katzenbaum katzenenturm the one design moderne minimalistiske kattemøbler

Gi katten din mer komfort og lykke!

Hvis du vil beholde en katt i leiligheten din, kan du nesten ikke unngå å kjøpe et kattetre. Kattene finner alltid et sted å slipe klørne. Det er bedre hvis du gjør det der vi vil ha det.

Men det er bare der problemet begynner. Dessverre ser de fleste skrapestolpene ikke ut som om du vil sette dem i stua. Men de er ikke til nytte i boden, ettersom kattene liker å være der “deres folk” er.

Kattetårnet THE ONE løser dette problemet på en veldig elegant og pen måte.

Han er et ekte kattetre. Kattene kan klatre opp inne og ute, de har mange gjemmemuligheter. Det gir dem en utsiktsplattform og skjermede sove- og hvilesteder.

kattetre kattårn ergonomiske kattemøbler

Og samtidig er THE ONE kattemøblene et ekte møbel i moderne design. Det passer ikke bare inn i moderne hjemmemøbler, men forbedrer det også. THE ONE er et blikkfang. På grunn av sin allsidige og åpne design, ser den annerledes ut fra alle vinkler. Det fungerer som et designobjekt, romdeler og blikkfang. Det var ikke for ingenting at den mottok Plus X -prisen for design, kvalitet og funksjonalitet og ble kåret til Årets produkt 2016/17.

Kattemøblene er tilgjengelig i 2 størrelser: størrelse L for vanlige katteraser og varianten XL for store katteraser som Maine Coon eller norske skogkatter. Husholdninger med mer enn 2 katter vil også glede seg over kattetårnet XL.

cat tree cat tower kattemøbler antrasitt elegant design

Designet katttrær er laget av solide MDF-plater og belagt med ripebestandig lakk. Her kan du velge mellom hvit og antrasitt, men spesielle farger på forespørsel fra kunder er også mulig. En variant av massivt tre laget av lyst furutre er også tilgjengelig. Den viktigste komponenten er sisal -dekslene, som for øyeblikket er tilgjengelige i 3 forskjellige farger (naturlig, sølv og svart). Sisal-teppene av høy kvalitet er godt limt innvendig og utvendig på kattetårnet og tilbyr kattene de populære ripeoverflatene.

the one cat tower moderne design hvit

Dette beskytter de andre verdifulle møblene. Kattene kan forfølge sin favoritt tidsfordriv, klø, leke, slumre eller se på omgivelsene og fortsatt være i nærheten av sine nærmeste.

Ideen til Katzenturm kom fra en ung sveitsisk arkitekt. Han utviklet kattetårnet for sin egen katt. Et tysk-sveitsisk par overtok senere produksjonen og salget av kattetrærne. I mellomtiden har de to emigrert til Spania og produsert de moderne kattetrærne i en liten fabrikk i Sør -Spania.

Du kan enkelt bestille dem på Internett katzenbaumdesign.de, de leveres direkte hjem til deg via et spedisjonsbyrå i hele Europa.

festning kattemøbler cat tree cat tower the one

 kattetre kattårnet hvitt katzenbaum katzenenturm the one modern cat furniture  katzenbaum katzenturm the one white modern design bestille kattemøbler online   skrapetårn kattre skrape innlegg den ene  cat tree kattemøbler online hvit katt tårn den ene