viktige kjøkkenplantegninger plassvasker trekantet

Viktige kjøkkenplanløsninger

 Velge en kjøkkenplan avhenger av ledig plass og hvilket nivå av effektivitet og komfort du vil ha der. Dette er området definert av kjøleskap, koketopp og vask. En kompakt trekant begrenser avstanden mellom disse viktige kjøkkenobjektene.

Hvis du vil velge riktig blåkopi for hjemmet ditt, må du være spesielt oppmerksom på akkurat den trekanten der du sikkert kommer til å jobbe.

Viktige kjøkkenoppsett – L -formet

l-formet viktige kjøkkenplantegninger fleksibel idédesign

 L-formet er den vanligste lokalplanen. Det tar mindre plass og gir mer fleksibilitet mellom arbeidsområdene. Denne planen fungerer godt når kjøkkenet er i tilknytning til en løs plass.

Luksuriøs L -form – kjøkkendesign

l-formet viktig kjøkkenplanke fleksibel idé interiør

    Fordelen med et L-formet kjøkken er at bordet er i midten av rommet. Dette er alltid en god mulighet for hver familie å komme sammen, å være sammen der maten tilberedes. Dette tiltrekker også gjester til å holde seg i nærheten av kokken mens alle chatter. Kjøkkenmaskinene er langs bakveggen og kjøleskapet er på sideveggen, noe som faktisk gir en god og flott trekant.

 Kjøkkenøya – design

viktige kjøkkenplanløsninger plass kjøkkenøya

Øyene ser ut til å være den beste løsningen på et L-formet kjøkken, hvis skala er 3X3 m, og det er også designet for å være åpent for et annet rom. Forbedre funksjonaliteten til kjøkkenet ditt ved å lage en øy, med en kokeplate eller barkrakker for hyggelig mat med venner.

Landlig inspirert øy

rustikt kjøkkendesign kompakt smalt ryddig

Denne L-formede kjøkkenplanen gir en øy i midten av rommet. Dette er en god indikasjon hvis du vil installere en stor lagringsplass med nok lagringsplass på kjøkkenet. Øy -skuffene øker lagringskapasiteten og de åpne hyllene fungerer både som utstillingsplass og som ekstra lagringsplass.

    U-formet U-formet kjøkkendesignprosjekt øyidé firkantet trekant Viktige kjøkkenplantegninger

Se nøye på trekanten i denne planen. Hvis enhetene er for nær hverandre, vil du ende opp med å føle deg fanget og deprimert i hjørnet. Vurder å åpne halve veggen til et tilstøtende rom.

 U-formet kjøkkenU-formet kjøkken glamorøse kjøkkenstoler mørkt tregulv

Et U-formet kjøkken lar kokken ta seg av arbeidet sitt og samtidig være en del av selskapet i det neste rommet. U-formede kjøkken er ideelle for seriøse kokker fordi de har rikelig med åpen benkeplass som er nyttig når du baker eller tilbereder et stort måltid.

    Bysse

kompakt lite smalt kjøkkenutkast ide design Viktige kjøkkenplanløsninger

Stikkordet her er: ikke lukk deg på det trange korridorkjøkkenet! Prøv å skape plass nær det mest brukte utstyret! For å skape mer lagringsplass, bør du vurdere å ha et uttrekkbart pantry, pantry eller ekstra pantry utenfor kjøkkenet.

Fantastisk smalt kjøkken

nydelig design kjøkken liten kompakt benkeplate svart

    Små kjøkken, for eksempel et bysse på 2,40 x 3,00 m, er kun designet for en enkelt kokk. Selvfølgelig er matlaging for én person alltid kraftig i dette rommet. Plasser kjøkkenutstyr langs begge sider, dette gjør arbeidet ditt i trekantsystemet enklere. De sorte, polerte benkeplater i granitt er ideelle for tilberedning eller servering av mat.

P-formet

p-formet kjøkkendesign utkast idé gulv benkeplate viktige kjøkkenplantegninger

P står for det engelske ordet peninsula, dvs. halvøy. Den P-formede byggeplanen er et resultat av den L- og U-formede planløsningen. Det muliggjør en ekstra arbeidsflate på kjøkkenet uten å ta mye plass.

P-formet planløsning

p-formet kjøkken moderne moderne glamorøse kjøkkenmøbler

For å optimalisere denne byggeplanen på 3,90 x 3,30 m, bestemte designeren en P-formet planløsning. Halvøya med vask og kjøkkenskap legger til flere arbeidsmuligheter i rommet og gir enda flere lagringsmuligheter for den U-formede byggeplanen.

 Moderne kjøkkenøy i brun og hvitkjøkkenøya moderne skinnende brunt tregulv blomsterpotte

Vakker kjøkkenfargepalett – 14 fantastiske fargerike designideer