På de varme dagene i året foretrekkes det å tilbringe mer tid utendørs som mulig. Utekjøkkenet er et godt alternativ for dette. Matlaging ute er hyggeligere enn å lage mat inni. Av flere grunner. På den ene siden nyter du det vakre været, og på den andre siden holder du deg ikke alene på kjøkkenet, men bruker tiden din sammen med de andre. Utekjøkkenet har alle fordelene med det konvensjonelle kjøkkenet. I det følgende vil du finne ut hva som er viktig å vurdere når du designer et utendørs kjøkken.

Få utekjøkkenet til å se vintage ut

hageideer funksjonelt utekjøkken med god lagringsplass og tregulv

Utekjøkkenet har sine fordeler om sommeren

På varme sommerdager velger folk ofte å spise lunsj eller middag utendørs. Og da er utekjøkkenet rett og slett et must, for det er ekstremt irriterende å hele tiden ha med mat og retter fra innsiden til utsiden. Og gjestene dine blir ikke alene i hagen mens du er fraværende.

Hvis du designer et funksjonelt utekjøkken, sparer du alt det og gjør sommeren hyggeligere! Ute kjøkkenet er mobilt eller murt, og har forskjellige former og gjør hagen til et foretrukket sted når det er fint vær. Selvfølgelig må du vurdere alle detaljene på forhånd.

Gjør hagen til et favorittsted

utendørs trekjøkken med stilig spiseplass

Hva må et hagekjøkken ha??

Avhengig av tilgjengelig hageplass, kan kjøkkenet inneholde forskjellige ting. I de fleste tilfeller er tilberedningsområdet og grillen tilstrekkelig for å skape en hyggelig atmosfære i uteområdet. Og mens for noen mennesker utgjør en gassgrill utekjøkkenet, for andre inneholder et hagekjøkken hele moduler som kan kombineres etter ønske. Noen ganger vil det selvfølgelig være lurt å integrere en vask med vanntilkobling i utekjøkkenet. Nok lagringsplass er også ønskelig. Tilstrekkelig arbeidsplass er også et must, fordi de samme kokeprosessene utføres her som på et vanlig kjøkken.

Design et funksjonelt hagekjøkken

utekjøkken drømmehage med svømmebasseng og utekjøkken

Sittegruppe er et annet aspekt ved utformingen av utekjøkkenet. Det er avgjørende om du plasserer den litt borte fra kokesonen eller veldig nært. Hvis det er muligheten for at dette ikke er rett ved siden av det, så drar du fordel av det! Ulike lukter og lyder kan forstyrre samtaler med venner og familie … Tenk også nøye på hvor mye sitteplasser som trengs i spisestuen. Avhengig av situasjonen, bør du velge et større eller mindre bord.

Del hagen i områder

hageideer stort hagekjøkken med elegant spiseplass

Hva annet du bør ta hensyn til er belysningen utekjøkkenet. Belysningen av dette området bør vurderes spesielt med hagebelysning. En hjemmekoselig atmosfære er ønskelig!

Belys også arbeidsflaten på hagekjøkkenet

hageideer moderne utekjøkken med moduler

Som du liker å gjøre noen ganger, flytter du stuen utenfor om sommeren. Det er også grunnen til at hver detalj blir nøye undersøkt med hensyn til optimal komfort i hagen. Hagen baldakin er også et obligatorisk designelement når det gjelder et moderne utendørs kjøkken.

Et passende tak gjør hagekjøkkenet mer funksjonelt og foretrukket

hageideer stilig utekjøkken og sittegruppe med rottingmøbler

Egnede materialer er også å vurdere. Avhengig av det kan du lage utendørs kjøkken i forskjellige stiler. For eksempel ser det ut som et kjøkken i murstein litt Middelhavet, mens utendørs kjøkken laget av betong eller tre gir et mer moderne hageutseende.

Matlaging og grilling i din egen hage? Høres ut som en sommerdrøm, men lett å gjennomføre! Utekjøkkenet er ikke bare det perfekte stedet å slappe av om sommeren, men også et passende område hvor du kan nyte en deilig lunsj når du måtte ønske det.

utekjøkken moderne uteareal med kokeplass og spiseplass

hage ideer hagekjøkken med et tradisjonelt utseende

hageideer utendørs kjøkken med tak

hageideer funksjonelt utekjøkken med tak

hageideer kompakt lite hagekjøkken

hage ideer moderne utendørs kjøkken med vakre tre aksenter

utendørs kjøkken murstein utendørs kjøkken med peis

hageideer uteområde med hagekjøkken med tak

hageideer kombinerer stein og tre på hagekjøkkenet

utendørs kjøkken bakgård med grill og sittegruppe

utendørs kjøkken liten hage med begrenset plass kan også ha et utendørs kjøkken

utekjøkken kompakt lite utekjøkken gjør hagen mer funksjonell

utendørs kjøkken nyte deilig mat

utekjøkken elegant hagekjøkken med god arbeidsplass

utekjøkken med stilig måleområde og peis

utekjøkken med tak av tre og glass

utekjøkken med mye lagringsplass

utendørs kjøkken fancy hagekjøkken laget av stein og stål

utendørs kjøkken lage et koselig hagekjøkken med rottingmøbler

utekjøkken med flotte kjøkkenskap

utendørs kjøkken trendy og lyst

utekjøkken moderne utekjøkken med murstein

hageideer stort utekjøkken erstatter stuen om sommeren

hageideer med utendørs kjøkkenstein og tre for et naturlig utseende