Det er ingen tvil om at kjøkkenet tradisjonelt har vært sentrum for hvert hjem, og det vil sannsynligvis fortsette å gjøre dette i mange år fremover. Det er derfor vi hele tiden henleder din oppmerksomhet på stilen der du kan innrede ditt eget kjøkken. I dagens beløp fokuserer vi nok en gang på herregårdskjøkkenet, for det er nettopp dette som har vært på vei oppover igjen de siste årene. Ved å bruke bildegalleriet viser vi deg gjerne hvordan du kan legge til en klype landlig teft på kjøkkenet. I den rustikke atmosfæren kan øyet glede seg over mange naturlige materialer og unike design som gjør at du lett glemmer det stressende bylivet. I tillegg dominerer myke pastellnyanser på et landstedskjøkken og friske naturlige farger setter tonen. Når det gjelder mønstrene, er du sikker på å bli bortskjemt med valgmuligheter, fordi kjøkken i landlig stil ser tilbake på en lang tradisjon og absolutt har mye å tilby.

I dag blir landskjøkkenet lett omgjort til en naturlig familiesammenkomst.

Landstedskjøkken, naturlig utseende, ren hygge

 Mange rustikke elementer utgjør landskjøkkenet.

Country kjøkken mange rustikke elementer med en spesiell sjarm

  • Landskjøkkenet utstråler hjemmekoselig hygge

Moderne mennesker trenger et koselig sted hvor de kan trekke seg tilbake etter en hard arbeidsdag og lage varme måltider for seg selv og familien. Spesielt på et landstedskjøkken føler han seg på rett sted, hvor han lettere kan lindre stresset fra forrige dag mens han tilbereder maten og kanskje drikker et glass god vin. På det klassiske herregårdskjøkkenet kan han kjenne den autentiske sjarmen til alpelandskapet og tenke ofte tilbake på barndommen, til den tiden da duften av nybakt eplekake på bestemors kjøkken. Rustikke kjøkken er preget av sin rustikke design, som virker litt leken og hvor forskjellige naturlige materialer brukes. Først og fremst er dette tre og stein. Duoen suppleres med mønstrede fliser og lekne detaljer på kjøkkenfrontene og kjøkkenøya.

 Ganske naturlig, litt sjarmerende og rustikt – slik kan du karakterisere kjøkkenet på landet.

Landskjøkken helt naturlig, litt eiendommelig og rustikk takflisovn i tre

 Alt er helt riktig på dette landstedskjøkkenet – fra rottingkurver til marmortoppen på kjøkkenøya til de lyse pasteltonene på veggene og kjøkkenskapene.

Landskjøkken stilfullt designet elegant kjøkkenøy

Kosligheten på kjøkkenet på landet er ofte kombinert med romantiske elementer. Det er ofte lekne dekorative elementer og blomstermønstre som fullfører det rustikke utseendet. På kjøkken designet på denne måten er det en nostalgisk komfort som møter materialer av høy kvalitet. Alt dette forvandler kjøkkenstemningen til et populært sted for store og små, for alle føler seg åpenbart komfortable her. Imidlertid er rent praktiske oppgaver ofte tilskrevet den romantiske utformingen av et slikt kjøkken. Kjøkkenskap i forskjellige størrelser og en klassisk kjøkkenøy bør ikke mangle der. Disse er merkbare ved første øyekast, fordi de bestemmer hele kjøkkendesignet. De må også være både flotte og funksjonelle. På et landskjøkken er disse vanligvis utstyrt med mange skuffer og andre lagringsalternativer, slik at det er nok plass til kjøkkenutstyr og kjøkkenutstyr.

 Underskap og kjøkkenøy av naturlig tre kombineres med åpne kjøkkenhyller, noe som skaper et særegen utseende.

 Landlige kjøkkenenheter og kjøkkenøy av naturlig tre

 Flislagt vegg og grå rustikke kjøkkenskap gjør dette kjøkkenet enda mer attraktivt.

Landskjøkken, radekjøkken, flisvegg, grå rustikke kjøkkenskap

  • Det er også modernitet og enkel design på kjøkkenet på landet

Et kjøkken på landet kan være ganske moderne. Det forstyrrer ikke den rustikk-klassiske møbleringsstilen. I dette tilfellet er det preget av et enkelt designspråk uten frills, klare linjer og lyse farger. Et slikt design lener seg til og med mot den skandinaviske stilen på kjøkkenet. Den nordiske stilen presenteres gjennom tilbakeholdenhet og eleganse i kjøkkendesignet. Det brukes enkle trefronter, som er paret med marmorplater. Naturstein er veldig etterspurt på et slikt kjøkken. Det introduserer mer varme i atmosfæren og forbedrer det rustikke utseendet. Selv om designet er moderne, beholder kjøkkenet i landlig stil i Scandi-stil sin rustikke karakter og har en blanding av klassiske og moderne elementer.

De siste kjøkkeninnovasjonene kan også innlemmes i et slikt kjøkkendesign nesten uten forbehold. Disse kommer definitivt ikke til å ødelegge hele utseendet. Men tvert imot. De er ment å gjøre alt kjøkkenarbeid enklere, men de kan også være i harmoni med rustikke elementer.

Bla nå gjennom bildegalleriet vårt, og ta deg tid til å nyte de individuelle designene på hvert landstedskjøkken ned til minste detalj. Freshideen -redaksjonen ønsker deg masse moro!

 Dette kjøkkenet på landet er preget av klare linjer og et enkelt formspråk.

Country kjøkken klare linjer enkelt design språk åpne trebjelker hengende lys laget av metallplater

 Hvitt og naturlig tre er en uslåelig duo på det moderne kjøkkenet på landet.

Country kjøkken hvitt og naturlig tre klare linjer kjøkken i skandinavisk stil

Perfekt symmetri gjennom godt utvalgte materialer!

Landskjøkken perfekt symmetri smart utvalgte naturmaterialer

Vi ber deg sette deg ned ved bordet!

Landskjøkken fantastisk spisestue i teppehamp i landlig stil

Inviter naturen direkte inn i hjemmet ditt og design et moderne landskjøkken å bli forelsket i!

Landskjøkken hvitt med mange naturlige elementer vakkert utseende

 Dagslyset får kjøkkenskapene til å lyse. Dette skaper en ekstremt koselig atmosfære.

Landskjøkken mye dagslys, lyseblå kjøkkenskap, koselig atmosfære

Klassisk i pastellgrønn med mørke hengsler på skapdørene som kontrast!

Kjøkkenskap i landlig stil i klassisk pastellgrønt

Hvite t -banefliser og en broket løper gir dette kjøkkenet noe bestemt.

Country kjøkken hvite metro fliser

Åpne hyller på kjøkkenet er for tiden veldig populære.

Country kjøkken åpne kjøkkenhyller over og under er trendy

Føl varmen i treverket og de sjokoladebrune gulvflisene her?

Landskjøkken masse naturlig trevarme sjokoladebrune gulvfliser

Landskjøkkenet kan kalles moderne i mange aspekter.

Landskjøkken, rustikk stil, moderne utseende, praktisk innredning

Den brede bruken av tre bevarer den rustikke sjarmen på kjøkkenet.

Landskjøkken lakkert tre som benkeplate rustikk sjarm praktisk anvendelse

Landskjøkken, rustikt, koselig, funksjonelt og trendy