kjøkkenutstyr ekte tre grønne planter

Dette fantastiske kjøkkenet ble opprettet av Cultivate Design. Vi kan karakterisere stilen som eklektisk. Det er en utmerket kombinasjon av moderne, middelaldersk, tradisjonell og samtidig rustikk innredning. Det naturlig lyse treverket ser veldig attraktivt ut ved siden av mørke møbler og lenestoler i mursteinrødt skinn.

Trestolene i interessante former, bildene på veggen og de ømme grønne plantene vekker umiddelbart oppmerksomhet og skaper en koselig og harmonisk atmosfære. De små krakkene under bordet passer veldig godt til dette kjøkkenet, og vinduskarmen kan brukes som et behagelig og rolig sted å lese eller bare slappe av. Hele plassen er veldig behagelig og estetisk designet, og hver lille detalj passer perfekt til dette elegante kjøkkendesignet.

Men det er en vanskelig oppgave å lage mat og spise i et rom samtidig som man beholder estetikken. Det er absolutt umulig å slappe av med et glass vin etter en lang dag på jobben når kjøkkenet er fullt av skitne retter. Her tilbyr vi deg en god løsning der de fleste kjøkkenapparater er innebygd eller skjult i skapene. På denne måten vil du nyte måltidet avslappet og fornøyd, og du vil endelig kunne bringe orden på kjøkkenet ditt.

Ta en titt på denne elegante kjøkkeninnredningen og få gode ideer til inspirasjon!

 Bilder på veggen bringer mye harmoni og kos inn i rommet

kjøkkenhylle tallerken bilder

 Kjøkkendesign med dekorasjon av bilder, trehyller og et lite vinhyllekjøkkeninnredning bilder vinflasker  Dekorasjon på kjøkkenet med hvite kopper, en tekanne og deilig pæreinnredning av pærebeger

 Utstyr på kjøkkenet – trekabinett i lett ekte tre og innebygd komfyrkjøkken komfortabelt lite  Diverse kjøkkenutstyr – brødrister, innebygd ovn og krydderkjøkkenutstyr tremøbler åpent  Koselig vinduskarme for lesing og avslapning i kombinasjon med eksentriske hengelampermøblering sofa puter vindu  Spisestue med mursteinrøde trestoler, et attraktivt bord og delikate grønne planterkjøkkeninnredning massivtre bilder vegg

Tekst med Katja