Avtrekkshette til kjøkkenbelysningen glassbelysning

Liker du å lage mat? Du trenger absolutt en fan!

Du trengte ikke en stor investering for å ha riktig ventilasjon i hjemmet ditt. Her er 9 billige og effektive løsninger!

Hva tror du det hele kommer til å finne flotte hetter. Det handler absolutt ikke bare om stil.

Du må vite hva som fungerer best på kjøkkenet ditt. Før du handler, må du tenke nøye: Hva vil du at ventilasjonen skal oppnå??

Her er et glimt av de mest populære variantene: Innebygd øy over kjøkkenflaten. Modeller montert på veggen, på veggen bak ovnen eller kjøkkenutstyr.

De kan også plasseres i overskapene og kan gjøres usynlige av disse eller forskjellige andre varianter.

De har også forskjellige nedtrekksmodeller: Det kan være en installert kokeplateinstallasjon eller du kan installere separate POP Up -systemer.

Lurer du på hva som vil passe best på kjøkkenet ditt? Her er noen alternativer du kan vurdere

Avtrekkshette til kjøkkenkomfyren på kjøkkenøya

Øya fan

Dette er en av de dyrere løsningene. Grunnen til dette er veldig enkel: det må se bra ut fra alle perspektiver. Men det er også noen varianter med en side festet til veggen.

Uansett kan du se på en vifte som en skulptur i rommet. Det kan utfylle de andre dekorative elementene i rommet.

Hvis alle disse ikke er nøye valgt og plassert, kan det raskt oppstå rot. Du må gi hvert stykke nok plass til at det virkelig kommer til sin rett.

Veggmonterte vifter

Avtrekkshette til kjøkkenveggen kokeplate svart

Denne nydelige gjenstanden tilhører Zephyr -selskapet. Det er lett å forveksle det med et kunstverk. Veggmonterte enheter er lydløse og effektive. I dette tilfellet har du også mer enn 200 farger å velge mellom.

Vil du installere en modell laget av rustfritt stål?

Avtrekkshette for kjøkkenøya hvite blanke overflater

Du må da måle takhøyden veldig nøye. Kanskje du trenger en forlengelse mellom avtrekkeren og skorsteinen.

Vil du unngå synet av rørene? Skjul disse i et skap.

Vifter i de nedre skapene

Avtrekkshette for kjøkkenøya tremøbler

Denne typen gjør alltid et veldig profesjonelt inntrykk. Kontrollenheten for modeller som dette er plassert foran eller på undersiden. Noen ganger må du forstørre avtrekkeren for å oppnå et symmetrisk utseende. Men i dette tilfellet har det ikke vist seg nødvendig.

 Spesiell avtrekk

Avtrekkshette for kjøkkenveggene

Spesielle modeller som denne Broan E12000 -serien er fantastiske for små kjøkken. Når enheten ikke er på, kan du se rundt 2,5 cm fra systemet. Når den slås på, ekspanderer stykket mot de nedre skapene.

Kan du engang se avtrekkeren? Det ser bare ut til å forsvinne mellom de andre enhetene i rustfritt stål.

En lignende løsning kan bli funnet med et rør. Dette krever imidlertid omtrent 5 cm mer dybde. Men utseendet kan være like iøynefallende. Dette oppnås med stålbeltet over kokesonen, som sterkt understreker kjøkkenets vertikale utseende.

Vil du oppnå dette utseendet hjemme også??

Avtrekkshette for kjøkkenet, innebygd skap i laminatgulv

 For å gjøre dette trenger du en profesjonell skapmaker. Dette skal bygge en kryssfinerboks. Dette skal deretter sveises og pakkes inn, og dette er jobben til en platedesigner.

Nyttige deler

Kjøkkenvifte øy benkeplate komfyr veggfliser

Denne variasjonen lar deg designe din egen modell av emhetten. I vårt tilfelle ble de forskjellige enhetene plassert i et steinskall.

Bruksdelene har tilsetningsstoffer for kontroll på overflaten. De kan også kobles til en veggmontert kontrollboks. Noen produsenter tilbyr også fjernkontroller. De vanlige bruksenhetene trenger en struktur som er egnet for rundt 55 cm. avstand fra veggen.

De fleste enhetene har også en LED eller et lavspennings halogenlys. Tenk nøye over plasseringen av lysene. Avhengig av produsent kan de festes foran eller bak. Noen kan også settes på vent.

På dette bildet kan du se et moderne kjøkken

Avtrekkshette for kjøkkenøyens kokeplate

Den har en smal bruksenhet, og dette ble skjult av overskap. Det er flere og flere slike løsninger på markedet. Mesteparten av tiden kan du kombinere disse avtrekkene med elektriske eller induksjonsplater.

