De siste trendene innen kjøkkendesign gjenspeiles ofte i moderne kjøkkendesign. Før du begynner å renovere eller redesigne ditt eget kjøkken, dukker det opp mange spørsmål i hodet ditt. Skal jeg innrede kjøkkenet mitt på en super moderne måte, eller skal jeg holde meg til et klassisk design? Hvor mange kjøkkenskap trenger jeg? Er en kjøkkenøy et must eller forstyrrer det heller kjøkkenarbeidet? Spørsmål etter spørsmål…. I dag prøver vi å gi et argumentert svar på slike tvil. Vi presenterer trendene innen kjøkkendesign som har stått tidstesten. Du bør bli advart: Bare fordi noe er trendy, betyr det ikke at det vil forbli i designet for alltid. Trendene kommer og går, de beriker hvert designkonsept enormt. Men det er også tendenser som er basert på klassisk kjøkkendesign og fyller dem med modernitet. Dette er kjøkkendesignene som har stått tidstesten og er trendy igjen i dag. Slik kjøkkendesign er nå fokus for vår interesse og danner tema for denne artikkelen.

Moderne kjøkkendesign – hva som kommer, hva som går?

kjøkkendesign i svart med kjøkkenøya og uvanlig dekorasjon

Åpen planløsning

Små rom ser undertrykkende ut, de er helt ute! Nå kreves det et nytt kjøkkendesign! Rette linjer og klare former dominerer på det moderne kjøkkenet. Planløsningen må være åpen og gjøre at grensen mellom kjøkken og stue forsvinner. Riv heller vegger og glem det lille, isolerte kjøkkenrommet: åpne planløsninger er kommet for å bli.

Den moderne livsstilen er basert på intensiv kommunikasjon, og derfor streber vi etter å skape en avslappet og uformell atmosfære når vi lager mat. Hvert kjøkkenarbeid fremstår som barns lek der. Planløsningene for åpent kjøkken fremmer kommunikasjon og underholdning blant familie og venner, selv når du tilbereder måltider. Vurder den ledige plassen før renoveringen, og du kan selv bestemme om et L-formet eller U-formet kjøkken passer best der. En linje kan fungere som en kjøkkenøy og passe perfekt inn i designkonseptet ditt. Er ikke så flott?

Åpen fornuft har etablert seg som et klassisk kjøkkendesign

moderne kjøkken åpent kjøkken i hvitt og brunt

Kombiner hvitt kjøkken og varme tre nyanser

Hvite kjøkken vil aldri gå av moten. Hvitt er fortsatt den dominerende fargen i kjøkkendesign. Dette bidrar enormt til at rommet er optisk forstørret. Veggdesignet, kjøkkenbenkene og skapene kan se veldig elegante ut i hvitt. Noen få fargesprut er nødvendig for å bryte gjennom monokrom. Tre kan kombineres perfekt med hvitt. For å gi det klassiske kjøkkenutseendet et moderne preg, kan du velge tregulv eller velge gulvfliser med treutseende på kjøkkenet ditt. Tre gir mye varme og komfort til kjøkkendesign, og det vil ikke endre seg snart!

Hvit – den mest populære fargen på det moderne kjøkkenet

moderne kjøkken i hvitt med kjøkkenøy

Bordplater i kvartsstein er nå trendy!

Et klassisk designet kjøkken kan dukke opp i ny prakt. Slutt å skrubbe, det hører fortiden til. Kvartsstein – benkeplater på kjøkken er nå veldig populære! Disse krever mindre vedlikehold enn benkeplater i granitt og har en tidløs appell. Den skinnende overflaten er mindre dominerende enn andre materialer. Med disse ubestridte plussene er kjøkkenbenkene i kvartsstein fortsatt i trend lenge.

Benkeplater i kvartsstein er praktiske og attraktive på samme tid

kjøkken design kvarts stein arbeidsflate i svarte og stilige kjøkkenskap

Innovasjoner er etterspurt på kjøkkenet

Inviter moderne teknologi inn på kjøkkenet ditt! Innovative kjøkkenapparater, for det meste innebygde, gjør kjøkkenarbeidet enklere. De gjør mye for deg og er til stor nytte for hver husmor. Fra det innebygde kjøleskapet til oppvaskmaskinen til den integrerte ovnen, alle disse enhetene er must-haves i det moderne kjøkkenet. Induksjonsplater, for eksempel, er supertrendy. De er trygge og estetisk tiltalende, de lager mat raskere og mer energieffektivt. Så det er mange grunner til at induksjonsplater snart vil være en integrert del av det moderne kjøkkenet. Og en ting til: Rustfritt stål vil fortsette å råde i kjøkkenutstyrsverdenen. På grunn av sin nøytrale fargenyanse, kan den enkelt skrives inn i hvilken som helst kjøkkenstil. Det gjør ham populær og etterspurt.

