Kjøkkenmaterialer og farger – disse trendfargene kan ideelt sett kombineres

Dagens kjøkkentrender kan endres konstant – når du velger materialer og farger til ditt eget kjøkken, bør du imidlertid ikke glemme at kjøkken har en gjennomsnittlig levetid på 20 år. Alle som velger den siste trenden i dag under disse omstendighetene, kan møte et reelt designdilemma om noen år. Hvis farger og materialer er smart kombinert med hverandre i kjøkken, forblir kjøkkenmøbler tidløse og allsidige på samme tid.

sette opp kjøkken kjøkken skap håndtere gulv tre utseende

Kjøkken: skape det rette grunnlaget

 Det er tre viktige materielle beslutninger som skal tas for et passende, tidløst kjøkken. På den ene siden er det utallige varianter for frontene. Disse kan bestilles fra tre, metall, plast og til og med papp. Kartongfronter er et innovativt og moderne alternativ som er spesielt miljøvennlig og bærekraftig.

I tillegg, uansett materiale på kjøkkenfronten, kan overflaten på fronten utformes annerledes. Glatte, blanke overflater har en moderne og tydelig stil. Overflater med korn er derimot tradisjonelle og tidløse.

møblering av kjøkkenet schmidt kuechen lagringsplass stor arbeidsflate

Velg benkeplater

Den neste viktige avgjørelsen angår dem Benkeplate. Det er også et enormt utvalg her. Det klare og robuste utseendet fra industriell design er for tiden veldig populært. Massive benkeplater av betong, marmor eller granitt satte tonen i mange kjøkken. En dempet farge kan kombineres med mange design her. Hvis du er ute etter litt variasjon, bør du velge en variant med strukturelt korn.

sette opp kjøkken kjøkkenfronter arbeidsflate materialer farger

Bakgrunn egnet for kjøkkenet

Sist men ikke minst er det kjøkkenets bakvegg som avrunder det generelle utseendet på rommet. Hvis du har bestemt deg for en tidløs og allsidig stil for fronter og benkeplate, er det knapt noen grenser for veggedesign. Fliser, tapeter eller metallplater, rekkevidden er nesten uendelig.

kjøkkeninnredning ideer materialer farger

Farge med stil

 I vårt søk etter de nåværende kjøkkentrendene har vi Kjøkkenmaterialer funnet på schmidt-kuechen.de, som tilbys der med et bredt spekter av farger. De kjente og populære klassikerne inkluderer fargene hvit, beige og brun. I tillegg er det moderne nyanser som fremkaller et fantastisk utseende.

Innred kjøkkenet hvite kjøkkenskap mørk marmor benkeplate

Sterke farger som rød eller gul er det ideelle valget for et statement -kjøkken. I kombinasjon med en enkel benkeplate og en kjøkkenvegg i en undervurdert design, kommer frontene til sin rett. Hvis kjøkkenet skal gjenspeile en moderne stil i lang tid, er allsidige farger ideelle. Det trenger ikke alltid å være grått og hvitt – varme pastellfarger, naturlige tre nyanser og skinnende metalliske overflater gir et innovativt utseende som enkelt kan kombineres med mange andre farger.

Et perfekt eksempel på dette er den lyse fargen i pastellblå. Det fungerer like godt i forbindelse med metall, betong eller bøk. Så du kan lage tre helt forskjellige kjøkkendesigner med en enkelt grunnfarge. Bensin er litt dristigere når det gjelder valg av farge, men like allsidig – denne sterke tonen fungerer spesielt godt i store, åpne kjøkken.

Design tidløse kjøkken

 I tillegg til kjøkkenmøblene er det mange andre elementer som bestemmer kjøkkenets generelle utseende. Med de riktige komponentene kan stilen på et kjøkken enkelt justeres og endres. For å gjøre dette bør du holde et øye med følgende punkter i designprosessen:

  • Tekstiler til gardiner eller sitteputer
  • Gulv
  • Lamper og lys
  • Kjøkkenutstyr (kjøleskap, stekeovn, mikrobølgeovn)

Konklusjon

Hvis du er ute etter en trendy kjøkkenløsning som tåler skiftende tider uten problemer, finner du et fantastisk utvalg for enhver smak blant de nåværende trendfargene.