Kjøkken blir stadig mer fokus i hverdagen i våre fire egne vegger. Vi har også en tendens til å tilbringe mye mer tid hjemme, og trenden med cocooning blir stadig mer populær. Mer komfort og bedre livskvalitet spiller en ekstremt viktig rolle for oss alle. Et individuelt designet kjøkken er derfor alt-i-ett av alle fasiliteter, og er et av de viktigste aspektene ved en renovering eller i en ny bygning. Hvis du også er i ferd med å pusse opp det gamle kjøkkenet ditt eller kanskje bestille et helt nytt, kan de siste kjøkkentrendene i 2021 absolutt være interessante og fremfor alt inspirerende for deg. I de neste linjene presenterer vi den viktigste av dem.

kjøkkentrender 2021 svarte fronter

Åpen stue

At "Rom på rommet" Levende konsept er egentlig ikke nytt. Dette utvikler seg imidlertid mer og mer og er allestedsnærværende, spesielt for nye bygninger. Kjøkkenet er ikke lenger et eget rom hvor du bare lager mat, men et stilig, åpent område som naturlig går over i resten av stuen. Det er ikke lenger noen grenser å se eller føle. Å lage mat, spise, slappe av og være sammen skjer i et hjemmekoselig kontinuum. Dette gir sannsynligvis de beste forutsetningene for mer kommunikasjon og åpenhet. Selv hjemmekontoret, som har blitt så viktig, har ofte sin plass her som en stilig arbeidsnisje. Noen kjente kjøkkenprodusenter integrerer til og med garderober og vaskerom i kjøkkenkreasjonen. Så du kan gå gjennom et veldig individ Planlegger et kjøkken av høy kvalitet tilfredsstille deres levebehov og preferanser optimalt.

åpent kjøkken stue plan küchentrens 2021

Mer natur gjennom materialer

bærekraft har blitt en uunnværlig del av kjøkkentrendene i 2021. Materialene fremstår som mer og mer naturlige, er av høyere kvalitet og derfor mer holdbare. Stein og granitt samt innovative mineraler, keramikk og metall setter tonen for det siste kjøkkendesignet. Marmorutseendet på arbeidsflatene, for det meste laget av kvartsstein, opplever definitivt sitt comeback, både i lyse farger og i mørk antrasitt. Trefiner eller andre slitesterke overflater i forskjellige tre nyanser fortsetter å utstråle en makeløs optisk varme og sikre en harmonisk balanse mellom metall og steinete teksturer. Og selv om det ikke akkurat er billig, vil massivt tre også finne tilbake til det moderne kjøkkenet i 2021.

naturlige trefronter kjøkkentrender 2021

Eleganse og brukervennlighet på samme tid

Glitrende og skinnende overflater blir stadig sjeldnere på det trendy kjøkkenet. Kjøkkenfrontene er nå hovedsakelig i matt og sateng. Fordi disse også er foretrukket i mørkere, dempede farger, kommer innovative nano-belegg, også kalt anti-fingeravtrykk-belegg, til unnsetning. De er ekstremt enkle å ta vare på og gir ganske enkelt ikke fet eller melaktig fingeravtrykk en sjanse. Kjøkkentrendene 2021 er tydelig preget av mer raffinert eleganse i design. Du merker hvordan frontene går ned til gulvet og skap og skuffer har ingen håndtak. I de fleste tilfeller betyr dette ikke nødvendigvis push-to-open-varianten, men heller ergonomiske innfelte grep som sikrer et edelt monolitisk utseende. Det er heller ikke til å overse at benkeplatene hos de fleste kjøkkenprodusenter allerede har blitt mye mer filigran og gir kjøkkendesignet enda mer raffinement.

granitt antrasitt kjøkken trender 2021

Mer mot til å bruke farge

Det hvite høyglansede kjøkkenet, som lenge har vært på moten, er definitivt ikke lenger en av kjøkkenfavorittene. Som nevnt ovenfor er mørkere kjøkken på vei oppover. Kjøkkenfronter og skap i svart og antrasitt er merkbart et must i de fleste samlinger og kombineres oftest med andre dempede eller jordiske farger som terracotta, for eksempel. Mørke toner ser ikke nødvendigvis dystre ut på kjøkkenet, men er det perfekte bakteppet for friske fargesprut. Det siste er tilgjengelig Trendfarger som brennende lava, dypblå, frodig mosegrønn eller til og med pulveraktig pastellrosa og frisk salviegrønn. Armaturer i gull, kobber eller messing ser også spesielt elegante ut på mørkere kjøkkenvegger eller på arbeidsflater og gir det hele en utsøkt, edel glans.

trend farge salvie grønt kjøkken trender 2021

Berik ditt eget boareal med drømmekjøkkenet du fortjener. Når du planlegger, må du tenke nøye over dine livsprioriteringer og hvilke materialer og farger du vil omgi deg med. Stol på erfarne kjøkkenkonsulenter og skap sammen en koselig kjøkkenverden i hjemmet ditt hvor du føler deg veldig bra.

kjøkkentrender 2021

kjøkkentrender 2021 granitt

kjøkkentrender 2021 grå fronter