Hunden er lojal mot eieren og gir ham mye moro hver dag. Sånn sett er hunden faktisk menneskets beste venn. Derfor ønsker vi, alle hundeelskere og eiere, å gjøre hunden vår glad. Dette betyr ofte at vi kjøper mange leker og andre leker for å holde hunden vår glad. Dette er ganske normalt, men også unødvendig dyrt. Når du ikke kan gå til butikken for nye hundeleker, kan du bare bruke noen gamle sokker, og på kort tid kan du lage morsomme leker til hunden din.

Lag hundeleker med gamle sokker

Hundeleker laget av gamle sokker lager gamle sokker

Her presenterer vi deg for noen få måter du kan bruke en sokk for å holde hunden din glad. Vi har alle gamle sokker rundt huset, ikke sant? Og det beste er at sokker er rimelige.

Les videre for å finne noen ideer om hvordan du lager en hundeleke av en sokk …

Hva gjør du med de gamle singelsokkene?

Hundeleker laget av gamle sokker lager håndverksideer

Lag leker av sokker og gjør hunden din glad

Lag hundeleker av gamle sokker Leker med hunden

Lag hundeleker av gamle sokker

Et par gamle sokker er i utgangspunktet alt du trenger for å lage noen fargerike, morsomme hundeleker. Ta en titt på 6 enkle opplæringsprogrammer for å lage hjemmelagde hundeleker laget av sokker!

Hva liker hunden din å leke med??

Hundeleker laget av gamle sokker lager kjæledyr

  1. Lag knitrende hundeleker

Hvis hunden din liker leker som gir en knitrende lyd, vil han elske denne leken. Alt du trenger er et gammelt par fargerike knestrømper og en tom vannflaske i plast.

Fjern først etiketten fra vannflasken i plast og kast lokket. Du bør unngå en mulig kvelningsfare.

Ta sokken og sett inn vannflasken med toppen av vannflasken og åpningen av sokken vendt i samme retning.

Legg en tom plastflaske i en sokk

Tinker hundeleke fra gammel sokkflaske

Knyt en tett knute for å feste vannflasken i sokken. Du kan lage en dobbel knute hvis du vil.

Du kan lage mange forskjellige varianter med vannflasker i forskjellige størrelser. Valpen din vil elske de forskjellige typene knitrende lyder. Du trenger ikke å kutte av sokkene; et lengre stykke vil gjøre tautrekking lettere!

Hvordan gjøre det

Hundeleker fra gamle sokker lager en tom plastflaske

Lag forskjellige versjoner av den

Hundeleker lager leker av sokker

  1. Lag et klassisk hundetauleketøy

Apropos tautrekking: en klassisk hundeleke er flettet tau. Du trenger ikke mer enn tre lange sokker for dette. Dette er en veldig god bruk for noen gamle foreldreløse sokker. Det trenger ikke nødvendigvis å være fargerike eller mønstrede sokker, men det øker absolutt moroa!

Du kan også lage klassiske hundeleker av gamle sokker

Hundeleker tinker leketøy ideer

Klipp først av omtrent en halv centimeter av den elastiske ankelen fra to av sokkene. Dette brukes til å holde hundeleken sammen.

Alt du trenger er en knestrømpe

Lag en hundeleke av gamle sokker

Bruk en av de elastiske “stroppene” for å knytte de tre sokkene sammen. Pakk den inn flere ganger for å holde den trygg.

Flett de tre sokkene sammen som om du brukte tau eller snor.

Når flettet er ferdig, knytter du den gjenværende elastikken rundt enden av flettet for å avslutte den. Igjen, bind det så tett du kan for å holde tauet på plass.

Og moroa kan allerede begynne

Lag hundeleker av gamle sokker

  1. Henteleker

Hvis valpen din liker å bringe ting tilbake, er en ballleke et godt alternativ for ham og henne! Alt du trenger er en sokk og en tennisball.

Ta en sokk og legg en tennisball i den. Knyt en knute rundt ballen for å unngå at den faller ut av sokken. Hundeleken er allerede klar fordi det er bokstavelig talt alt!

Tennisball i en sokk – for en god idé, ikke sant??

Hundeleker lager leker av gamle sokker

  1. Dog toy sock donut

En sokk rullet inn i en smultring er en fin, tøff tygge eller en å leke fangst med. Du trenger bare ett par sokker for hver smultring, men du kan lage så mange du vil!

Klipp tærne av et par sokker. Kast stoffet eller bruk det til noe annet.

Start med tærne og rull sammen sokkene, rull og rull og rull litt til du ser smultringformen ta form.

Hvordan lage en sokkemunut til hunden din

Lag en doughnut hundeleke av gamle sokker

Når du har rullet sokkene til det bare er omtrent en tomme stoff igjen fra det elastiske ankelbåndet, tar du det og bretter det over smultringen for å holde det på plass.

Du kan sikre stoffet med noen få sting eller bare rulle sammen smultringen igjen.

Voila!

Hundeleker laget av gamle sokker lager smultringer av sokker

  1. Lag en hvinende hundeleke

Hvis valpen din virkelig liker å leke med knirkende leker, kan du lage en veldig lett. Hvis du har en squeaker laget av et gammelt leketøy, kan du definitivt gjenbruke det, ellers kan du det Bestill utskiftende squeakers online.

Stikk litt polyfyll eller stoff (eller flere par gamle sokker) i en av dine morsomme gamle kne sokker. Når sokken er omtrent tre fjerdedeler full, sett inn squeakeren. Fortsett å fylle sokken for å skjule squeakeren. Fest deretter den øvre delen av sokken.

Denne leken er like morsom å klemme og tygge!

Hundeleke med en squeaker i

Tinker hundeleker fra gamle sokker, fyll sokker

  1. DIY slepebåt leker for hunder

Du kan lage en super lett hundeleke ved å knytte noen få knop i en gammel sokk!

Ta en sokk. Bind en knute i stoffet og gjenta denne prosessen så mange ganger du vil. Du kan la den være lang eller knytte begge ender av sokken sammen for å danne en knutering.

Denne leken er like morsom å kaste og fange som å tygge og løpe rundt.

Lag rive leker selv

Hundeleker fra gamle sokker lager en knutering

Det er fint når du kan blåse nytt liv i gamle sokker. Som med alle hundeleker hjelper det alltid å være oppmerksom når hunden din leker med en av disse DIY -lekene. Tross alt er det mest gøy når alle er på vakt!

Ha det gøy med hunden din og nyt tiden sammen!

Hundeleker laget av gamle sokker gjør hunden morsom Lag hundeleker av gamle sokker Lag hundeleker DIY -leker med sokker Tinker hundeleker med sokker Tinker hundeleker tinker leker med sokker