retro kjøkken rød lyse møbler spisemøbler hjørnesofa  Diner -stil banketter – ekstravagante ideer for retro kjøkken

Se på dette bildet! Minner det deg ikke om en bankett i 50-talls-stil? – Ja, en slik møbleringsstil bringer mange sitteplasser inn på kjøkkenet ditt, det er både praktisk og stilig, ikke bare til middag, men også til mange andre anledninger.

Fortsett å nyte vår samling av retro kjøkkenideer fulle av personlig stil fra fortiden!

  En rutete vegg – svart og hvit

retro kjøkkenbrett vegg hvit benkeplate

Hvis du vil, kan du se ut som en rutete duk på veggen. En komfyr fra midten av århundret avrunder den gammeldagse designen med alle moderne bekvemmeligheter som trengs for dagens travle livsstil.

 Midt-århundre mote

retro kjøkken fra midten av århundret hvite plaststoler

 Vil du legge til et snev av historie på kjøkkenet ditt med stoler fra midten av århundret? Et varmt trebord myker opp de klare linjene og metalldetaljene til stolene.

Rød kjøkkenøy

retro kjøkken rød overflate kjøkken øy

Et klassisk møtested for familien er den nyreformede kjøkkenøya – dette er også stedet for matlaging og kjøkkenbaren. Dette er et sted for uformelle måltider sammen med retrostoler. Det kirsebærrøde her gir mye energi til den svart -hvite paletten på kjøkkenet.

   Hagen på kjøkkenet ditt

retro kjøkken rødt gulv kjøkken speil hage stil

Vil du ha friskheten i hagen din på kjøkkenet hele året? Få deretter litt frisk frukt og lyse stoffer der. Benkeplater med rødt laminat og lyse mosaikkfliser på gulvet oppdaterer fargene på kjøkkenet og hele designet der.

   Tilbehør i klassisk stil

retro kjøkken gammeldags tilbehørstil

 Disse stolene er trimmet med et metallbånd og en tynn linje av rødt stoff, og er gjengivelser av sitteplasser fra en svunnen tid. Åpne hyller og glass-frontskap fullfører den perfekte scenen for å vise vintage servise og andre samleobjekter.

   En blanding av gammelt og nytt retro kjøkken gammeldags moderne kombinasjon glamorøs

 Et retroapparat kan finne sin plass på det moderne kjøkkenet, og du trenger ikke gi opp å lete etter mer og mer komfort. Her skapte huseierne et antikt område ved siden av den moderne kokeplaten, hvor de blandet det gamle med det nye. Hvis du også vil lage en slik blanding hjemme, ville det være mulig. Mange nye enheter på markedet i dag ser ut som antikviteter, men deres komponenter og tekniske egenskaper er på det høyeste tekniske nivået.

 Gammeldags stil

retro kjøkken gammeldags tregulv hvitt utvalg

 Vintage -stilområdet skaper mer atmosfære på kjøkkenet. Perlefargede skapdører og skuffer fullfører utseendet fra i går. Rikelig lagringsplass flankerer området som fungerer som forberedelsessone.

  Tradisjonell delikatesse

gammeldags glamorøst spisebord retro kjøkken design

 Detaljer skaper atmosfæren i et rom, og derfor er de spesielt viktige. Den røde benkeplaten legger til personlighet i rommet og kakeburkene minner om mamma- og popbutikken på neste hjørne.

Midt-århundre element

motiver fra midten av århundret lave spisemøbler polstret stol

 Gi spisestuen et moderne utseende ved å få disse moderne stolene fra midten av århundret. En trommelampe henger lavt over bordet og utfyller atmosfæren.

 Spisestil

middag stil område kjøkken retro skinnende rødt

 En større renovering er ikke nødvendig for å gi kjøkkenet et klassisk utseende. Kirsebærrøde spisestoler er en enkel måte å legge til litt farge på spisestuen.

 Rutete utseende på gulvet

sjakkbrett gulvfliser røde møbler kjøkken

Et klassisk 50 -talls designelement er det rutete gulvet. I dag ser det oppdatert ut igjen.

hjørne drinker bar hjemmebar kjøkken senter