 Sett opp kjøkkenet ditt i henhold til de siste trendene innen kjøkkendesign

kjøkken design moderne kjøkken med god arbeidsplass og kule barkrakker

 Moderne innebygde hvitevarer gjør kjøkkenarbeidet enklere

kjøkken design minimalistisk kjøkken i hvitt

Kjøkkenskap – fordeler og ulemper?

Debatten om det vellykkede antallet og arrangementet av kjøkkenskap fortsetter. Uten tvil er de uunnværlige i ethvert kjøkkendesign, fordi kjøkkenskapene gir nok lagringsplass. Du kan alltid bruke dette, ikke sant? Men nå er det en ny trend innen kjøkkendesign og det kalles minimalisme. I følge mottoet “less is more” blir veggenhetene på det moderne kjøkkenet erstattet av åpne hyller. Der kan du vise tidløse gjenstander som gammelt porselen og polert sølv. Det er også nyheter om underskapene. Disse må ha de dypest mulige skuffene der det nødvendige kjøkkenutstyret er lagret. Så når det gjelder kjøkkenskap, har du mye designfrihet. Du kan selv bestemme hva som passer best på kjøkkenet ditt.

Ekstra dype skuffer er inne nå!

kjøkken design moderne kjøkken med åpen planløsning

LED kjøkkenbelysning er trendy!

Sist, men ikke minst, ser vi opp og prøver å finne ut hva som er nytt på det vertikale planet. La oss først trekke oppmerksomheten mot taket, da det ofte blir neglisjert i moderne kjøkkendesign. De klassiske synlige bjelkene er for tiden veldig populære. Du kan designe disse på en slik måte at de passer perfekt inn i et moderne designkonsept. Og få de nødvendige LED -takpunktene, spotter, LED -kjeder og andre lamper som utgjør hele LED -belysningen. Dette vil snart ikke være i tråd med de fasjonable trendene innen kjøkkendesign. Tenk på disse trendene innen kjøkkendesign, og du kan ikke gå galt med ditt moderne kjøkkendesign! Garantert!

 Lys opp arbeidsområdet på kjøkkenet med passende LED -belysning

moderne kjøkken på et lite område med LED -belysning

Det moderne kjøkkenet må være lyst

moderne kjøkken med moderne belysning og en fancy kjøkken bakvegg

 Fra taket til gulvet må designkonseptet ditt være gjennomtenkt

kjøkkendesign i hvitt og brunt

 Benkeplater i kvartsstein har en tidløs appell

kjøkken design kvarts stein arbeidsflate hvite kjøkkenmøbler

“Less is more” – det minimalistiske grunnprinsippet har bestemt trendig kjøkkendesign i årevis

moderne kjøkken leilighet med åpen planløsning

kjøkkendesign i hvitt med kjøkkenøy

kjøkken design kjøkkenskap og åpne kjøkkenhyller

kjøkkenutforming med åpne vegghyller i tre og hengende lamper

kjøkkendesign med hvite kjøkkenskap og stilige gulvfliser

kjøkken design moderne kjøkken med kul belysning og mange barkrakker

kjøkken design åpent kjøkken i hvitt og grønt

kjøkken design hvitt kjøkken med tregulv

kjøkkendesign hvite kjøkkenskap og fin arbeidsflate

moderne kjøkken åpent kjøkken med spisebord og hengende lamper

kjøkken design hvitt kjøkken med åpne vegghyller

moderne kjøkkengulv med treutseende og vakker kjøkkenvegg

moderne kjøkken funksjonell kjøkkendesign og flotte overflater

moderne kjøkken i minimalistisk stil

moderne kjøkken med innebygde hvitevarer er en funksjonell løsning

moderne kjøkken med treutseende og ledlist

moderne kjøkken med et minimalistisk utseende

moderne kjøkken med svart bakvegg og hvitt gulv

moderne kjøkken med hvite kjøkkenskap og tregulv