Rødt kjøkken kjøkken trender 2014 design moderne

Som på mange andre områder av livet, opplever kjøkkenet en liten vekkelse hvert år og inspirerer til nye, innovative eller kreative trender og ideer. På den ene siden kan det handle om flotte design og materialer av høy kvalitet, på den annen side er fargerike fargekombinasjoner eller ganske enkelt et spesielt praktisk kjøkken i forgrunnen.

Uansett om det er elegante, moderne fronter eller innovative konsepter, er det fortsatt mye å oppdage på kjøkkenområdet i 2014.

moderne kjøkken 2014 fornøyd kokk

Hvitt kjøkken med elegante høydepunkter

En av de absolutte trendfargene i år er ikke bare normal hvit, men såkalt “premium white”, som faktisk skinner i lokalene enda renere og friskere enn forgjengeren. Fronter på kjøkkenet er spesielt rene og elegante og lover hyggelige timer mens du lager mat, chatter eller nyter. Men hvis du velger den moderne fargen, bør du også sette noen harmoniske fargehøydepunkter, for ellers minner den strålende skyggen litt for mye om et sykehus – men varme gråtoner og behagelig treinnredning sørger for den rette feel -good -karakteren.

moderne kjøkken stilige høydepunkter

Eller foretrekker du litt mer kontrast? I dette tilfellet ser den dyktige blandingen av svart og hvitt spesielt godt ut på frontene og inspirerer spesielt de som verdsetter en slank, klar design. De klare kontrastene skaper nesten en futuristisk effekt og lover en edel feel-good-atmosfære. Trenden fungerer best i høyglans og med moderne, håndtakfrie dører og skap, men på den annen side kan svarte håndtakstrimler på hvit bakgrunn også være ganske tiltalende. Hvis du vil ha en spesielt enhetlig design, bør du også bruke passende elektriske apparater, men noen produsenter som Miele har allerede tatt forholdsregler og tilbyr koordinerte modeller.

Å sette opp luksus kjøkken praktisk talt kjøkken design 2014

Retro og moderne på samme tid

De som foretrekker litt utdatert elegant, derimot, går ikke glipp av dette året heller, takket være de sjarmerende designet retro -kjøkkenene. Utstyret er selvsagt ganske moderne, men fargekonseptet minner om tidligere tider og imponerer med en rik gul. Ferdig kombinert med hvitt, grått og brunt ser retrotrenden bra ut og ser fortsatt moderne og harmonisk ut takket være høyglansede fasader eller små, smarte detaljer. Men hvis du ikke kan ordne deg så mye med de gule fargenyansene på veggene og på frontene, er disse også egnet som diskrete blikkfang på de riktige stedene.

moderne grønt kjøkken 2014 minimalistisk stil

Hvis du vil fylle på de moderne frontene og designe ideer selv, eller hvis du endelig vil gi hjemmekjøkkenet et nytt strøk maling, finner du ikke bare de siste trendene hos den eksklusive designeren eller på nåværende kjøkkenmesser. I stedet har de moderne blikkfangene lenge vært tilgjengelig i spesialpostordre og kan også bli funnet hos Otto, blant andre. Besøkende kan gjøre hva de vil finner et stort utvalg kjøkkenmøbler der, det være seg moderne høyglansede fronter, stilige kjøkkenenheter eller de riktige elektriske apparatene. Frem til 3. mars kan kjøpere også se frem til den såkalte betalingspausen, hvor betalingen bare må gjøres etter 100 dager, i tillegg faller fraktkostnadene automatisk til en billig € 5,95!

3D leilighet svart kjøkken 2014 anlegg