De hotteste trendene innen kjøkkendesign som vi bør ta fra 2019

Slutten av 2019 nærmer seg, og det er på tide med siste krav og balanser. La oss se tilbake på dette punktet og diskutere hvilke hete trender det var i år og vurdere hva vi kan ta med oss ​​til neste år 2020.

Årets trender inkluderer mange interessante ideer, fra skjulte fasiliteter i betydningen et sømløst utseende til dristig bruk av farger for mer livsglede.

Kjøkken design ideer og nåværende trender

kjøkken design ideer smal kjøkken satt opp kjøkken møbler tre

Vi har også lært at bruk av allerede kjente designelementer, inkludert klassiske trender, ikke forhindrer noe fra fornyelse og innovasjon innen design.

Forresten, dette er en leksjon som vi også bør lære på slutten av året.

Kjøkkendesign i to farger

Det monokrome kjøkkendesignet, selv i to av de mest moderne fargene, er en stor risiko, men designerne har vist at det kan fungere veldig bra.

Kjedsomhet må elimineres, men det kan oppnås fantastisk gjennom mangfoldet av materialer. Anvendelsen av forskjellige teksturer oppnådde nye og nye kombinasjoner. Sammenkoblingen av “varme” og “edru”, som fliser og tre, er spesielt populær.

Skjulte funksjonelle fasiliteter

Jakten på et sømløst utseende har blitt mer og mer populært de siste årene. Det gir så mye komfort og hygge at du kan utvide denne moderne enkelheten til praktisk talt alle områder av livet. Inntil for noen sesonger siden var det nesten utelukkende relatert til kjøkkenet, men nå blir det tatt flere og flere beslutninger om å utvide det sømløse utseendet til alle boområder. Nå kan vi også finne det skjulte funksjonelle utstyret på kjøkkenet, der selv ovnen og kjøleskapet er gjemt i et skap eller annet møbel. Selvfølgelig letter dette også den åpne planen som forbinder kjøkkenet med stuen eller annen atmosfære.

Kompetent kombinere design og funksjon

kjøkken design ideer kjøkken møbler skuff ekstra lagringsplass

Kom med praktiske ideer

kjøkken design ideer kjøkken møbler lagringsplass skap

Tre, tre og enda mer tre

Kjøkkenet ditt kan være ultramoderne og fremdeles inneholde tre – det har vi lært av de siste kjøkkentrendene i 2019. Dette materialet er miljøvennlig, tilpasningsdyktig og kan kombineres med nesten hvilken som helst interiørdesign. I stor grad uttrykker det vår lengsel etter en naturlig livsstil, selv i hverdagen.

Mørkt tre spiller en viktig rolle i dette og er ofte foretrukket blant alle mulige fargede varianter på grunn av det eksklusive utseendet.

Kjøkkenmøbler i tre er helt trendy

kjøkken design ideer tre kjøkken design tregulv

Rustikt kjøkken laget av massivt tre

kjøkken design ideer rustikk kjøkken design tremøbler

Bland moderne kjøkkenutstyr og skinnende overflater

Kjøkkenutstyr og overflater i forskjellige stiler – dette vil være veldig vanlig på moderne kjøkken i 2019. Vi har aldri hatt en så stor forandring før. Dette er vakkert og tilbyr enda flere alternativer innen sømløs og monokrom stil.

Skinnende aksenter gir kjøkkenet en moderne karakter

kjøkken design ideer kjøkken møbler design anheng lys kobber farger

Ekte granitt i kjøkkeninnredningen

Granitt er det andre virkelige høydepunktet i 2019 ved siden av tre, men det burde være ekte. De utsmykkede imitasjonene, uansett hvor gode de skal være, er ikke lenger inne.

Benkeplate i granitt

kjøkken design ideer kjøkken øy moderne kjøkken møbler

Små kjøkkenskap

Vi lærte veldig godt i 2019 å bruke så få ting som mulig i kjøkkendesignet vårt, og det er veldig viktig at vi fortsetter å gjøre det. På denne måten konsentrerer vi oss om det viktigste og føler oss mer avslappet. Det ser ut til at vi til en viss grad bør holde tritt med denne trenden ved å bruke flere og flere små, men veldig smart utformede kjøkkenskap.

Ha alt du trenger i skuffene under vasken

kjøkken design ideer kjøkkenskap oppbevaringsplass vasker

Søke etter og uttrykke din egen personlighet innen interiørdesign – det var fortsatt viktig i 2019. Det er tatt mange skritt i denne retningen. Hvordan ønsker vi å bygge videre på det i 2020?

Moderne kjøkken med betongutseende

kjøkken design ideer betong utseende anheng lys tre krakk

Kreative løsninger som kan tilpasses individuelle behov

kjøkken design ideer trevegg praktisk talt mobil

Enkel design i svart og hvitt

kjøkken design ideer lite kjøkken satt opp farge hvit

For flere inspirerende ideer for kjøkkendesign, bare rul ned

kjøkken design ideer kjøkken design flisgulv kjøkkenskap hvit kjøkken design ideer moderne kjøkken design tregulv kjøkken design ideer moderne kjøkken kjøkken benkeplate tre kjøkken design ideer lagringsplass krydder skuff praktisk kjøkken ideer kjøkken design ideer to-tone kjøkken design svart og hvittkjøkken design ideer granitt benkeplate kjøkken halvøy kjøkken design ideer trebjelker kobberfarget anheng lys spisebord kjøkken design ideer tre kjøkken kjøkken møbler kjøkken øy tre kjøkken design ideer kjøkken benkeplate tre vask kjøkken design ideer kjøkken øy hvit anheng lys kobber fargetkjøkken design ideer kjøkken hyller tre rustikk kjøkken satt opp kjøkken design ideer retro kjøleskap smeg hvit kjøkken design ideer rustikk kjøkkendesign oppbevaringsplass trekasser