Hvilke er de virkelig moderne kjøkkenbenkene? Du kan egentlig ikke si fra materialene. Fordi for øyeblikket er praktisk talt alle mulige materialer for kjøkkenbenkeplater ganske oppdaterte. Fra naturstein til metall til tre – alle disse kjøkkenbenkene kan betraktes som moderne under visse omstendigheter. Så hva er kriteriene for å velge eller planlegge dette anlegget? En kjøkkenbenk er spesielt moderne når den brukes i dagens kontekst. Det regnes fortsatt som spesielt aktuelt hvis det er enkelt og fremdeles kommer til sin rett. Eksemplene i artikkelen vår tilhører den andre typen.

I den tradisjonelle hvite fargen kan en kjøkkenbenk se veldig moderne og eksklusiv ut

skinnende hvit overflate på kjøkkenbenken

Benkeplater på kjøkkenet med en edel tekstur

Sjekk kjøkkenbenkene fra våre første eksempler! De er veldig enkle å gjøre. Fargen som ble valgt for den er heller ikke akkurat super original. Imidlertid ser teksturen og dermed overflaten spesielt elegant ut. Det er her den veldig eksklusive effekten kommer fra, som vi umiddelbart kan kjenne igjen ved vårt utseende.

Den enkle konstruksjonen sparer oss ressurser og gir oss muligheten til å investere i bedre materialer. Dette ble også avgjort i denne saken!

Metall av høy kvalitet er også et moderne valg for kjøkkenbenker

grå kjøkkenbenk mot en hvit bakgrunn

Tradisjonell farge – moderne kontrast

En og samme farge kan se mer moderne eller gammeldags ut, avhengig av nyansen. Dette gjelder også benkeplatene, som er laget i en tradisjonell nyanse. De kan også se spesielt moderne ut hvis de vises i en uventet fargekombinasjon. De to neste eksemplene viser slike ideer. I det første tilfellet har du oppnådd en noe overraskende kombinasjon av to nøytrale farger, brun og grå.

Enkle benkeplater i tre kan være en del av veldig moderne kombinasjoner

kjøkkenbenk i tre

I det andre tilfellet ble veldig mørkt treverk med dypblått valgt. Det er mange vintageelementer i dette eksemplet. De klare linjene og de dominerende blanke overflatene sørger imidlertid for et ganske moderne utseende. For øvrig er kombinasjonen av gullfarget metalltilbehør og treoverflater spesielt aktuell for øyeblikket. Vi ser det i dette eksemplet også for kjøkkendesignet.

På grunn av den glatte overflaten og kombinasjonen med gull, er denne kjøkkenbenken moderne

kjøkken benkeplate brun farge og blå vertikale overflater

Naturmaterialer som virkelig kommer til sin rett

Som allerede understreket, vil du oppnå en sterk effekt med en liten investering. Betraktes det som moderne? Naturmaterialer har evnen til å se originale ut og tiltrekke seg oppmerksomhet uten mye behandling. Det er derfor naturstein og tre er spesielt aktuelle i kjøkkeninnredning for øyeblikket. De brukes også veldig ofte på arbeidsplassen. Marmor er et annet eksempel. Han ser veldig eksklusiv ut, og det kan vi se på flere av bildene våre.

Marmor og andre typer naturstein ser ofte veldig aktuelle ut

kjøkkenbenk i flotte nøytrale nyanser

Benkeplater på kjøkkenet med hjemmekoselig karakter

Å gi alle rom en rolig karakter – det er definitivt en viktig bekymring for mange moderne designere. Kjøkkenet er ikke noe unntak i det hele tatt. Materialer til benkeplatene som bidrar til dette hjemmets karakter er ansett som moderne. Dette er en annen forklaring på hvorfor kjøkkenet sannsynligvis har fått betydning igjen de siste årene. Vi finner også mange eksempler der du kan finne det samme Materialer til kjøkkenbenken og har valgt andre overflater. Dette skaper en ensartet karakter, spesielt i leiligheter med åpen planløsning.

En slik kjøkkenbenk gir rommet et hjemmekoselig preg

kjøkkenbenk for en moderne kjøkkenøy

Den hvite kjøkkenbenken kommer til sin rett takket være de gjenværende mørke fargene

kjøkkenbenk i blank hvit farge

De multifunksjonelle benkeplatene for kjøkkenet er også spesielt moderne

kjøkkenbenk i flott grått og hvitt

kjøkkenbenk i hvit og brun

kjøkkenbenk med flott design

Nok et eksempel på en moderne kjøkkenbenk med originalt korn

kjøkken benkeplate hvit overflate på brune møbler

Flott kjøkken bare i nøytrale farger. Den slående benkeplaten ble også valgt i en slik nyanse 

kjøkken benkeplate hvit og grå finish ideer

naturstein ideer kjøkken benkeplate

hvit og trebrun kjøkkenbenk

hvit og lyseblå vegger kjøkken benkeplate