Moderne tilbehør til den hvite kattesengen din

Mange dyreeiere liker å gi sine nærmeste en rekke tilbehør. Det beste av alt er at det finnes en rekke kjæledyrstilbehør på markedet. Moderne boder og solsenger, selvrensende søppelkasser – det er mange ting som også kan tjene som tilbehør til kjæledyr og interessante dekorasjoner.

Dette er akkurat om slike stykker.

Hvert kjæledyr trenger sin egen plass i huset. Denne X-formede divanen er det beste valget for en katt: den vil gjerne leke, klatre eller lure på den. Det ser også flott ut i et moderne hjem eller leilighet.

Moderne tilbehør til kjæledyrene dine

Moderne tilbehør til kjæledyret ditt gjenbrukt papp

Hvis du liker å kjøpe varer laget av resirkulerte stoffer og liker interessante geometriske design, bør du definitivt velge denne geodesiske kuppelen laget av resirkulert papp. Katten din vil utvilsomt elske den fordi den har fine gjemmesteder hvor den kan sove.

Kuleseng i tre til katten din

Moderne tilbehør til kjæledyrsengen din i tre

De dyreeierne som elsker innovative ting og stykker laget av naturlige materialer, vil umiddelbart legge merke til denne bambusballsengen.

Notisblokk på veggen

moderne tilbehør til notatblokken til kjæledyret ditt

Noen tror at de mister kjærligheten til kjæledyret sitt fordi de fortsetter å skrape hvert møbel i hjemmet. Disse skrapeklossene er en flott kombinasjon av utseende og nytte. De passer perfekt til trepynt og holder de lekne kattungene borte fra møblene dine.

 den selvrensende søppelboksen

Tilbehør til kjæledyret ditt, selvrensende søppelboks

Ingen katt kan være lykkelig uten søppelboksen sin. Når hun lærer å bruke toalettet, forventer hun å være ren og godt rengjort til enhver tid. Denne selvrensende søppelboksen kan være den perfekte gaven til katten din.

Rød-brunaktig bod i plast

Tilbehør til husdyret ditt

Mange hundeelskere har en smak for moderne design. Håndlagde gjenstander som rødbrune boder har interessante former og passer perfekt for mellomstore hunder.

Skillevegg av tre

Moderne tilbehør til kjæledyrene dine i tre

Denne sikksakkdeleren er veldig nyttig for hundeeierne, spesielt barnefamilier. Det er et tilbehør som tilpasser seg veldig pent til et varmt, koselig hus.

 Noe ekstraordinært, men dyrevennligModerne tilbehør til ditt husdyr glassvindu hagegjerde

Pet lounger festet for utendørs bruk

Moderne tilbehør til kjæledyrene dine    Hundeseng med myk puteModerne tilbehør til din divan sofa