furumøbler på kjøkkenområdet designerløsning

Møbler i furutre på kjøkkenområdet – Natural Skin av Minacciolo

Det er noe spesielt og beroligende med utseendet på den naturlige, knotete furu i et interiør. Kanskje det er på grunn av kontrasten i noe veldig naturlig i et interiør – eller kanskje det er på grunn av de vakre formene som skapes av knutene i treet – organiske mønstre arrangert bare av Moder Natur og tiår med uforstyrret vekst.

Uansett hva det er, er skjønnheten i den knyttete furu særegen og unik når den plasseres i et moderne eller moderne designet interiør.

Natural Skin Kitchen fra Minacciolo

furumøbler på kjøkkenområdet

Hvis du er fan av det gnarled kjeveutseendet, vil Minacciolo’s Natural Skin Kitchen sannsynligvis være en visjon du ikke sent vil glemme. Du vil sikkert like kontrasten mellom benkeplater i rustfritt stål, de slanke, svarte aksentene og enkle, ufullkomne grå flisgulvene mot den naturlige furu..

Lang benkeplate med metallisk overflate

Møbler i furu i vinduene på kjøkkenvinduet

På en eller annen måte kombineres disse ekstremt forskjellige materialene perfekt med hverandre og virvler inn noe som på en eller annen måte ser veldig enkelt og lett ut. Det beste av alt er at dette Minacciolo -kjøkkenet byr på mange hemmeligheter – som de skjulte skuffene plassert rett under koketoppen som ender med praktisk talt sømløs trepanel. Denne enkle og maskuline kjøkkenstilen vil garantert glede ivrige kokker så vel som ikke-kokere.

Så snart du har Natural Skin Kitchen fra Minacciolo se, sjansen er stor for at du vil glemme nesten alt du har lest om moderne kjøkkenkonsepter med en gang.

Bærekraftig kjøkkendesign – kjøkkenskinne

Møbler i furutre på kjøkkenbenkene

Oppvaskmaskin rett under kokeplaten

furumøbler på kjøkkenet oppvaskmaskin

Funksjonell, moderne kokeplate

furumøbler på kjøkkenet kokeplater