redesignet kjøkkenidé byssevaske

Praktisk bysse – kompakt kjøkkendesign i hvitt

1) Nyoppusset kjøkken

Dette paret – mannen er en arkitekt, kona – en designer – har bestemt seg for å jobbe sammen om ombyggingen av kjøkkenet deres. De stolte på arkitekturen i huset deres – en håndverkerbungalow – og tok hensyn til de forskjellige stilene.

Huseierne har kombinert det nye og det gamle, og kjøkkenet ser nå ut til å transformere til et lyst og innbydende sted hvor folk liker å tilbringe tid med datteren sin.

Den sentrale delen av arbeidsplassen på kjøkkenet har tredører og tremodeller – kompakt kjøkkendesign

kjøkkenskap idé design kjøkkenhylle bleke farger

2) kjøkkenskap

For å bevare den arkitektoniske karakteren til deres gamle hjem, valgte huseierne malte kjøkkenskap i tre. Den sentrale delen av arbeidsområdet på kjøkkenet har tredører og tremodeller.

En velformet kjøkkenøy fungerer som et møtested for familien, et barområde for fester

konverteringsplan kompakt kjøkkendesign hvit design

3) konverteringsplan

Det var et 3X3 m rom, U-formet. Det ble omgjort til et nytt kjøkken, som ligger ved siden av stuen / familierommet i nærheten og deretter er åpent. 2-veggsopplegget gjør at mikrobølgeovn og noen kjøkkenskap kan plasseres på den ene siden, med vask, oppvaskmaskin og kjøleskap på den andre. En velformet kjøkkenøy fungerer som et møtested for familien, et barområde for fester, et sted for uformell bespisning og hvor du kan få inspirasjon til hverdagslige aktiviteter.

Kontrastfarger på kjøkkenet

laminat benkeplate vannmelon hvitt kjøkken kjøkken

4) Laminat benkeplate

De grå veggene i det gamle kjøkkenet og de grå benkeplatene i laminat skiller seg fra de lysere og lystige fargene på flisene og det hvite kvartsgulvet.

Et stort antall vinduer og glassskap

kompakt kjøkkendesign har mange vinduer

5) Mange vinduer

Tilkoblingen til friluftsliv var topp prioritet for huseierne. Et stort antall vinduer og glassskap her bidrar til å opprettholde følelsen av åpenhet og antyder at det alltid er noe interessant å se på – både innendørs og utendørs. En serie vinduer i stuen gir også mye lys inn på kjøkkenet.

Bare mat, vin, en datamaskin, bøker er plassert på denne veggen

kompakt kjøkkendesign smart oppbevaring i hvitt

6) Smart lagringsplass på kjøkkenet

Optimal lagring – dette hadde en høy plass på parets ønskeliste. Du har oppdaget en smart, men stilig måte å bare plassere mat, vin, en datamaskin, bøker og – i skapet under bokhyllene – en TV med et stereoanlegg på denne veggen. Huseiere mener at “gjør det selv” var den beste løsningen for å renovere sitt gamle hjem.

 Enkle former og farger bruktkompakt kjøkkendesign hvit merkelig7) Merkelig kjøkkendesign

Et utbrudd av lyse farger og tekstiler og tilbehør, rar belysning og sitteplasser og fasonger, pluss noen merkelige artefakter gir rommet et merkelig utseende. Det er bare en del av huseierens designfilosofi. De tror vi vil føle oss lykkelige og avslappede ved hjelp av enkle former og farger.

 Nødvendig ventilasjon på kjøkkenetkompakt kjøkkendesign hvit kjøkkenskap skuffer

8) skapdører

Skapet på kjøkkenet gir et snev av farge på en veldig skånsom måte til hele hjemmet. Perforerte stålplater i skappanelene over skjenken og skapene i vaskemaskinen sørger for nødvendig ventilasjon i rommet.

 En kombinasjon av begge stilene komplimenterer hjemmedekorasjonen og livsstilen til paretkompakt kjøkkendesign hvit kjøkkenskap tre

9) Raffinert stil på skapene

Skapene i stuen / familierommet legger til det malte treutseendet, men det er et skifte fra 2 dørstiler her. En kombinasjon av begge stilene komplimenterer hjemmedekorasjonen og livsstilen til paret.

      En annen idé for hvit kjøkkendesignkompakt kjøkkendesign hvit svart benkeplate