Stein, betong og metall i kjøkkendesign

Det moderne kjøkkenet er ikke bare en arbeidsplass for tilberedning av måltider, men en integrert del av stuen. Den åpne kjøkken-stuen er spesielt populær og er først og fremst designet med naturstein eller betong, med forskjellige metaller og individuelle overflater. Den visuelle karismaen understreker den individuelle livsstilen, og i tillegg til funksjonalitet og møbler av høy kvalitet, fungerer den som den viktigste funksjonen i et trendy hjem for øyeblikk sammen med familie eller sosiale sammenkomster med venner.

Hvordan sette opp et moderne kjøkken

nåværende kjøkkendesign kjøkkentrender kjøkkenøy laget av betong

Stein på kjøkkenet

Benkeplater i massiv stein og skapfronter med steinutseende, vasker i granitt eller en underkonstruksjon i stein under kjøkkenmøbler blir i økende grad et blikkfang. Populariteten til stein, spesielt naturstein, skyldes dens bærekraftige kvalitet og stabilitet, samt robuste egenskaper og lang levetid..

Steiner skaper en rustikk sjarm og skaper en god stemning, som gjør kjøkkenet til et koselig og hjemmekoselig sted i huset eller leiligheten. Marmor, skifer, granitt og andre naturstein blåser liv i kjøkkenet med sine naturlige mønstre og korn. Dessverre er prisen den store ulempen med naturstein. Hvis du ikke vil klare deg uten et puristisk, moderne kjøkken i stein eller industrielt utseende, finner du på kjøkken&Co et utvalg av tilsvarende utstyrte kjøkken.

Kjøkken trender steinbetong og metall kjøkken øy betong kjøkken design

Betong i kjøkkendesign

Betong ser faktisk kult ut og spilte inntil nylig ikke en viktig rolle i interiørdesign. Men det er nettopp på kjøkkenet nye trender dukker opp, der vegger eller gallerier av betong, kjøkkenblokker med betongskjerm eller spisebord på en betongbunn blir stadig mer populære. Når det gjelder stabilitet og motstandskraft, allsidigheten i bruk og den enkle fargedesignen på overflaten, er betong overbevisende med en rekke fordeler. Kjøkkenet ditt kan se veldig hjemmekoselig ut med en vegg av betong hvis du for eksempel bruker materialet i kombinasjon med tre, og dermed skaper en middelhavsstemning.

åpent kjøkken med tregulv kjøkkentrender steinbetong og metall

Kobber er ekstremt populært blant metall

Mens kobber pleide å være spesielt viktig i form av vannkoker og boller på kjøkkenet, brukes materialet nå på en rekke forskjellige måter. Den myke, rødlige glansen og høy motstandskraft karakteriserer kobber som et metall som brukes i kjøkkendesign, for eksempel i form av kroker eller beslag, oppheng eller håndtak. Hvis du designer et moderne, hjemmekoselig og uvanlig kjøkken, kan du ikke klare deg uten kobberelementer, og du vil positivt understreke din livsstil med dette metallet. I tillegg til det lille og praktiske tilbehøret på kjøkkenmøblene dine, kan du følge trender som også går mot kobber for dekorative kjøkkenutstyr. Til og med komplette Utstyrte kjøkken med fronter i kobberlook Det er det allerede.

Kjøkken trender Kjøkken øy Kjøkken design Kupferkueche

Rustfritt stål for moderne kjøkkeninnredning

Rustfrie stålfronter spiller ikke lenger bare en veldig viktig rolle i kjøkkenutstyr og store hvitevarer, men også i kjøkkenmøbler. Trenden har etablert seg for å velge skapdører og skuffer uten ekstra håndtak og påkalle glatte fronter for matt rustfritt stål. Også i vasken er rustfritt stål ikke lenger standarden, men er mangefasettert og kommer i en blank krom eller matt finish. Rustfritt stål kan stå alene eller brukes i kombinasjon med elementer laget av tre eller stein. Tre skaper et varmt, men avantgardistisk utseende, ettersom den kule effekten av stål i kombinasjon med varmen fra tre kommer til sin rett på en spesielt stilig måte og setter scenen på en representativ måte.

Bildekilde: www.kuecheco.at