feng shui regler lysegule grønne friske vinglass

Feng Shui regler på kjøkkenet

I følge Feng Shui -doktrinen er kjøkkenet ikke bare et rom hvor du tilbereder maten, men det symboliserer også rikdom og suksess. Så gi den nok oppmerksomhet. Hovedregel – inngangsdøren skal ikke være i nærheten, dette gjelder også bakdøren, slik at strømmen av Feng Shui -energi ikke slipper ut.

Feng Shui regler for et harmonisk designet kjøkken

feng shui regler steinvegg gule frukt sitroner

Maten du spiser gir deg energi for livet. Jo mer kvalitet det er, desto mer verdifullt blir livet ditt. Det gir mening ikke sant? Tilbered maten i et harmonisk designet kjøkken. Frisk frukt og grønnsaker bør alltid være med deg. De antas å inneholde helbredende vibrasjoner fra bakken som kroppen din trenger.

Det er viktig at nok sollys kan komme inn på kjøkkenet

feng shui regler lys gul rød rett og slett luftig

Sollys og belysning spiller også en viktig rolle. Luftig, romslig, rent, lyst og innbydende – slik beskriver du det perfekte Feng Shui -kjøkkenet. Få enheter er bedre enn for mange. Du bør alltid finne et sted for en vase med blomster eller en blomsterpotte. Oppbevar søppelet i kjøkkennisjen, og ikke glem å kaste det regelmessig. Som vi nevnte tidligere, er den gule fargen godt egnet for kjøkkeninnredning, da den fremmer fordøyelsen. Følg disse enkle reglene, og du vil bli omgitt av en sterk positiv Feng Shui -energi.

Lag mat i en fargerik og morsom atmosfære

feng shui regler frisk lys grønn rød rett og slett luftig

   

Alle gule toner fremmer fordøyelsen

kjøkkeninnredning hvit lysegul blomster vase