katter og hunder hus ide hvit piedestal komfortabel

Hus for hunder og katter: Dyrevennlige løsninger for dine lodne venner

 Jeg sier hund, du sier katt. Fra nå av begynner argumentene, begrunnelsene og tilsidesettelsen eskalerer i en slik grad at vi til slutt spør oss selv hvordan vi i det hele tatt kan være venner. Så er det en konkurranse med mer aggresjon enn i en kampring.

Vi begynner å analysere de psykologiske aspektene som hjelper en tilsynelatende normal, sunn person til å velge et kjæledyr som vi ikke foretrekker. Ved å gjøre det, vurderer vi også enhver fryktelig historie eller folklore relatert til det aktuelle kjæledyret, og overdriver alle dens negative konnotasjoner.

et lite rike, et lite sted i huset for favorittdyret ditt

katter og hunder husidé innebygd hvit innredning myk

Vi godtar i all hemmelighet noen av påstandene mot våre kjære kjæledyr som vi tror er en del av familien vår. Er du ikke litt sliten av rot, stell, dyrehår og avfall? Noen ganger trenger kjæledyret et lite rike, et lite sted i huset der alt bare tilhører ham.

Ved å bruke noen plassbesparende triks, kan du konvertere hundens indre hus til et plassbesparende hjørne som er så vakkert at det til og med vil få bekjente til å legge til et dyr til på listen.

 Huset for hunder på bakken – innebygd i trapperommet

katter og hunder huser ideen innebygd trapp

 En tradisjonell fritt flytende trapp bygget under alkoven gir deg muligheten til å dra nytte av det ubrukte rommet og gjøre det om til et anlegg for din elskelige, men store hund. Ta skreddersydde dører som matcher interiøret i rommet de åpner for, legg et kjæledyrvennlig teppe ved inngangen, og denne kjæledyrvennlige utleieplassen kan betjene alle kjæledyr som ville elske å bo inne.

 Sidekroken til katten

katter og hunder hus ideer soverom moderne urban stil

Ved første øyekast ser det ut som et normalt nattbord, men nærmere undersøkelse avslører at dette er en liten hytte for din furrige venn som, som din konstante følgesvenn, må være rundt deg hele tiden.

På det fjerneste punktet fra sengen er det en rund inngang / utgang på et furry teppe, som gjør at katten din kan ha sin egen leilighet og samtidig lett tilgang til TLC (Tender Loving Care) som den trenger om natten.

 Leke (bad) rommet katter og hunder hus idé kurv liten komfortabel

 Dette er det lille rommet der kjæledyrene har sine egne badefasiliteter. Etter din mening fungerte det ikke bra å dele badet med avkom. På en eller annen måte synes du ikke det er flott når kjæledyrene flekker lekene til nyfødte med edruer fra innsiden. Kjæledyrene har tilgang til et beskyttet uteareal, hvis de ikke er låst inne, hvor de kan løpe bak spurver og fange mus.

 Spisestasjonen frigjort fra rot

katter og hunder huser idéfôr

 Automatikken er fasjonabel nå, men hvis kjæledyret ditt ønsker å få dem servert en gang til, ser det ut til at du gjør mye, så føler de seg berettiget til å få en andre gjeng.

Som du kjenner deg selv, kan dette raskt føre til uorden. Det er mange matere der ute som bokstavelig talt er lekkasjesikre og kan gi nok vann til kjæledyret ditt, samtidig som du unngår noen av de uventede dusjene.

 Sikkerhetskopiering av kjæledyr: katter og hunder huser idévennlige kjæledyr

Selv om kjæledyret ditt nådde sitt høydepunkt og middelaldrende krise klokken fem (fem og tretti hvis vi teller hundeår), kan det fortsatt være en stor gammel baby. Katten din har kanskje aldri vokst ut av vanen med å spole av garnet.

I så fall vil du alltid ha en baby i huset. Hold ledninger utenfor veien, kjemikalier utilgjengelig og verdisaker utilgjengelig, og hold både kjæledyret og alle overflater rene for å forhindre spredning av bakterier og andre bakterier.

Nok et eksempel på et innebygd hundehus

katter og hunder huser idé innebygde trapper

Etter at du har klart å bruke disse metodene hjemme, kan du organisere en lek mellom katter og hunder for alle vennene dine. Det er bra at du har kjæledyret ditt sikret fordi dette kan bli interessant. Scener fra Looney tunes og Tom og Jerry kan spille live rett foran øynene dine, men det er alt i spøk. Du har oppdatert det fritt tilgjengelige rommet til dine lodne venner og gjort det til en del av postnummeret ditt.

Moderne, minimalistisk kattehus

katter og hunder husidé bygget i moderne     Kompakt, myk hytte for katten din katter og hunder hus idé liten moderne kompakt

Metallisk hundehus

katter og hunder hus ide kompakt

  Myk, fargerik hytte for din favorittkatt  katter og hunder husidé stoff rødrosa Pastellfarger og myke teksturer katter og hunder hus ide mykt stoff fargerikt

skrevet og redigert av Radomira