lettstelt kjæledyr sofa tre polstrede hunder

Kjæledyrene som er lettstelt og møblene som følger med

Hvis du elsker kjæledyr og også vil lage et flott design, tror ikke dette er umulig. Fordi det bare ikke er sant. Organiseringen av et rom der både du og kjæledyrene dine føler seg komfortable, er ikke en utopi. Det er ganske realistisk å lage en sånn.

Dette er fullt mulig, spesielt når det gjelder kjæledyr som er lettstelt. Dette inkluderer de vanlige kattene og hundene som vi var vant til å leve med for mange år siden.

Møbler som ikke ødelegger lett

Den mest åpenbare oppgaven ville være å finne møbler som kjæledyr ikke lett kan klø og ødelegge. Vurder metall, betong og kompositt. De er alle preget av en lang utholdenhet. I dagens design møter man stadig vakrere og stiligere eksempler. Men ikke tro at du absolutt bør klare deg uten myke tremøbler. Du må sikkert investere tid og kunnskap i å lære kjæledyr de ikke burde. Dette ville være mulig med de riktige midlene.

Den dyrevennlige sofaen fra Seungji Mun

lettstelt kjæledyr sofa tre polstring

Innovasjoner fra Seungji Mun

Seungji Mun er en moderne koreansk designer som nylig har lagt mye arbeid i å lage møbler som er en drøm for både mennesker og de fleste kjæledyr som er lette å stelle. De er enkle mange steder, men ideen er geniale fasiliteter der kjæledyrene kan innkvarteres. Vi fant mattene som var festet til stolene og bordene veldig fascinerende. Ikke misunn vennene som nå kan slappe av der?

Hunden din vil føle seg spesielt bra

lettstelt kjæledyr Seungji Mun sofa i hundehus i tre

Ren hundemoro

lettstelt kjæledyr sofa kattehund

Kjærligheten til naturen

Koichi Futatsumata

Kjærligheten til naturen er mer utbredt øst for vårt politiske og geografiske kart over verden enn i vest. Dette er bevist av designerne som i denne delen av verden viet så mye kjærlighet til temaet å leve sammen med kjæledyr som er lettstelt. Et godt eksempel er solsengene som Koichi Futatsumata har integrert. Igjen: Vil du ikke være i stedet for dette lille dyret??

Kattbordet med solsenger av Koichi Futatsumata

lettstelt kjæledyr salongbord Koichi Futatsumata katt

Katten din vil spesielt like å tilbringe tid der

lettstelt kjæledyr salongbord flettet katt

Det er utrolig hvor lakonisk og funksjonell du kan være. Se hvordan du beholder den misunnelsesverdige fine holdningen til kjæledyrene som er lette å stelle mens du gjør det?

Det samme kan sies om Ruan Hao fra Lycs Architecture.

Han bruker en metode som også er enkel. Massive tremøbler fungerer som grunnlaget for verkene hans. Hull og tunneler bygges deretter inn i disse. Kjæledyrene kan lett slippe unna med det. Dette blir garantert mye moro for både dem og eierne!

Det finurlige Tunel -bordet av Ruan Hao

lettstelt kjæledyr Ruan hao kattbord

Fantastisk å gjemme seg

lettstelt kjæledyr kattbord ruan hao

Du føler deg virkelig trygg der

lettstelt kjæledyr Ruan hao kattbord

Nyttig estetikk

lettstelt kjæledyr Ruan Hao bord

Og enda mer flott design for kjæledyr som er lettstelt og litt kunst

Hvis du ser nærmere på, kan du gjøre mange kjæledyr ukompliserte med riktig design. Denne logikken fungerer som en guide for mange designere som utvikler seg i denne forbindelse. Dette gjelder for eksempel Emily Wettstein.

 Hun viser oss, som mange av hennes kolleger, at kjæledyrene som er lettstelt også kan være en flott anledning for fantastisk dekorativ kunst.

Den store bordopprettelsen av Emily Wettstein

lettstelt kjæledyr emily wettstein kattebord

Friskt gress for å gå

lettstelt kjæledyr emily wettstein bord tregress

Kattbord i detalj

lettstelt kjæledyr emily wettstein plantet gress

En merkelig tube sofa for katter

easy care pets cat dog tunel tube sofa

Koselig hengekøye for hunder og katter

lettstelt kjæledyr lounger hengekøye hund