brun grå klokke rundt kjøkkenøyvindu

Populære kjøkkenøyedesigner – Frisk opp kjøkkenet

Vil du legge til mer stil, effektivitet og lagringsplass på kjøkkenet ditt? Alt dette er oppnåelig, du trenger bare å installere en kjøkkenøy! Sjekk ut disse designene for drømmekjøkkenøyene – dette er 32 ideer og råd fra eksperter som kan hjelpe deg med å planlegge din perfekte kjøkkenøy.

Landlig stil øy

populære kjøkkenøyene designer landlig stil

Denne kundeorienterte øya tilbyr rimelig arbeidsplass, god lagringsplass og et sted hvor familie og venner kan møtes. Dette anlegget går aldri av moten og liker mange fans. I et nøtteskall: rustikk og tidløs! Her føler du deg alltid komfortabel og glemmer det raske tempoet i moderne hverdag.

  Trippel kjøkkenøy

populære kjøkkenøyene designer trippel tre

Teak i midten av to paneler laget av Pietra Grigia -stein – det er faktisk hele overflaten på kjøkkenøya her – stor og i tre deler, med to vasker, et ekspansivt arbeidsområde, god lagringsplass med flere skuffer.

Er øya den rette løsningen for deg?

dyremønster teppe armlener stol skinnpute

To identiske kjøkken, to forskjellige måter å ombygge på. I et av rommene ble halvøya erstattet av en øy, i det andre – halvøya ble forkortet. Ta en titt på renoveringsprosedyrene (video) for å bestemme selv hvilket alternativ som ville være bedre for deg.

  Presenter benkeplaten din!

populære kjøkkenøyne design kjøkken benkeplate

Har du en luksuriøs benkeplate i marmor på kjøkkenøya og er veldig stolt av den? Legg en farget aksent på tallerkenen slik at alle vil legge merke til det umiddelbart! En vase med vakre blomster eller en stor skål med frukt er gode blikkfang! I stedet for moderne barkrakker, har huseierne valgt vintagestilen som gir rommet en personlig karakter.

Lag kontraster

populære kjøkkenøyene designer hvite skinnstoler

Kombinasjonen av kontrasterende farger og teksturer skaper visuell interesse for et kjøkken. Den glatte, varme benkeplaten i valnøtt på øya slår mot den perlehvite fargen på hele interiøret. Utseendet kompletteres med sitteplasser i de samme varme tonene som matcher det brune skinnet på avføringen.

    På en sokkel

populære kjøkkenøyedesigner på en sokkel

Ta med et kjøkken i øy-stil litt høyere på en sokkel! Dette antikke skredderbordet er ettermontert og toppet med rustfritt stål og fungerer som en elegant matlagingsflate, og legger til enda en boks med vintage sjarm til kjøkkenet.

Moderne vri

populære kjøkkenøya designer moderne tre stoler

De klare linjene på denne kjøkkenøya viser en moderne variant av en tradisjonell forkle foran. I stedet for et eget spisestue valgte huseierne et barhøydebord som er integrert i øya.

  Slank kjøkkenøy

populære kjøkkenøyene designer gammeldags rustikk

Hvis du har en trang plass, er det bedre å velge en smal øy som ikke vil forstyrre turen gjennom kjøkkenet. Denne øya fungerer som en bar eller buffet og til tilberedning av måltider, men dette er ikke stedet hvor folk samles for å spise.

Fornyelse av kjøkkenet

populære kjøkkenøyene designer gammeldags originalt unikt tre

Denne 1,80 m lange buffeen, brukt som øy, gir liv til sjarmen i dette kjøkkenet. Gi liv til det gamle utseendet på gamle møbler ved å bringe et glemt kommode eller tradisjonelt skrivebord tilbake til liv. Installer en benkeplate av stein på toppen, noe som vil gjøre arbeidet ditt mye lettere der.

Mobil kjøkkenøy

populær kjøkkenøyedesign mobil bevegelig konstruksjon

Et flyttbart arbeidsbord med slakterblokk på toppen fungerer som en øy i dette kjøkkenet. Øya er bærbar, den kan også brukes som ekstra lagringsplass eller en bar eller til og med som en buffé. Skuffer i bunnen øker lagringsmulighetene for hele kjøkkenet. Men når du ikke trenger denne øya, ligger den i en lagringsenhet langs veggen.

Blekblå vegger i kjøkkenområdet, rutemønster på gulvet

Shahboard mønster gulv blå tre kjøkken øy

Hvit kjøkkenøy – blanke overflater

populær kjøkkenøyedesign gammeldags idé blå

Vintage stil kombinert med topp moderne kjøkkenutstyr   populær kjøkkenøye designer gammeldags vintage

populære kjøkkenøyene designer skinnende tre Ulike nyanser av grønne farger populære kjøkkenøyedesigner kjøkkenbenk bekymret

Frisk tulipanbukett på det kompakte spisebordet

gule tulipaner tre kjøkkenøya bordstoler

Frisk grønn farge angir kjøkkendesignet

grønn oransje fersk kjøkken øy design komfort tre helt enkelt glassbord

Leken lilla farge og åpne skuffer

kjøkkenøy inspirasjon lilla åpne skuffer hengende lamper kjøkkenøy inspirasjon barnestol tre hvit

Tremøbler på kjøkkenet malt i hvittkjøkken øy inspirasjon hvit multifunksjonell lenestol blomstermønster tredimensjonal ståstol skinnende overflate kjøkkenøya

Kjøkkeninnredning i landlig stil

solide benkvegger moderne ovn kjøkkenøy