* sponset innlegg 

Slapp av, kom ned, bare slipp. Ferie er utrolig viktig for din helse og velvære. Hvis du reiser, kan du slå av raskere. Men hundeeiere står ofte overfor et problem: hva skal jeg gjøre med hunden? Fordi disse ikke er velkomne på mange overnattingssteder. Ikke slik i Danmark. Mange av de koselige feriehusene inviterer firbeinte venner og deres eiere til å tilbringe en unik ferie ved sjøen. Her kan du leke i vannet, løpe rundt i hundeskogen eller slappe av på din egen solterrasse. I denne guiden viser vi hva som gjør det skandinaviske landet så hundevennlig.

Ferier er sunne - men ikke uten hunden min2

Sammen i det kjølige vannet

Landet med tusen øyer har en ting i overflod: drømmeaktige mil med sandstrender, pittoreske sanddyner og bratte klipper. Best av alt: hunder er veldig velkomne på nesten alle strendene i landet. Så du kan ta lange, avslappende turer på stranden, bli lei av den syrinheide eller hoppe i det forfriskende vannet sammen. Alle vil finne sin drømmestrand her!

De som er engasjert i vannsport kan våge seg ut i bølgene med et surfebrett eller stå opp paddleboard. Kanskje din firbeinte venn vil vise seg å være et ekte surfertalent?

Ferie er sunn - men ikke uten hunden min1

Handlingsfylt hunde skog

Danmark er ekstremt hundevennlig. Mer enn 200 hundeskog vitner om dette, for eksempel Oksby hundeskog ved Blåvand. Hund og eier kan slippe damp i det 19 hektar store skogområdet med små bekker, tett skog og fyllinger.

Hvis du ikke vil gi avkall på kultur eller andre fasiliteter til tross for at du har kjæledyr, kan du puste lettet ut: Når de holdes i bånd, kan for eksempel hunder tas med til LEGOLAND i Billund, noe som er vel verdt å se.

Ferier er sunne - men ikke uten hunden min

Man bør ta hensyn til dette

Du bør alltid ha bånd med deg, et bånd er obligatorisk i det store utendørs. Vinterferierende kan se frem til: Mellom oktober og mars får hunder boltre seg fritt på nesten alle strender.

For å få lov til å komme inn i Danmark, kreves bare veterinærens EU -kjæledyrpass, som det er notert gyldig rabiesvaksinasjon på. Hvis den firbeinte vennen også har en identifikasjonsbrikke, står ingenting i veien for en tur til Skandinavia.

Ferier er sunne - men ikke uten hunden min4

Overnatting for sjel og hund

Flott overnatting er avgjørende for en allsidig vellykket tur. Med en hund er personvern og komfort ofte veldig viktig, fordi du vil være deg selv selv på ferie. Danmark er som ingen andre land for sitt koselige Feriehus kjent. Det gode: Mange utleiere ønsker hunder velkommen uten ekstra kostnad!

De store tomtene inviterer deg til å leke, de ofte inngjerdede terrassene holder dine firbeinte venner i sjakk. I mellomtiden kan du gjøre deg komfortabel i badstuen eller med en te foran peisen eller på solterrassen. Hundevennlige fritidsboliger ligger ofte bare et steinkast fra sjøen. Slik er ferien i Feriehus i Danmark med hund en uforglemmelig opplevelse.

 

Ferier er sunne - men ikke uten hunden min3