Innred et koselig kjøkken, moderne, funksjonelt og elegant

Innredning av et koselig kjøkken – store kjøkkendesigner

Kjøkken er hjemmets hjerte, og de samler venner og familie hele dagen. Alle føler seg mer komfortable i større leiligheter og ønsker mer plass på kjøkkenet og i de andre rommene. Kjøkkenet er intet unntak. På de store kjøkkenene er det stoler eller krakker i hjørnet på kjøkkenet, mens sidestoler i den tilstøtende spisestuen også gir mer plass.

Det gir optimale muligheter for fordeling av barn og voksne i rommet under møter av alle slag.

Den største utfordringen er å lage et koselig design. Her er noen tips om hvordan du kan oppnå dette på kjøkkenet ditt.

Tradisjonelt kjøkkenutstyr – kjøkkenskap malt hvitt

koselig kjøkken satt opp design hvit brun bordplate øy

Vurder kjøkkenplanet ditt!

Det er ofte antatt at utformingen av spisestuer er en enkel oppgave. Men det er ofte mangel på personlighet i de store rommene. En av oppgavene til designeren er å korrigere denne egenskapen. Vurder kjøkkenplanen og vurder i detalj hvordan du best kan bruke den tilgjengelige plassen. For eksempel kan du gjøre dette gjennom barkrakkene eller stolene: disse strekker seg utover overflaten. De kan enten være i samme høyde som overflatene eller litt høyere. Setene i baren gir en mer behagelig middagsopplevelse. De gir også kokken en sjanse til å chatte med gjester hele tiden. Tilbyr ikke kjøkkenet ditt dette alternativet? Se deretter etter løsninger for å utvide de andre tilgjengelige overflatene.

Massive paneler og praktiske vegghyller

koselig kjøkken satt opp design hvit brun belysning

Skap en koselig atmosfære

På samme måte som de store museene med høye tak og vegger, kan du også føle deg upersonlig på kjøkkenet uten fin dekorasjon og tilstrekkelig sitteplass. Banketter, boder og benker kan rette opp denne ulempen. Du kan samle venner og slektninger rundt bordet uten å redusere funksjonaliteten på kjøkkenet.

Mange forbinder å sitte i grupper med kafeer og restauranter, men du kan også skape en varm og hyggelig atmosfære med lette, litt uformelle puter. Blomstervasene ville være ytterligere fine aksenter. Disse og andre dekorasjonsideer kan gjøre kjøkkenet ditt til det mest populære stedet.

Innebygde kjøkkenskap – attraktive hengelamper over spisebordet

koselig kjøkkeninnredning design innebygde kjøkkenskap

Stor U-formet sofa i spisestuen

koselig kjøkken satt opp design u formet sofabord

Middag med utsikt

Har du et valg når det gjelder å plassere spisestuen på kjøkkenet ditt? Velg sitteplasser ved vinduene. Så dine gjester kan nyte utsikten mens de spiser. Store kjøkken føles ofte tomme når det ikke er apparater eller tilbehør. Spisestuen din kan være en av de vakre utsikten som kan sees fra kjøkkenet. Hvis dette er motsatt et naturlig syn, er naturen integrert i rommet.

Kjøkkenet ditt må virkelig være hjertet i hjemmet ditt. Det må være stort. men vær også koselig. Hvis du er eieren av et slikt rom, vil du sikkert sette pris på denne artikkelen.

Rustikk kjøkkendesign sette opp koselig kjøkken design rustikk atmosfære

Mange kjøkkenskap gir nok lagringsplass

koselig kjøkken satt opp lys tremøbler skap

Dekorative søyler på kjøkkenområdet  sette opp koselige kjøkkenpendellamper hvite møbler

Slående barstol i skinn i rødt

koselig kjøkken satt opp røde skinn bar stoler tre skapMassiv treplate og hengelamper

koselig kjøkken satt opp rustikt design mørkt tre

Lys, koselig atmosfære på kjøkkenet

koselig kjøkken satt opp hvit barstol tallerken