Stilige organisasjonsideer – praktisk og funksjonelt kjøkkenutstyr

kjøkkenutstyr tregulv skuff kjøkkenskap

Ethvert kjøkken kan bli rotete veldig raskt. Det er som et trafikkområde som krever sterk organisasjon for å holde seg ren og ryddig. For å sette opp kjøkkenet ditt, bør du først fjerne alle unødvendige ting som kjøkkenutstyr og tallerkener. Sorter ut tingene som bør gå til det private loppemarkedet eller kjellerrommet og tingene du bruker hver dag.

Ryd deretter et rom og legg til noen skuffer og kjøkkenskap om nødvendig.

Del kjøkkenet i soner

stilige organisasjonsideer kjøkkeninnredning

Hvis mulig, del kjøkkenet i soner. En for matlaging, en annen for oppvask og lagringsplass også. Disse sonene kan flettes sammen, men de vil hjelpe deg med å sette hver ting på et bestemt sted. Del kjøkkenskapene i kategorier – ett for tallerkener, deretter ett for krydder, kjøkkenutstyr og andre ting.

Velg skuffer og kjøkkenskap

skuff ide lagringsplass kjøkkenskap stilige organisasjonsideer

pantry kjøkkenutstyr organisatorisk idé kjøkken

Velg skuffer og kjøkkenskap i henhold til dine behov. Ordne ting forsiktig i de eksisterende skuffene etter at du har ordnet dem. Husk hvis du trenger mer lagringsplass. Velg kjøkkenskap som passer din kjøkkenstil og behov.

 Kjøkkenutstyr etter behov

blå fliser kjøkkenvask stilige organisasjonsretter

kjøkkenutstyr svart og hvitt fliser stilige organisasjonsideer

bestikk skjeer kjøkken stilig organisasjon ideer rekkefølge  De fleste kjøkkenutstyr, tallerkener og tallerkener du bruker, bør alltid være tilgjengelig. Hvis apparatene eller platene sjelden brukes, kan de ha mer lagringsplass på kjøkkenet. Ordne dem i lagringsplassen eller kast dem når du ikke bruker dem i det hele tatt. Du kan til og med selge dem eller gi dem bort.

kjøkkenutstyr idé tremøbler hengende lamper  Organiser pantryet

kjøkkenutstyr organisering ideer utstyr pantry matkjøkkeninnredning utstyr glass glass korn krydder

glass krydder korn mat kjøkkenutstyr

Tøm pantryet. Dette vil hjelpe deg med å se hvilke produkter du bruker oftere og som bare roter i rommet. Organiser produktene etter kategori – krydder, korn og så videre. Hold alltid pantry ryddig.

 Kjøkkenutstyr og kjøkkenutstyr

kjøkkenskap møbleringsutstyr idé kjøkkenblokk matlagingsområde