Fine hjemmebarideer til hjemmesofaen grå puter salongbordglass

Hev glasset! – Fine hjemmebarideer for hjemmet ditt

En hjemmebar kan alltid være et luksuriøst tillegg til ethvert hjemmes interiørdesign – hvis du har bestemt deg for å lage din egen, ta en titt på forslagene våre. Når det er ordnet, tilbyr husbaren alltid ferske drinker, og gjestene dine vil være veldig fornøyde med dem.

Uansett om du har et barområde eller bare en barvogn i spisesalen, vil du definitivt finne noe for deg selv her, spesielt hvis du liker å ha det gøy.

La oss starte med serveringsbrettene

Fine hjemmebarideer for hjemmebildet ditt som serverer tallerkenflasker

La oss starte med serveringsbrettene! Når det gjelder en drikkebuffé, er det opp til deg hvor mange og forskjellige typer drikke du stiller ut. Noen foretrekker for eksempel å bare vise vinglassene mens vinflaskene ennå ikke er åpne. Andre liker å legge glass full av krypende vann og sitrusfrukter på serveringsbrettene.

Svart tallerken festet til veggen

Fine hjemmebarideer til ditt hjemmebord, festet i svart

Husk at serveringsbrettet ditt bare kan være utgangspunktet … toppen øverst viser populære brennevin, det samme gjør en blomstervase. Drikkeglassene står på den ene siden og pynter bordplaten.

Å ha god plass er nøkkelen til en drinkvisning, så lag et serveringsområde for fester. Oppfordre til og med gjestene dine til å blande drikkene sammen.

Alt du trenger for en fest på et serveringsbrett

Fine hjemmebarideer for ditt glass alkoholideer

Nå er det på tide å være sjenert! La husbaren gjenspeile atmosfæren i rommet. Disse elegante flaskene, sølvstangstilbehøret, de deilige forretter og de interessante verktøyene utgjør en fantastisk helhet.

Feir klassisk og elegant

Fine hjemmebarideer for hjemmebrettene dine som serverer brennevinflasker

Mobil barvogn

Chic hus bar ideer for ditt hjem tre bar vogn nyttig mobil klassiker

 Barvogner har mer lagringsplass enn serveringsbrettene, og best av alt, de er mobile. På barvognen avbildet ovenfor ser vi glass full av deilige drinker, en cocktailpott, en isbøtte, frisk frukt, vinflasker, snacks og mye mer. Hvordan vet du hva slags drikke du skal ha? For eksempel, når det er fest, må du beholde drikkene på øverste hylle og en isbøtte med dem.

Crate bar cart & Tønne

Fine hjemmebarideer til hjemmebildeflasker

Her ser vi stangvognen fra Kasse & Tønne designet. Ta en titt på den øvre hyllen og hvor nyttig og innen rekkevidde den ser ut. Etter at festen er over, kan du plassere andre dekorasjoner som en blomstervase eller suvenirer på den.

Metallisk rundstangsvogn

Fine husstangideer til din mobile mobilvogn i metall rundt

Innebygd husbar

Fine hjemmebarideer for hjemmet ditt, innebygde barhyller i tre

Hvis du er så heldig å bo i et hus med en innebygd bar, er dette avsnittet og bildene spesielt for deg. Legg merke til de åpne hyllene og de strategisk plasserte brennevinene på dem.

Er serveringsbrettet, stangvognen eller de innebygde barideene nyttige og vakre? Gi oss beskjed om dine nyttige tips om dette ved å legge igjen kommentaren din nedenfor.

Barhjørne hjemme – virkelig elegant og med tema Elegante hjemmebarideer for ditt hjem, innebygd barstol i skinn