utrolig kjenner ditt lille kjøkkendesign koselig idé vask kjøkkenskap

Tips til ditt lille kjøkken

 Gjennomtenkt planlagte bysse kjøkken tilbyr mye på ett sted – dette er vanligvis et smalt rom som er redesignet av designeren, hvor du vil finne sjenerøs lagringsplass og matlagingsvennlig komfort etter renoveringen.

 Praktiske ideer for ditt lille kjøkken – skap i glass eller åpne hyller

kjøkkenskap i blått glass svart hvitt kompakt lite kjøkken

De smale, smale kjøkkenene er høyt verdsatt av hjemmelagde og profesjonelle kokker på grunn av gulvene og fordi de er enkle å jobbe med. I de gamle husene var kjøkkenkammerdesignene så finjusterte at de nå stilfullt tilsvarer moderne husinnredning og design.

 Stivt kjøkkendesign – mørk atmosfæreimponerende hvit oransje ditt lille kjøkken teksturer kompakt utvider kjøkkenskap

Vanligvis har et kjøkken på gangen et 2-veggsopplegg med arbeidsområder i mellom som er på motsatte sider av en midtgang. En annen type kjøkkendesign (hovedsakelig sett i små leiligheter) ordner apparater og vask på en av veggene.

Arbeidsfunksjoner og fasjonable former

kjøkken benkeplate tre mørk kjøkkenblokk kompakt liten

 Designere og huseiere prøver nå å revurdere hva et pantry -kjøkken kan og bør være, og optimalisere hver tomme for å frigjøre plass til travle funksjoner og fasjonable former. Hvis du har et så smalt kjøkken hjemme, kan du ta en titt på de smarte plassløsningene og designernes stilige, interessante strategier!

Logistikk for det smale bysse kjøkkenet

skinnende overflate gress grønn svart hvit original moderne ditt lille kjøkken

Forbedre arbeidet ditt ved å utvide den sentrale gangen på kjøkkenet til fire fot med fire fot når det er mulig. En forlengelse på 0,90 m bidrar mye til godt arbeid på kjøkkenet, det er da plass til flere kokker. Tenk på en godt organisert arbeidsprosess i et trekantsystem med ikke mer enn 2,40 m avstand mellom hvert arbeidsområde – fra å pakke ut maten til den er ferdig. Det ville være godt å ha alt på den ene veggen – matlaging, kjøling og matlaging – og vasken, oppvaskmaskinen og skapet på den andre veggen. Dette gjør arbeidet ditt på kjøkkenet og innsatsen til ikke bare én, men også to kokker mye lettere. Det er bedre å plassere kjøleskapet ditt ved siden av en dør, slik at drinker og snacks er innen rekkevidde for besøkende, men også utenfor arbeidsplassen din.

Koselig og kompakt hvitt kjøkken – moderne stil

ditt lille kjøkken hvitt svart lys atmosfære idé øvre kjøkkenskap

Hvis du synes det er vanskelig å jobbe i et lukket rom, kan du åpne rommet fra den ene siden av kjøkkenet til det tilstøtende rommet. Lag en gjennomgang på en innervegg eller bytt ut veggen med en lang kjøkkenøy med minst ett arbeidsområde, nok lagringsplass og / eller en frokostbar med noen få seter.

 Belysning, bod & innredning

kjøkkenblokk teksturer tre hvit svart grønn kjøkken bakvegg kompakt

Prøv å fjerne hindringene som forstyrrer øynene dine, begrenser sollys eller hindrer koketeamet i å jobbe. Design kjøkkenet ditt med glassfrontskap eller åpne hyller slik at rommet ser mer romslig ut. Hold alltid kjøkkenet i orden med maskinvarekjøkkenutstyr, innebygde lamper og praktisk plassert oppbevaringsrom. Små enheter må oppbevares når de ikke er nødvendige.

 Kompakt leilighetsdesign – kjøkken og stue i ett rom

Din lille kjøkkenfarge stue benkeplate kjøkkenblokk

Layout på plass, det er på tide å ta opp estetiske problemer. Tenk på lysere og luftige farger på vegger, skap og hvitevarer – det ville være det beste valget! Det handler om å visuelt redesigne det trange miljøet, slik at du kan bestemme deg for solgul, lyseblå, perlegrå eller lysegrønn på veggene. Hvite fliser og hvitevarer i rustfritt stål, lyse farger og reflekterende overflater på kjøkkenet – da blir det garantert mye moro!

 Snøhvit kjøkkeninnredning – moderne hengelamper, fargerikt veggmaleri

kjøkken øy snøhvit hengende lampe elegant moderne veggmaleri

Siden du vil tilbringe mye tid i kjøkkenkammeret ditt, må du gjøre plassen vennlig og veldig personlig for deg. Vis frem dine verdifulle samlinger, bruk løpende fargerike mønstre, heng fargerik grafikk på veggene og også noe dekorativt på vinduet, f.eks. B. vevde gardiner. Vi ønsker deg mye moro med å dekorere din kompakte leilighet, og vi vet at du vil finne mye glede når du ser det lille rommet ditt, som nå ser mer storslått og vennligere ut..

Øvre og nedre kjøkkenskap kledd i lyse treteksturer – kompakt, smalt kjøkken tretekstur ditt lille kjøkken slanke kompakte små praktiske tips    Monokrom kjøkkeninnredning – blank kjøkkenspeil kjøkken design hvit liten kompakt slank original praktisk funksjonell

tips ditt lille kjøkken hvitt kompakt slank