Formeldietten har hjulpet mange mennesker til å redusere sin ekstreme overvekt. Ordningen det fungerer på er ganske grei. Det hjelper hvis du er god med disiplin og klare regler. Andre, derimot, har en tendens til å undervurdere reglene nettopp på grunn av deres enkelhet. Spesielt i dette tilfellet er det ofte en jojo-effekt. Så er denne dietten riktig for deg? Vi vil hjelpe deg med å finne ut av dette ved å liste opp fordeler, ulemper og risiko ved formeldiet.

Drikkene i en formeldiet inneholder tilstrekkelig med vitaminer og fiber

gode produktideer - Formula Diet

Hva representerer Formula Diet egentlig?

Hva spiser du på en slik diett??

Når det gjelder denne dietten, spises mat i form av drikke. De inneholder alle stoffene som er nødvendige for et balansert kosthold. I drikkene er det den perfekte balansen mellom karbohydrater, sunt fett og fiber.

Mineraler og vitaminer er også inkludert i store mengder. I begynnelsen har du ikke lov til å spise noe annet. I den andre og tredje fasen går du sakte videre til en normal spiseplan. Tilsetningsstoffer og medisiner forblir i den daglige timeplanen hele tiden.

De vanlige “måltidene” må også være sunne

Kosthold før PC - Formula Diet

De tre forskjellige fasene

En formeldiett består av tre faser. Den andre og tredje er hver to ganger lengre enn den forrige. I den første fasen drikker du bare de spesielt tilberedte drikkene. Den andre er å kombinere et måltid på rundt 400 kalorier med 2 andre drinker. I den tredje fasen er det to måltider og en drink.

Friske supper anbefales i andre og tredje fase

Formel diett - en super deilig suppe

Varigheten av dietten

Varigheten av dietten er veldig individuell. Det kommer veldig sterkt på vekten, som skal reduseres. Først må du gå ned ekstra kilo. For det andre bør du endre dine egne spisevaner. Det tar bare tid. Jo større problemet med overvekt er, jo lenger må du holde ut. Men til slutt har du en helt annen holdning til mat. Folk legger mer vekt på kvalitet enn kvantitet. Folk som har fullført dietten, rapporterer at folk liker maten mer etter å ha fullført dietten.

Mange salater er også nyttige med denne dietten

Formel diett - spise forskjellige produkter

Fordelene og ulempene på et øyeblikk

Fordelene med formeldiet:

  • Enkle regler,
  • Raske og sikre resultater,
  • Balansert ernæring.

Ulempene:

  • Bytte fra “normal” til flytende mat,
  • Risiko for tidlig kansellering på grunn av de strenge reglene,
  • Garantert og sterk jojo-effekt ved for tidlig avslutning.

Målet med formeldiet er at sunt kosthold blir normen for deg

Formel diett - velsmakende og mettende

Er dette riktig diett for deg?

Ville du virkelig ha et slikt kosthold, og kan du gå gjennom det? Du kan bare svare på dette spørsmålet selv. Ingen andre ville kunne finne svaret enn deg selv. Reglene er strenge, men veldig enkle og klare, noe som til syvende og sist kan bidra til å sikre at de blir overholdt. Andre dietter krever mer komplisert planlegging, men er mer variert. Kanskje de ville være det bedre alternativet i ditt spesifikke tilfelle.

Et slikt måltid ville være ideelt i andre og tredje fase

Formeldiett - mange forskjellige ideer

Hold kontakten med en ernæringsfysiolog eller lege

I prinsippet ledsages vekten av mange forskjellige sykdommer. Høyt blodsukker og trykk, pusteproblemer, svette, nedsatt leverfunksjon og nyrer er bare noen av de mange eksemplene. I tillegg er det også redusert selvtillit, noe som kan føre til kronisk depresjon hos noen mennesker. Uansett hvor dårlige alle disse forholdene er, har kroppen nå blitt vant til dem. Det kan virke bisarrt for deg, men forbedringen kan komme som et sjokk for dem på grunn av det. Noen ganger føler du deg syk, detox -prosessen kan ledsages av forskjellige kriser. Av denne grunn er det viktig at du holder kontakten med en ernæringsfysiolog, lege eller psykolog til enhver tid. I svært vanskelige tilfeller er det til og med anbefalt tverrfaglig råd.

Du må følge formeldietten helt slik at det ikke er noen jojo-effekt

Formel diett sunn drikke

Glem usunne vaner

I den andre og tredje fasen av dietten kan du allerede spise vanlig mat. Men du må fortsatt unngå søppelmat og skadelige matvaner. Glem det usunne fettet, det stekte og det friterte. Du kan selvfølgelig spise så lite salt som mulig. Ta sunne alternativer til de vanlige søtsakene. Du bør følge dette selv etter at du er ferdig med dietten!

Lær å nyte maten

Formel diett flott blanding av vitaminer

Gode ​​resultater når det gjøres riktig

Så konklusjonen er at formeldiet er en god idé for permanent vekttap. Den tilbyr et balansert kosthold og en treg tilnærming til en ny type diett. Hvis du gjør alt riktig, vil du endre din grunnleggende holdning til mat.

Den andre og tredje fasen er hver lengre enn den forrige

Ideer til salater Formula Diet (8)

Flere og flere eksperter anbefaler formeldiet

Fordeling etter tidspunkt på dagen - Formeldiett

Det er viktig at du følger denne dietten under tilsyn av en spesialist

fersk blanding av vegetabilsk formel diett