Kjøkken øy med seter idé design design

Praktiske forslag til kjøkkenøy med seter

Hvordan finne ut hvor mye sitteplasser du trenger på kjøkkenøya.

Finn en balanse mellom plassen du har og sittegruppen du ønsker ved å bestemme antall seter rundt øya.

Du vil definitivt finne tipsene du trenger her!

Å ha nok sitteplasser på kjøkkenøya er spesielt viktig for noen huseiere. Ærlig talt er det alltid en frustrerende oppgave å finne ut hvor mange seter du faktisk vil ha og hvor mange som realistisk kan være. Slik redigerer du fordeler og ulemper for å finne ut hva vi virkelig trenger rundt øya.

Trinn 1: Tenk på hvordan du vil bruke kjøkkenet og de tilgrensende rommene. Er kjøkkenet isolert fra den andre delen av hjemmet ditt? Eller er det åpent for spisestuen? Hvis sistnevnte er tilfelle, må du redusere antall steder på øya. De trenger bare å være tilstrekkelige for at familiemedlemmer eller noen nære venner kan se deg lage mat og holde deg i godt selskap der. Men hvis kjøkkenet ditt er klart atskilt fra de andre boområdene, kan du planlegge flere steder på øya.

Du må også vurdere hvilke spisevaner familien din har, hvordan de beveger seg rundt på kjøkkenet, og hvordan alt dette kan endre seg i årene som kommer. Må barna komme hjem til forskjellige tider på dagen for å gjøre forskjellige aktiviteter og skolearbeid? Eller er kjøkkenet det sentrale møtestedet der alle gjør leksene sine, betaler regninger og deler sine daglige erfaringer? I så fall kan det være aktuelt å ha mer plass på kjøkkenøya.

Og husk alltid designertipsene: The National Kitchen and Bath Association anbefaler: la minst 0,90 m stå på alle sider av en øy for ikke å forstyrre trafikken. Du må planlegge for flere personer hvis du vil sitte komfortabelt på øya.

Du kan gjøre en forlengelse av øya i hjørnet – kjøkkenøya med seter

Kjøkken øy med seter idé tre utvide hjørne

steg 2: Analyser layoutalternativene for øyene. Å sitte på øya er faktisk like mangfoldig som selve øya. Her er noen alternativer:

Seter bare på den ene siden. Dette alternativet er bra for større rom.

Sitt på begge sider. Dette er mulig på øyer som er bredere, så kan du sette stoler parallelt på begge sider.

Sitteplasser i en / eller begge korte ender av øya, hvor du også kan gruppere noen stoler.

Sitteplass på hjørnet. Når det gjelder veldig små kjøkken, der det ikke er nok plass, kan du utvide øya i hjørnet og ordne litt sitteplasser der.

Seter på tre sider. På svært romslige kjøkken kan en stor kjøkkenøy tilby mye plass for flere personer.

Kontroller sittehøyden

kjøkken øy med seter bar høyde benkeplate smal tre lys overflatetrinn 3: Kontroller sittehøyden. Det er i hovedsak tre høydealternativer for øy sitteplasser: bord, benk og bar høyde. Forskjellen er ikke bare et spørsmål om personlig preferanse, det kan også være en fin måte å bestemme romgrensene på. For eksempel kan en smal benkeplate i barhøyde skjerme mye for rotet på kjøkkenet og samtidig legge til nok bredde slik at du kan spise stille uten nødvendigvis å se på kjøkkenet. Benkhøydene er også passende fordi de passer godt til generelt kjøkkenarbeid.

Benker, stoler eller barhøyde er de tre beste alternativene

Kjøkken øy med seter idé oransje tre barstoler

Trinn 4: La oss se på de tre grunnleggende alternativene for høyden på sitteplasser rundt en kjøkkenøy – benkeplater, stoler eller barhøyde er de tre viktigste alternativene. Krakker er god plassoppbevaring, spesielt i smale kjøkken. Du kan enkelt skyve dem under benkeplaten for å bevare den dyrebare gangveien.

Stilig kjøkken – kjøkkenøy med seterKjøkkenøy med seter lyse tremøbler design

Moderne og praktisk kjøkken – sitteplasser for store familier

Kjøkken øy med seter lenestoler idé hvitt tre interessant design

Klassisk kjøkken i hvitt

Kjøkkenøy med seter, stoler, spisestue hvit

Lite kjøkken med kombinerte gammeldagse og moderne møbler

kjøkkenøye barnestoler kombinert på en moderne gammeldags måte

Kompakt kjøkkenøy – blank overflate og kjøkkenstoler også

moderne urbane kjøkkenområde kjøkkenøy med seter   Interessant og funksjonelt kjøkkendesignsitteplasser kjøkken øy idé tre stoler stoler runde

20 moderne kjøkkenøyedesigner

Design kjøkkenøya og halvøya

15 fargerike kjøkkenøyideer for hjemmet ditt