Etter at vi allerede har presentert det L-formede kjøkkenet for deg i forskjellige mengder i serien “Modern Kitchen Basic Shapes”, og deretter har vist fordelene med et moderne U-formet kjøkken, er det i dag turen til neste grunnform på kjøkkenet design – det moderne kjøkkenet i G -form. Vi er alle klar over at et moderne kjøkken er en langsiktig investering. Derfor vil vi hjelpe deg litt med valget ditt og gi deg så mye informasjon som mulig om fordelene og ulempene med det G-formede kjøkkenet. Før du tar en endelig beslutning om kjøkkendesignet ditt, er det mange aspekter å vurdere og ulike designalternativer å vurdere. Bli hos oss og finn ut mer om det moderne G-formede kjøkkenet her.

Hvis du vil ha en super trendy design, så velg et G-formet kjøkken

moderne kjøkken i hvite møbler i g -form og grønne vegger

Hvor kan du plassere det moderne G-formede kjøkkenet??

Ekspertene innen moderne kjøkken sier ofte at smart planlegging er halve kampen! Det burde også være sant! For med et G-formet kjøkken må du planlegge på forhånd helt ned i minste detalj. Det er en spesiell type kjøkken som fremfor alt krever mye ledig plass.

Det ville være best hvis du integrerer kjøkkenet ditt i en G-form i et større rom, hvor du skiller soner for matlaging, spising og å bo i en åpen planløsning. Husk at du trenger rundt 12 til 14 kvadratmeter plass for å implementere et slikt kjøkkendesign. Hvis det allerede er vinduer og dører der, vil de mest sannsynlig gjøre prosjektet ditt vanskeligere. Du vil føle deg tvunget til å endre prosjektet og tilpasse det til de gitte romlige dimensjonene. I planleggingsfasen må du også tenke på riktig rombelysning, fordi dette er spesielt viktig for ethvert kjøkkenarbeid. Og det er en ting til som du absolutt ikke bør glemme – god romventilasjon! Du vil ikke at matgleden din skal bli bortskjemt av ubehagelige lukter, gjør du? Design kjøkkenet ditt i G -form ved også å vurdere en moderne hette over kokeplatene. Du vil senere vurdere denne avgjørelsen positivt!

Du må også planlegge for god romventilasjon på forhånd

levende ideer kjøkken g form i hvitt og brunt

Det moderne G-formede kjøkkenet skal ikke lenger være en luksus

levende ideer kjøkken g-formet kjøkken med kul taklampe

Det moderne G-formede kjøkkenet bringer trendy design og individuell design under en nevner

Moderne G-formede kjøkken er for tiden veldig populære, og denne trenden vil definitivt forbli i årene som kommer. De representerer en stilig trend innen kjøkkendesign som har vært godt etablert i årevis og blir stadig mer populær. For moderne klienter er det avgjørende å ha et multifunksjonelt kjøkken som er trendy i design og tillater individuell design. Synes du det er for mange krav til det moderne kjøkkenet? Nei, definitivt ikke! I dette veldig viktige rommet må og kan man utføre mange aktiviteter samtidig. På det G-formede kjøkkenet kan du lage mat, steke og bake samtidig. Det er også nok arbeidsplass slik at flere kan tilberede middag eller festmiddag der samtidig. Du har et annet viktig plusspunkt: i et G-formet kjøkkendesign skaper du en munter atmosfære der kommunikasjonen aldri blir avbrutt. Mens du lager mat, kan du fortsatt snakke med dine nærmeste og ikke miste oversikten over tingene på kjøkkenet!

 Du kan skape en kommunikativ atmosfære ved hjelp av det G-formede kjøkkenet

levende ideer kjøkken u-formet kjøkken med barkrakker i tre

I tillegg er personlig design veldig viktig for denne kjøkkendesignen. Det G-formede kjøkkenet har en ekstra rad sammenlignet med det U-formede kjøkkenet. Dette gjør at denne linjen kan fungere som romdeler, luke eller benk og gi hele kjøkkendesignet et individuelt preg. På denne måten kan kjøkken, spisestue og stue kombineres mye lettere og til slutt resultere i en ensartet, moderne romdesign. På denne måten får det store rommet struktur uten å virke innsnevret på noen måte. Kan du be om noe bedre i denne forbindelse??

 Det moderne G-formede kjøkkenet krever kreativitet og gir deg mye frihet i kjøkkendesign

moderne kjøkken i g -form med nydelig belysning

Moderne kjøkkendesign i G-form betyr også praktisk design

Multifunksjonalitet, individuell kjøkkendesign, trendy design – alt dette er underordnet et moderne praktisk aspekt. G-formen på kjøkkendesignet gir deg enda mer arbeidsplass enn de L- eller U-formede kjøkkenene, fordi du har en ekstra linje her. I tillegg til de brede benkeplatene, har du selvfølgelig også mer lagringsplass, for med det G-formede kjøkkenet blir hver krok og hvert “dødt hjørne” optimalt brukt. Her har du en større lagringsplass tilgjengelig hvor du kan oppbevare alle slags kjøkkenutstyr. Praktisk og elegant, alt er innen rekkevidde. Stiene fra den ene siden til den andre går uten terskler. På grunn av den åpne utformingen av rommet, kan du aldri føle deg begrenset foran ovnen. Og glem alle vanlige ryggsmerter, for ergonomi har også vært tenkt på med dette kjøkkendesignet. Høyden på arbeidsflatene og kjøkkenskapene kan utformes individuelt og tilpasses kroppsstørrelsen din. Kort sagt, et moderne G-formet kjøkken kan lett sidestilles med et drømmekjøkken! Har du noen bekymringer eller vil du gå direkte til nærmeste møbelbutikk og finne ut mer på stedet?

Du kan gi fantasien din frie tøyler når du designer kjøkkenet i G-form og lage et fantastisk drømmekjøkken

moderne kjøkken funksjonelt g -formet kjøkken

Hvert hjørne brukes optimalt her

moderne kjøkken i g -form stilige teksturer i lyse farger

 Du kan tilpasse denne trendy kjøkkendesignen etter dine egne preferanser

moderne kjøkken i g -form med grønne kjøkkenskap

En teller eller gjennomgang, vennlig?

levende ideer kjøkken g formet kjøkken i gult

Avtrekkshette er et must her – ventilasjonssystem på det mest moderne nivået

levende ideer kjøkken praktisk g form og røde aksenter

moderne kjøkken stilig g -formet kjøkken med gulvfliser

moderne kjøkken i g -form med hvit benkeplate