I neste eksempel har leiligheten blitt kombinert med en ekstern vifte

Kjøkkenvifte hvit flis veggmalerier

Med denne enkle treflaten og avsatsen har en meget estetisk løsning blitt oppnådd.

En skreddersydd konstruksjon over en lukket, gassdrevet ovn krever en klaring på ca. 106 cm. Så overflatene kan bli riper. En vanlig gassovn skal være ca. 92 cm fra veden. Mange dekorative belegg inkluderer også en forlengelse på hver side av anlegget. I dette tilfellet er det også lagt paneler over komfyren. Bruksenheten kan også festes der. I dette tilfellet må du enten velge et materiale som ikke kan varmes opp så lett eller flytte avtrekkeren til en sikker høyde.

Dette bildet viser ventilasjonsgitter i et hengende tak over den lille kjøkkenøya

Avtrekkshette for kjøkkenbelysning interessant design

Du kan oppnå dette utseendet med en foring eller et verktøy. Du kan finne passende løsninger hos forskjellige selskaper, men undertaket er alltid et viktig krav.

Kommentar: Jo høyere viften er installert, jo mer strøm trenger den. Effekten øker etter hvert som avstanden til kokeplatene reduseres.

Kombinasjoner av mikrobølger og avtrekkshetter

Avtrekkshette til kjøkkenbelysning mørkbrunt skap

Du kan ta med en enhetskombinasjon for kjøkkenventilasjonssystemene. Denne tilnærmingen har mange fordeler og ulemper, og løsningen må ta hensyn til dine egne behov. Mange anser å installere mikrobølgeovnen som en veldig enkel oppgave. Imidlertid kan riktig posisjonering av disse være av avgjørende betydning. Dette gjelder spesielt de små kjøkkenene.

Den intelligente installasjonen kan spare verdifull plass. Du kan koble til en kombinert enhet (mikrobølge og ekstraktor) og spare mye plass. Du kan også visuelt understreke fokuset på kjøkkenet. Spesielt små kjøkkeneiere bør vurdere dette alternativet.

Imidlertid vil kanskje noen mennesker synes det er vanskelig å nå mikrobølgeovnen på dette tidspunktet. Du vil lene deg over en potensielt varm overflate. For eksempel ville jeg definitivt ikke montere en slik enhet over en gasskomfyr. Dette kan ha farlige konsekvenser.

Pop -up vifte basert på fallende flyt -prinsippet

Avtrekkshette til kjøkkenet, svart benkeplate i granitt

For mange mennesker er denne fleksible løsningen en absolutt hit. De vokser ut av en overflate etter et hodetrykk. I nær fremtid vil du bare se en overflate i rustfritt stål som stiger over 4 cm. Resten er gjemt i skapet og er omtrent 30 cm dyp der. Du trenger deretter ytterligere 30-40 cm til oppvasken.

På dette bildet kan du se en slik installasjon. Legg merke til den iøynefallende tilnærmingen til ventilasjonsgitteret?

Er matlagingsområdet ditt plassert overfor en yttervegg?

Avtrekkshette for kokeplaten i gryte i metall

I dette tilfellet kan avtrekkeren føre utenfor i stedet for inn i skorsteinen. Du må følge retningen på gulvbjelkene her. Dette unngår risikoen for å svekke konstruksjonen.

Diskuter dette med kjøkkendesigneren din!

Avtrekkshette for kjøkkenvinduet komfyrtopp

På bildet kan du se hele høyden på popup-versjonen. Det er allerede enheter på markedet som stiger opp til 40 cm. Disse kan kombineres spesielt godt med gass -kokeplater. En mindre høyde kan spre gassovnens flammer og bidra til farlige situasjoner.

Komfyr med popup -avtrekk

Avtrekkshette til kjøkkenet, moderne møblert gulvlampe

Ovnene med avtrekk installert rett bak blir stadig mer populære. Dette er mulig takket være de slanke, moderne designlinjene. Alternativet på bildet her vil være en fantastisk kombinasjon for veldig små kjøkken.

Komfyr med integrert avtrekk

Kjøkken avtrekksskap tre tremøbler kokeplate

På bildet ser vi en Jen-Air-enhet med integrert avtrekk. Dette ligger i det horisontale området. Det ville også være en super praktisk løsning, ikke sant?

Har du allerede erfaring med moderne løsninger for avtrekkshetter. Når det gjelder bekvemmelighet, bør du finne den riktige løsningen både når det gjelder estetikk og funksjonalitet. Forhåpentligvis har denne artikkelen hjulpet deg med dette.

 Noen mennesker elsker disse for det rene utseendet, og andre tåler ikke viften rett på visningsplanetAvtrekkshette til kjøkkenbelysningen glassbelysning