Liten kjøkken ideer lav vinduskarmer vask

Flotte løsninger for lave vinduskarmer

Jeg kommer fra en by der de fleste husene er historiske arv. På grunn av dette kan utvendig design vanligvis ikke endres. Et av de særegne trekkene der er de lave vinduskarmen. Det er plassert originale frittstående skap og ovner.

Den gangen var det super praktisk, men nå er det et problem.Hvordan kunne du planlegge kjøkkenet ditt riktig når skapene er høyere enn vinduskarmen?

Sannsynligvis det mest upassende du kan gjøre er å plassere skapene over vinduene slik at du ikke har tilgang til lysåpningene. Så du lager noe som en bunnløs grop, et sted hvor søppel samler seg som du aldri vil se igjen. I tillegg blir oppgaven veldig komplisert når du vil rengjøre vinduene.

Små kjøkkenideer – flytende skap

Små kjøkkenideer lave vinduskarmer kjøkkenunderstell

Du vil absolutt ønske å plassere vasken foran vinduet. Hvis terskelen må settes lav, kan en flytende benk være veldig nyttig. Ikke bare ser det bra ut, det sikrer også tilgang til vinduet nedenfor.

I dette moderne kjøkkenet er også vinduet fjernet. Det er et fint og praktisk designelement samtidig.

Ta møbler i bruk

Små kjøkken ideer lave vinduskarmer kjøkken øy ideer

Dette er en enda mer fleksibel løsning, dvs. en som passer godt på et tradisjonelt kjøkken. Bruk et arbeidsbord i stedet for skap. Hvis stuing i lave områder er viktig, bør du vurdere å sette dem på hjul.

Dette historiske kjøkkenet i Chelsea (Vermont) har matchende bokser foran vinduene. Dette kan festes nøyaktig under vinduet. Formen er finere og mer interessant enn de 91 centimeter høye skapene.

tre kjøkken lite kjøkken ideer lave vinduskarmer vegg tapet mønster

Lag flere vindusplasser

Små kjøkkenideer lave vinduskarmer sittegruppe med designbenk

Mange kjøkken, også de fra 1960 -årene og senere, har lave vinduer bak vasken som er egnet for spisestue. Under renoveringen ble det forsøkt å skaffe flere seter på en øy i stedet for et bord. Hvis du også sikter mot dette, bør du supplere skapene med passende vindusbeslag, som er festet til veggen. De vil også passe under en lav vinduskarme og gi mer lagringsplass og lagringsplass.

Frokostbaren ville være en annen metode for å omgir et langt vindu. Den kan også brukes som prepareringsoverflate.

Små kjøkkenideer lave vinduskarmer hjemmebarbenk

Endre det typiske oppsettet

gammel bygning leilighet lite kjøkken ideer lave vinduskarmer

På kjøkkenet sikrer en flat, innebygd boks en balanse mellom de forskjellige vinduene. Det som en gang var et problem kan vise seg å være en vakker løsning i andre tilfeller.

Med metoden som presenteres neste, fant du en helt annen utgang fra situasjonen. Det er laget en halvøy for skapet med vasken og plassert vertikalt på veggen. Problemet med de høye skapene og den lave vinduskarmen er ikke påvist her. Vindusplassene passer nøyaktig under vinduskarmen. Den er balansert til venstre med skap med standard høyde.

Små kjøkkenideer sittegruppe med lave vinduskarmer

Dette nye huset ble bygget i en vintage stil. Det ville være en annen mulig løsning for historiske kjøkkenområder. Hvis du plasserer en øy borte fra veggen og bruker den indre veggen som lagringsplass, kan arrangementet innta en sentral posisjon mellom vinduene. Selve vinduskarmen brukes til å lagre tallerkener.

spisestue lite kjøkken ideer lave vinduskarmer rustikke

Har du lave vinduskarmer hjemme? Hvis en av disse løsningene passer for deg?