kjøkkenutstyr

  Planlegg det innebygde kjøkkenet riktig kjøkkeninnredning