L-formede kjøkken opp til taket

L -formet kjøkkendesign – aktuelle forslag

 Dette kjøkkenet representerer en lang, smal plass som er enkel å bruke med en funksjonell design. En kjøkkenøy som denne grønne med komfyren kan tilby ekstra lagringsplass og få kjøkkenet til å virke mer kompakt og lukket. Treskap i honningfarge og tregulv minner om kjøkkenets utseende fra 1930 -tallet.

For å redesigne ditt eget L-formede kjøkken, bruk kjøkkenskap fra gulv til tak-dette er en flott løsning for lagring av sjelden brukte eller sesongbaserte råvarer.

 Kjøkkenøya i det smale kjøkkenet – L -formede kjøkken

liten kompakt smal kjøkken øy tre-formet

Noen ganger er utformingen av et kjøkken veldig viktig. Det er laget en gjennomgang i stedet for en dør her for å gi plass til lavere kjøkkenskap og ekstra lagringsplass. Når du redesigner ditt eget L-formede kjøkken, kan du lage en liten øy som denne med en buet form for å gi plass til å spise med venner mens kokken forbereder noe.

 Hvitt landlig kjøkken

hvit rustikk kjøkken design L-formede kjøkken

Buede vinduer skaper en umiddelbar visuell interesse for dette sjarmerende kjøkkenet; vi har sjokoladebrune fliser over benkeplaten og under vinduet, i kontrast til de hvite klassiske kjøkkenskapene og den samme brune fargen som dekker gulvet. Når du redesigner et L -formet kjøkken, kan du like gjerne bruke disse smale åpne hyllene mellom overskapene – en flott løsning for lagring av vin som ikke trenger temperaturkontroll.

Øya som lagringsplass

lagringsplass kjøkken øy idé design kompakt

 For at det lille kjøkkenet skal se åpent og luftig ut, må du holde overskapene til et minimum. Dette gjør at mer naturlig lys kan trenge inn i rommet. For å kompensere for mangel på lagringsplass i det L-formede kjøkkenet ved redesign, kan du prøve å lage en stram kjøkkenøy som denne med en kombinasjon av åpne hyller og lukkede skap. Legg også merke til bruk av filterkraner på kjøkkenområdet.

 Øya som forberedelsesområde

prep area kjøkken idé benkeplate grå stoler L-formede kjøkken

Kjøkkenøyer som denne med en hevet frokostbar kan plasseres i midten av kjøkkenet. I dette redesignprosjektet for det L-formede kjøkkenet ble en vegg som pleide å skille kjøkken og spisestue fjernet. Et nytt arrangement erstatter en U-formet blåkopi med en enkelt komfyr i hjørnet av huset. Nå kommer ytterligere lys inn ovenfra og belyser de klare linjene i kjøkkenskapene – som forresten var nødvendig på det trange rommet.

 Ny design på kjøkkenetkompakt liten smal kjøkkenoppussingsoppdatering renovere

Fjerningen av veggen under redesign og ombygging av det L-formede kjøkkenet forvandlet det gamle bysse kjøkkenet til et multifunksjonelt rom med en flerbruksøy. Valg av materialer – inkludert slakterblokk, kleberstein og murstein – legger til visuell interesse for de enkle hvite kjøkkenskapene.

 Levende blå mat – livlige farger

levende blå kjøkken design tre gamle bord livlig

Den smarte skaphåndteringen og vasken i et lite brukt hjørne av dette pulserende blå kjøkkenet er en verdifull leksjon i hvordan du verdsetter en plass; hyller og stativer gir god lagringsplass og lar huseiere få mest mulig ut av plassen sin. Prøv også et nytt malingsstrøk for å livne opp ditt L-formede kjøkken!

 Noen flere modellkjøkken som har L-formet innredning

L-formet kjøkken design hvit hvit komfyr L-formet kjøkkendesign tre hvite kjøkkenfliser mørke kjøkkenmøbler l-formet kjøkken ide design original kompakt moderne nydelig kjøkkendesign grå hvit l-formet