kjøkken øy ideer lite rom kjøkken speil

Kjøkkenøy ideer for små mellomrom

Du kan tilberede måltidene dine raskere og mer effektivt takket være en innovativ kjøkkenøy. Det utvider definitivt arbeidsområdet ditt og viser innredningsstilen din på kjøkkenet. Følg oss og ta en titt på bildegalleriet vårt for å se det selv!

  Øy med åpen lagringsplass – mobil

kjøkken øy ideer liten plass mobil bevegelig metall

Du kan visuelt utvide kjøkkenets utseende med en kombinasjon av åpen og lukket lagringsplass. Denne lille øya har for eksempel en trio med låste dører – skapene brukes til å lagre alt fra Kina til sølvtøy og to åpne hyller for ofte brukte kokebøker. En solid øy ville være malplassert her, det ville overvelde utformingen av det lille kjøkkenet, men denne lille øya med åpne hyller – det gjør rommet lyst og luftig.

 Få mest mulig ut av den begrensede plassen på kjøkkenet med en mobil kjøkkenøy. Denne flyttbare enheten gir ekstra plass til tilberedning av måltider når det er nødvendig, men kan fjernes for å lette effektiv trafikkflyt i rommet. Den glatte overflaten på øya passer perfekt med apparater i rustfritt stål og de glimrende forkrommet beslag.

   Rolig i landlig stil

kjøkken øy ideer lite rom landlig stil

Denne lille øya har sikkert blitt forlatt og glemt i den hemmelige kjelleren i årevis. Nå endrer det hele kjøkkenets utseende. Den forvitrede overflaten gir dette solrike rommet et feriehuspreg. Den originale tallerkenen har blitt erstattet av en ny laget av svart kleberstein, som forvandler den gamle kjøkkenøya til et fantastisk fokuspunkt.

    Alt er i detaljene kjøkken øy ideer små rom detaljer

Oppsettet av et lite kjøkken kan være en skikkelig utfordring. Disse huseierne fikk mest mulig ut av sin begrensede plass ved å lage en lang, smal øy innredet med stil og funksjon.

Stilig kjøkkenøy

kjøkken øy ideer lite rom møbler stil

Detaljene her skaper en klassisk våningshusatmosfære på dette kjøkkenet. På samme måte som møblene rundt den, er det også den ømfintlige øya med synlige føtter, en funksjon av kjøkkenmøbler fra fortiden. En benkeplate i rustfritt stål gjenspeiler apparater i nærheten og tilfører det tradisjonelt innredede rommet uventede innslag av moderne teft.

    Elegant løsning

kjøkken øy ideer lite rom skinn elegant

 En lang, slank øy sørger for effektiv trafikkflyt på det lukkede kjøkkenet. Flere kokker kan jobbe samtidig på denne øya, og det er også et praktisk bufféområde for uformelle spillere. Skuffer på den ene siden av øya tilbyr god lagringsplass, mens en innebygd mikrobølgeovn er på den andre siden.

  Mobil benkeplate

kjøkkenøya ideer liten plass mobil

På et kjøkken av denne størrelsen ville selv den minste integrerte øya gjort det bra. I stedet ønsket huseierne å innlemme en slakterblokk med begrensede lagringsmuligheter, men de gjorde det tydeligvis med mye stil! Det lille bordet i midten av rommet kan tjene som en ekstra overflate når du tilbereder måltider, men det kan gjemmes i en nisje i nærheten når det ikke lenger er nødvendig.

Liten øy med lagringsplass

 butikk butikk kjøkkenskap tre liten plass

Selv den minste øya kan ha en rekke kreative lagringsalternativer. Denne elegante, stilige øya er utstyrt med tre skap og gir oppbevaring for ting som kakeformer og stekebrett. En stor skuff på den ene siden av øya inneholder papirkurven.

Vintage blokkøya

vintage gammeldags kjøkkendesign solsikke

En gammel slakterblokk fungerer her som en liten øy for å estetisk utfylle dette lille kjøkkenet. En gammel malt stol er plassert på den ene siden av øya, noe som gir et loppemarkedsutseende.

Flyttbar

kjøkken design bekvemmelighet rull tre bar stoler

En handlevogn i bevegelse muliggjør effektiv trafikkflyt i dette lyse rommet. Et lite teppe plassert under handlekurven forhindrer at det sklir under bruk.

  Rustikk sjarm

rustikk landlig sjarm lite kjøkken

En treøy gir rustikk sjarm og flere forberedelsesalternativer til det lille kjøkkenet. En stor skuff gir oppbevaringsplass på det store kjøkkenet, og en åpen hylle gir boller og tabletter en forhåndsvisning.

Subtil eleganse

elegante rustikke tradisjonelle hvite kjøkkenskap i metall

Et elegant bord fungerer som et blikkfang i dette tradisjonelt innredede kjøkkenet. Den rustikke lysekronen over øya understreker vintageutseendet.

Tre øy – kjøkken øy laget av tre tre mørkt lite kjøkken design

Den forvitrede overflaten antyder bordets alder, som mest sannsynlig ble funnet på et loppemarked. En åpen hylle under øya tilbyr oppbevaringsplass for kjøkkenutstyr.

 Slank og elegant

Denne smale øya er kjøpt fra et loppemarked og passer perfekt på kjøkkenet i vintage-utseende.

lite slank stilig kjøkkendesign tre lakkert gammeldags

20 moderne kjøkkenøyedesigner

Design kjøkkenøya og halvøya

Fantastiske ideer til kjøkkenøya med seter

15 fargerike kjøkkenøyideer for hjemmet ditt